Gå til innhold

Diddyboy1

Medlem
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    En utadvendt oppegående mann på 32. Er en godt trent ladysman, som har 11 års erfaring som Bull for kvinner i cuckold forhold av forskjellig art.
    Jeg tilfredstiller par, hvor mannen vil se på dama si ha sex og oppfylle de ydmykende følger der medfører.
    Har en penis på 20 cm, høy appetitt på sex å er utholdende.

    Respekter de grenser som blir satt.
    Viktig for meg at cuck følger regler som vi felles setter å ser helst at han gjør henne ren å passer på å følge sin howife/misstres beskjeder og ordre.

    Er lett å omgås å tar rollen seriøst, så ikke det skal oppstå usikkerhet for noen parter..

    Sexuelt liker jeg bruke tøsa/hotwifen di som hu fortjener, etter regler er satt er det jeg som tar styringen å du må tåle ligge lenge å se på slik at du skal måtte kjenne på din cuck rolle før du får får kjenne smaken av mann, fra den nypulte dama di så alle oppnår klimaks..

    Har en og to kjekke karer i 34 og 35 års alder til disposisjon hvis dere skulle ønske oppfylle flere fantasier.

    Diskresjon er selvfølge

    Vil dere ha en seriøs, godt utstyrt boytoy for gi henne det hun fortjener sexuelt samtidig nyter deres ønsker om cuckolding er det bare ta kontakt

Bosted

  • Bosted
    Oslo/Akershus

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

1990 profilvisninger

Diddyboy1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. KIEL 15-17 DESEMBER hvert år drar vi 3-5 godt utsyrte Norske BULLS (mellom 32 og 35år) "There and back again" å møter par, hotwifes eller single jenter alene eller sammen for morsomme stunder. Så hvis det er noen som kunne tenke seg litt" avkobling " fra julegave stress & shopping. Send gjerne en mld ved interesse..
  2. Erfaren bull, vært swinger i flere år. Er 32 år , atletisk kropp, glimt i øyet og en 20 cm penis til disposisjon :-) hører fra dere ;-)
  3. Hei :-) kjente jeg ble kåt bare lese annonsen deres ;-) er en mann på 32 , Norsk, slank/trent med stor sexlyst å glaf i sex med andres damer ;-) blir gjerne bedre kjent..
  4. Hei- er en Norsk, atletisk mann på 32 som har god erfaring med dette. Ta kontakt hvis det høres fristende ut ;-)
  5. Et flott veltrent gift par på 31/32 år søker deg som liker Trekant sex/firkant sex i alle former da vi begge liker alt.. vi synes det er gøy gå inn i "roller" for kvelden å elsker se hverandre nyte. Håper denne siden byr på de spennende morsomme kveldene vi søker/elsker. Alle de flotte pesonlighetene med den ikke eksisterende sjalusien gjør at alt er mulig.. send en meld da vel så kansje vi finner tonen..
  6. Noen som skal med dfds i helgen til Køben:-)
  7. Søker en sensuell deilig jente/hotwife til en bull/gentleman som kommer sammen med partner /alene/venninner for en god middag, rødvin, boblebad, flørting, tafsing, oralsex og heftig intim sex med en kjekk 31 år gammel mann :-) Bare send melding hvis det er noe dere lurer på :-)
  8. Hei- jeg er kunne tenkt meg blitt bedre kjent med dere. Er en 31 år gammel- utadvendt, hyggelig, sensuell kar som liker trene, spille fotball, jobben og livet mitt generelt. men med altfor høy sexual drift om liker på dominere andres damer/koner ved være hennes beste/ foretrukne sexpartner, og Bor i Akershus/Oslo grensen og er fleksibel Vi snakkes plutselig
  9. Hei - er under kjekk ung mann på 31 år som er veltrent, relativt velutstyrt med 20 cm. Stor sexlyst og er norsk, renslig, utadvent, lett og prate med og respektfull Send en meld for mer informasjon hvis det høres aktuelt ut :-
  10. Hei - er under kjekk ung mann på 31 år som er veltrent, relativt velutstyrt med 20 cm- er utadvent stor sexlyst og med på det aller meste :-) Send en meld for mer informasjon hvis det høres aktuelt ut :-
  11. Hei - er under kjekk ung mann på 31 år som er veltrent, relativt velutstyrt med 20 cm- har også en venn til som er 33 år og har 21 cm til disposisjon- vi er godt drillet i å dele dame sammen. Send en meld for mer informasjon hvis det høres aktuelt ut :-)
  12. Hei - er under kjekk ung mann på 31 år som er veltrent, relativt velutstyrt med 20 cm- har også en venn til som er 33 år og har 21 cm til disposisjon- vi er godt drillet i å dele dame sammen. Send en meld for mer informasjon hvis det høres aktuelt ut :-)
×
×
  • Opprett ny...