Gå til innhold

ungtparvest3

Medlem
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Cuckoldpar

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ungtparvest3's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Well Followed Rare

Recent Badges

34

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi tenker sosialt treff med en fast + en til tidlig september . Sørrogaland men overnatting mulig. Maks45. Vær så snill ikke svar hvis ikke riktig alder/interesse.
  2. Søker sosialt treff m et par stk i stavanger maks 45 år. Pm for snap og info
  3. Var på viproom en helg 2009/2010. Hun fikk seg med en relativ ung og en belger etter først sittet i boblebadet m dem så ble massert på benken oppe av dem i alles tilsyn.
  4. Hun er med på å treffe to bulls (samtidig) ila mai på bar i stavanger. 30-45... kun seriøse.
  5. Prøver oss litt forsiktig med lovense først. shy-somersault
  6. frem til
    Vi vurderer en tur til stavanger/sandnes for å være sosiale og se hva kvelden bringe
  7. Nå prøver vi å få til et (i utgangspunktet )rent sosialt treff m 2-3-4 bulls i sørrog i sept/okt. Stikkord er boblebad, god drikke, god prat.... mulighet for overnatte... Så seriøse opp til 50, skriver endel om seg selv mm så tar vi det derifra.
  8. Korrenkt men etter å ha blitt godt kjent
  9. Etter en periode med en kandidat så søker vi nå forsiktig på y... du er trygg på deg selv, maks 45 og tar ting seriøst... ser hun i øynene og klarer å skape en god forbindelse. Kan være i sørrogaland et par x i mnd
  10. Det brukes ikke beskyttelse men tror sjansene er lave pga andre ting. Bbc er spennende men hadde latt det vært fantasi.
  11. Vi er i liknende situasjon. Spenningen er der, og tenker uansett så er det opp til deg. Hvis cucken ikke respekterer ditt ønske, så er det ikke liv laga. Her er det litt spesielt da hun har fått dype følser for "bull" selv om her er det mer poly. Men vi har 2 barn fra før... "bull" har sagt han kunne tenkt seg familieliv... m. Swingers evt. Vi traff ham som mulig sæddonor, men nå pga av følelser er hu skeptisk å bli gravid m han pga. Ting ville blitt veldig komplisert (skjer det så ønsker vi alle han får en naturlig rolle men vanskelig å forklare i dagens norge). Så hun har tenkt litt å heller bli gravid 3. Gang med en totalt fremmed. "Mine, dine, våre barn" aksepteres fullt ut når en bor i forskjellig hus og barna flytter annenhver uke. Men når 3 mennesker er glade i hverandre og den som kom inn sist gjerne ønsker barn også så er det feil...
  12. Par i sørvest søker en seriøs mann som er villig å hjelpe med en gitt donering... mot å få spille rolle som bull mm Planen er sosialt treff hos oss, og så tar du og henne det videre. Maks 45 år, tilgjengelig for helgetreff.
  13. Vi tar en tur på hotell/ut lør25. Maks 45...og i utgangspunktet sosialt, sitte å snakke/sjekke hun opp. Hva som skjer etter det....
  14. Vi reiser m bobil et par dager til grindafjord tir-tor så bergen (prøver Bergenshallen) og videre nordover. Da vi har barn og hun er generelt skeptisk er det sosiale i fokus. Du/dere skal gjerne nordover selv i bobil, og ønsker å være sosiale... maks 43 år.
  15. Tja... kondom har vel soppdrepende glidemiddel. Og skal jo ha en del "leveranse" for å få dette til. Er bull veldig forskjellig fra dere? Hvis det er helt uaktuelt å la han gjøre jobben så kansje et insimineringskit slik at cuckens sæd ble plassert først, og så la bullen skyve det inn... men penis er jo utformet for å "dra ut" annen sæd så kansje inseminering når bull er ferdig med hun. Våre Bulls har fått lov å kjøre uten, men ingen resultat. 2 barn vi er 99.9999% sikre er cucks til tross for elendig kvalitet (timing osv)
×
×
  • Opprett ny...