Gå til innhold

timeglassfigur

Medlem
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Deilig jente som er på søken etter en god, stor, tjukk og deilig kuk for et treff.
    Lite erfaring, men veldig nysgjerrig.

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Kvinne

Søker

  • Søker
    Ja

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

timeglassfigur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Jeg er en veldig pen og gift jente, med liten erfaring med menn. Jeg søker derfor spenning med en fantasi jeg har, og det er å treffe en mann med stort utstyr for lek. Jeg vil ha en stor kuk som er større enn min manns, så da er vi i sjangeren +19cm, eventuelt en fet som kompensere for lengden. Er du den rette, skal du få noen veldig gode opplevelser med en rå jente som du sent vil glemme:) Fint hvis du holder til i Rogaland, eventuelt er på gjennomreise. Kun seriøse henvendelser! Send meg en PM
  2. Jeg er ei jente i begynnelsen av 30årene. Jeg er ca 172 høy, normal fin kropp, store pupper og veldig pen. Jeg har lagt til et bilde som viser litt av meg. Jeg er gift, og mannen min er den eneste som jeg har hatt sex med. Det betyr ikke at jeg er nybegynner, jeg kan sakene mine!! Det er derfor vi har bestemt oss for å gi sexlivet får en ny dimensjon og la meg frekke meg litt til og eventuelt ha sex med en ny mann☺ Hva jeg søker: Jeg søker en flott mann med stort utstyr 20cm+ kuk, eventuelt en veldig tykk kan kompensere litt på lengden. Denne fantasien tenner jeg veldig på, derfor så fokus på størrelse =) Leken må helst skje i Rogaland eller eventuelt på Sørlandet. Det beste er hvis dette er en gjennomreisende med lite sannsynlighet for å treffe i det daglige livet. Du må ha forståelse for at dette kan kanskje bare skje en gang, og ikke bli skuffet av den grunn. Det er ønskelig å treffes en gang først for å kjenne på kjemien og "litt" andre ting Hvis du ikke kan ”bevise” størrelsen din, trenger du ikke ta kontakt. Jeg kommer ikke til å gå på noen treff for å se om utstyret ditt er stort. Beste er om vi kan utveksle litt bilder osv, og eventuelt chatte litt her. Jeg hadde denne annonsen oppe for en stund tilbake og hadde funnet en som stod til alle kriteriene. Dessverre så hindret tid og sted meg til å fullføre fantasien. Håper det er noen seriøse rundt vestlandet eller som er på besøk i distriktet av og til.
  3. Hei hei ;) Spennende anonnse ;) Ta gjerne kontakt om jeg kunne være av intrs å starte en prat med :)

  4. Jeg er ei jente i begynnelsen av 30årene. Jeg er ca 172 høy, normal fin kropp, store pupper og veldig pen. Jeg har lagt til et bilde som viser litt av meg. Jeg er gift, og mannen min er den eneste som jeg har hatt sex med. Det betyr ikke at jeg er nybegynner, jeg kan sakene mine!! Det er derfor vi har bestemt oss for å gi sexlivet får en ny dimensjon og la meg frekke meg litt til og eventuelt ha sex med en ny mann☺ Hva jeg søker: Jeg søker en flott mann med stort utstyr 20cm+ kuk, eventuelt en veldig tykk kan kompensere litt på lengden. Denne fantasien tenner jeg veldig på, derfor så fokus på størrelse =) Leken må helst skje i Rogaland eller eventuelt på Sørlandet. Det beste er hvis dette er en gjennomreisende med lite sannsynlighet for å treffe i det daglige livet. Du må ha forståelse for at dette kan kanskje bare skje en gang, og ikke bli skuffet av den grunn. Det er ønskelig å treffes en gang først for å kjenne på kjemien og "litt" andre ting Hvis du ikke kan ”bevise” størrelsen din, trenger du ikke ta kontakt. Jeg kommer ikke til å gå på noen treff for å se om utstyret ditt er stort. Beste er om vi kan utveksle litt bilder osv, og eventuelt chatte litt her. Jeg hadde denne annonsen oppe for en stund tilbake og hadde funnet en som stod til alle kriteriene. Dessverre så hindret tid og sted meg til å fullføre fantasien. Håper det er noen seriøse rundt vestlandet eller som er på besøk i distriktet av og til.
  5. timeglassfigur

    Meg

  6. Jeg er ei jente helt i begynnelsen av 30årene. Jeg er ca 172 høy, normal fin kropp, store pupper og veldig pen. Jeg har lagt til et bilde som viser litt av meg. Jeg er gift, og mannen min er den eneste som jeg har hatt sex med. Det betyr ikke at jeg er nybegynner, jeg kan sakene mine!! Det er derfor vi har bestemt oss for å gi sexlivet får en ny dimensjon og la meg frekke meg litt til og eventuelt ha sex med en ny mann☺ Hva jeg søker: Jeg søker en mann med stort utstyr 20cm+ kuk, eventuelt en veldig tykk kan kompensere litt på lengden. Denne fantasien tenner jeg veldig på, derfor så fokus på størrelse =) Leken må helst skje i Rogaland eller eventuelt på Sørlandet. Det beste er hvis dette er en gjennomreisende med lite sannsynlighet for å treffe i det daglige livet. Du må ha forståelse for at dette kan kanskje bare skje en gang, og ikke bli skuffet av den grunn. Det er ønskelig å treffes en gang først for å kjenne på kjemien og "litt" andre ting Hvis du ikke kan ”bevise” størrelsen din, trenger du ikke ta kontakt. Jeg kommer ikke til å gå på noen treff for å se om utstyret ditt er stort. Beste er om vi kan utveksle litt bilder osv, og eventuelt chatte litt her.
×
×
  • Opprett ny...