Gå til innhold

DaddyLynx

Medlem
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

6 følgere

Om meg

  • Om meg
    40 år gammel erfaren mann. Har en ekstremt givende natur og elsker å se damer nyte. Fløyelsmyk tunge og følsomme fingre kombinert med et intenst blikk og en passe feit pikk.

    Liker å trene og holde meg i form og får høre at jeg er en kjekk hunk selv om sixpacken ikke helt er på plass (men nesten). 190 høy og med store hender som løfter ei dame lett opp.

Bosted

  • Bosted
    Stavanger

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

1566 profilvisninger

DaddyLynx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Absolutt, men er sjelden i Bergen dessverre?? Oftest i Stavanger og Sogn og Fjordane, men send gjerne pm for å dele erfaringer☺️
  2. DaddyLynx

    Stavanger

    Hei☺️ Er en høflig mann på 40 som har operert som Bull for par som ønsker det tidligere. Har også vært med på trekanter. Søker Hotwife og/eller par i Stavanger. Ikke vær sjenert da dere☺️
  3. Noen Cuck eller Hotwife som vil bli kjent i Stavanger?

  4. Hei. Kjenner du ei deilig Hotwife som trenger å bli skikkelig bortskjemt og godt behandlet etter alle kunstens regler så må du bare ta kontakt. Rolig, diskret og høflig gentleman som også har en dyrisk side??
  5. Noen par som ønsker å komme på besøk til meg på et hotell ved Sola lufthavn Stavanger på tirsdag? Renslig, oppegående, utholdende og oppmerksom Bull? Erfaren og usjenert?
  6. DaddyLynx

    Meg

  7. Nydelige bilder av en sexy og deilig bakende på fruen der. Kunne godt tenkt meg og lekt sammen med dere.

  8. Hei alle sammen☺️ Ny Bull på forumet, klar til å tilfredsstille hotwives, og vise cuck’en hvordan det skal gjøres. Har erfaring fra spillet, men visste ganske enkelt ikke om denne siden før nå. Har vært litt inaktiv siste året og tar opp tråden nå og håper på mange fine bekjentskaper rundt om i landet. er en oppegående og respektfull kjekk hunk på 190, med store og sterke hender og armer og en veltrent kropp. Vil være lettest å få til treff med meg på Nordvestlandet, men også i Stavanger regionen siden jeg er offshore arbeider. Legg meg gjerne til og ta kontakt?
  9. Erfaren mann på 40 bosatt i Nordfjordregionen er ute etter ei dame som enten er hotwife, singel og søkende, eller et par venninner, som ønsker seg litt ekstra spenning. Kjekk hunk som elsker å gi. Er en erfaren og flink elsker og er både fingernem og har ei følsom og leken tunge. Kan gi deg alt fra kinky og røfft til myk vanilje. Søker deg som holder til på søre Sunnmøre, Nordfjord, og også Stavanger / Sola siden jeg reiser litt i de områdene. Renslighet og diskresjon kreves og loves. Oppegående mellom øra og snill og omsorgsfull☺️
×
×
  • Opprett ny...