Gå til innhold

HanHenne85

Medlem
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hotwife søker en lekekamerat som forstår hva det innebærer :)


    Henne her - litt generell info og tips ;)

    * Jeg tenner på det du har inne i hodet ditt, utstrålingen din og humoren din. Det betyr ikke at kropp ikke betyr noe, men et dick-pic forteller meg lite om DEG. La meg få vite hvem du er :)

    * Treff før noe annet er planlagt skjedd.
    Jeg vil være trygg, både fysisk og mentalt før jeg avtaler noe mer med noen. Er du ikke forberedt på å bli iallefall litt kjent med meg som person, trenger du ikke initiere til noe mer heller :) Jeg er en hyggelig dame, jeg lover - biter svært sjelden ;)

Bosted

  • Bosted
    Sandnes

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Hotwife med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

HanHenne85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

34

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hotwife i et stabilt og godt ekteskap søker en mann for treff først og sex dersom kjemien er rett. Hvem er jeg; 35 år, gift, har barn. Former, deilige pupper og rumpe. Pent og symetrisk ansikt, blå øyne og fin munn. Tatoveringer, piercinger og egne meninger. Selvsikker og har svært få hemninger. Elsker sex. Dette liker jeg; Jeg liker å bli slikket, terget og kan du kunsten med delayed gratification, har du en våt og villig kvinne som gjør det meste for deg. Jeg sliter med å være stille om jeg liker behandlingen jeg får. Jeg liker å suge, snakke tilbake og å bli tatt hardt. Dette liker jeg ikke; Analsex og å komme i munnen min skjer ikke. Wetplay, scatplay og utveksling av andre kroppsvæsker er ikke noe for meg. Det meste annet kan diskuteres og muligens forsøkes om det er stemning for det. Litt om deg; Alder og usteende er ikke det viktigste (men absolutt en faktor) - kjemi kommer først. Humor og intelligens. Singel / ikke i åpent forhold. Bør helst ha erfaring fra hotwife scenario, men annen erfaring kan kompensere (Du skal være god i senga). Renslig og sykdomsfri. Diskré. Vi krever; At du sender oss bilder av deg selv (ansikt, kropp, penis). At vi alltid bruker kondom. At vi begge er rene og pene før møter. At du tar hensyn til meg og lytter til mine behov, så gjør jeg det samme for deg. At du forstår at jeg elsker mannen min og at jeg ikke kommer til å gå fra ham til fordel for deg (ved følelser fra noen av partene blir møtene avsluttet). Eventuell sexpartner må være inneforstått med at min mann ønsker bilder/film fra møte(r). Viktig: Meldinger med one liners som «hvordan går det?» og «Hei», «lyst på pikk?» blir slettet – samme med de som vil møtes NÅ! Profiler uten bilde blir heller ikke vurdert (med mindre du er innstilt på å sende disse på mail). All kommunikasjon skal skje på denne siden eller mail; vi bruker ikke Snapchat/ WhatsApp/ Skype/ IRC/ MSN osv. Det er forventet at du skriver noe noe om deg, din motivasjon for å skrive til oss, hva du ønsker/ser for deg, lar oss få et lite innblikk i hvem du er. Matcher du beskrivelsen og liker det du har lest, så håper jeg du tar kontakt på PM!
  2. Hei! Noen aktive folk i alder 30-45 på siden fra Rogaland (Stavanger/Sandnes) som kunne tenkt seg å bli bedre kjent? Se i tilfelle annonsen vår
  3. Hotwife i et stabilt og godt ekteskap søker en mann for treff først og sex dersom kjemien er rett. Hvem er jeg; - 34 år, gift, har barn. - Former, deilige pupper og rumpe. - Pent og symetrisk ansikt, blå øyne og fin munn. - Tatoveringer, piercinger og egne meninger. - Selvsikker og har svært få hemninger. - Elsker sex. Dette liker jeg; Jeg liker å bli slikket, terget og kan du kunsten med delayed gratification, har du en våt og villig kvinne som gjør det meste for deg. Jeg sliter med å være stille om jeg liker behandlingen jeg får. Jeg liker å suge, snakke tilbake og å bli tatt hardt. Dette liker jeg ikke; Analsex og å komme i munnen min skjer ikke. Wetplay, scatplay og utveksling av andre kroppsvæsker er ikke noe for meg. Det meste annet kan diskuteres og muligens forsøkes om det er stemning for det. Litt om deg; - Alder og usteende er ikke det viktigste (men absolutt en faktor) - kjemi kommer først. - Humor og intelligens. - Singel / ikke i åpent forhold. - Bør helst ha erfaring fra hotwife scenario, men annen erfaring kan kompensere (Du skal være god i senga). - Renslig og sykdomsfri. - Diskré. Vi krever; At du sender oss bilder av deg selv (ansikt, kropp, penis). At vi alltid bruker kondom. At vi begge er rene og pene før møter. At du tar hensyn til meg og lytter til mine behov, så gjør jeg det samme for deg. At du forstår at jeg elsker mannen min og at jeg ikke kommer til å gå fra ham til fordel for deg (ved følelser fra noen av partene blir møtene avsluttet). Eventuell sexpartner må være inneforstått med at min mann ønsker bilder/film fra møte®. Viktig: Meldinger med one liners som «hvordan går det?» og «Hei», «lyst på pikk?» blir slettet – samme med de som vil møtes NÅ! Profiler uten bilde blir heller ikke vurdert (med mindre du er innstilt på å sende disse på mail). All kommunikasjon skal skje på denne siden eller mail; vi bruker ikke Snapchat/ WhatsApp/ Skype/ IRC/ MSN osv. Det er forventet at du skriver noe noe om deg, din motivasjon for å skrive til oss, hva du ønsker/ser for deg, lar oss få et lite innblikk i hvem du er. Matcher du beskrivelsen og liker det du har lest, så håper jeg du tar kontakt på PM!
  4. HanHenne85

    Bilde

  5. Hei...legger igjen et spor..ta gjerne kontakt..flotte bilder! :)

  6. Hotwife i et stabilt og godt ekteskap søker en mann for treff først og sex dersom kjemien er rett. Litt om deg; Du er fra normalt utseende til out of my league-vakker (jeg vil gjerne se bilde av ansikt, kropp og pikken din.) Du er en voksen mann som kan behandle damer rett, noen som vet hva de holder på med i sengen. Du er renslig og sykdomsfri. Humor og intelligens er dine to viktigste faktorer for å lykkes med meg. Du er idèelt sett en plass mellom 25-40 år. Diskresjon er et must. Dersom du er gift/samboer/kjæreste, må de i det minste vite at du er på vift; jeg er ikke interessert i å være en del av ditt skjulte utroskap. Hvem er jeg; Kvinne på 32 år, gift og har barn. Jeg er ingen sylfide, men har former og fyldig kropp; deilige pupper, mage og rumpe, bruker klær i str 40/42. Normalt, pent og symmetrisk ansikt, stålblå øyne og fin munn. Jeg har både tatoveringer, piercinger og egne meninger, så vet du om det. Jeg er selvsikker og har svært få hemninger; jeg elsker sex. Dette liker jeg; Jeg liker å bli slikket, terget og kan du kunsten med delayed gratification, har du en våt og villig kvinne som gjør det meste for deg. Jeg sliter med å være stille om jeg liker behandlingen jeg får. Jeg liker å suge, snakke tilbake og å bli tatt hardt. Dette liker jeg ikke; Analsex og å komme i munnen min skjer ikke. Wetplay, scatplay og utveksling av andre kroppsvæsker er ikke noe for meg. Det meste annet kan diskuteres og muligens forsøkes om det er stemning for det. Vi krever; At vi alltid bruker kondom. At vi begge er rene og pene før møter. At du tar hensyn til meg og lytter til mine behov, så gjør jeg det samme for deg. At du forstår at jeg elsker mannen min og at jeg ikke kommer til å gå fra ham til fordel for deg (ved følelser fra noen av partene blir møtene avsluttet). Eventuell sexpartner må være inneforstått med at min mann ønsker bilder/film fra møte®. Viktig: Meldinger med one liners som «hvordan går det?» og «Hei», «lyst på pikk?» blir slettet – samme med de som vil møtes NÅ! Bak en busk i Buskerud Profiler uten bilde blir heller ikke vurdert (med mindre du er innstilt på å sende disse på mail). All kommunikasjon skal skje på denne siden eller mail; vi har ikke KIK/ Snapchat/ WhatsApp/ Skype/ IRC/ MSN osv. Forventer at du skriver noe noe om deg, din motivasjon for å skrive til oss, hva du ønsker/ser for deg, lar oss få et lite innblikk i hvem du er. Matcher du beskrivelsen og liker det du har lest, så håper jeg du tar kontakt på PM!
  7. Kvinne i et stabilt og godt ekteskap søker en mann for treff og sex dersom kjemien er rett Litt om deg; Du er fra normalt utseende til out of my league-vakker (jeg vil gjerne se bilde av DEG og ikke bare pikken din ) Du er en voksen mann som kan behandle damer rett, jeg er ikke interessert i "lære noen opp". Du er renslig og sykdomsfri. Du er en oppegående, smart og morsom fyr. Humor og intelligens er dine to viktigste faktorer for å lykkes med meg; Tenningen skjer mest i hjernen og makter du ikke utfordre meg, om en bare litt, så matcher vi nok ikke så godt. Alder ikke det viktigste, men du er idèelt sett en plass mellom 25-40 år. Du forstår (som jeg) hva diskresjon er og tar hensyn til at jeg (vi) har både et familieliv og en karriere utenom disse møtene. Dersom du er gift/samboer/kjæreste, må de i det minste vite at du er på vift; jeg er ikke interessert i å være en del av ditt skjulte utroskap. Hvem er jeg; Kvinne på snart 32 år, gift og to barn. Jeg er ingen sylfide, men har former og fyldig kropp; deilige pupper, mage og rumpe, bruker klær i str 40/42. Normalt, pent og symmetrisk ansikt, stålblå øyne og fin munn. Jeg har både tatoveringer, piercinger og egne meninger, så vet du om det Jeg er selvsikker og har svært få hemninger; jeg elsker sex. Dette liker jeg; Jeg liker å bli slikket, terget og kan du kunsten med delayed gratification, har du en våt og villig kvinne som gjør det meste for deg. Jeg sliter med å være stille om jeg liker behandlingen jeg får Jeg er submissive for rett person (En tillitserklæring som kan komme på sikt, som du vet å nyte men ikke utnytte). Jeg liker å suge, snakke tilbake og å bli tatt hardt. Dette liker jeg ikke; Analsex og å komme i munnen min skjer ikke. Wetplay, scatplay og utveksling av andre kroppsvæsker er ikke noe for meg. Det meste annet kan diskuteres og muligens forsøkes om det er stemning for det. Jeg krever; At vi alltid bruker kondom. At vi begge er rene og pene før møter. At du tar hensyn til meg og lytter til mine behov, så gjør jeg det samme for deg. At du forstår at jeg elsker mannen min og at jeg ikke kommer til å gå fra ham til fordel for deg. Matcher du beskrivelsen og liker det du har lest, så håper jeg du tar kontakt!
×
×
  • Opprett ny...