Gå til innhold

Goddess&Servant

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Har fantasert MYE om å være Hotwife, bull og cuckolding - men aldri tatt steget videre. Må nok bygge tillit og diskresjon før vi realiserer fantasien.

    Vi er et par som elsker kinky sex. For øyeblikket er slaven min i kuklås, der kommer han til å være permanent! Vi liker å krydre forholdet med litt anal lek på han, breathplay (elsker det!), bondage, CBT og strap-on.
    For øyeblikket søker vi etter en ekstra sexpartner for meg hvor slaven enten ser på eller tar del i økten. Jeg er av den dominante typen, så her er det jeg som bestemmer, men kan godt være med på leken hvis bullen er veldig dominant.
    Slaven min er en jeg elsker og kommer alltid til å sette han foran bullen min, men når det gjelder sex, når han ikke mål. For tiden har han vært i lås i ca 6mnd, og jeg vil at han skal få så liten kuk som mulig? Han har strenge renholdsrutiner, noe han må ha ettersom vi hadde superlim i låset hans.
    Akkurat nå har vi begge brukt en dobbeldildo og jeg holder på å trene han til å kunne ta større kuker. Han får også regelmessig trent seg på suging

    Så jeg har lyst på en bull som kan tilfredsstille meg med en stor en, og ydmyke slaven min med å la han se på eller at han suger min bull og blir pult!? Tenner meg så vanvittig å se sånn!

    Ønsker jo gjerne at bull spruter inni meg, eventuelt spruter inni cuckold eller i munnen hans.

Bosted

  • Bosted
    Vesterålen/Harstad/Lofoten

Landsdel

  • Landsdel
    Nord-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

2615 profilvisninger

Goddess&Servant's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Well Followed Rare

Recent Badges

41

Nettsamfunnsomdømme

  1. Goddess&Servant

    Bakfra

    Elsker den nye cuckyen min😍😇 Etter at popnagelen ble satt inn har endelig mine dype fantasier fått fotfeste🥰❤️💦💦 Jeg trodde popnagelen og låset ble for mye for han, men han har omfavnet prosessen og sagt til meg at han endelig kunne slippe seg litt mer løs🥰❤️ spesielt etter vi skrev en ny kontrakt🤗 Jeg har fått tatt han oftere med strapon, han går ned på meg oftere og han er veldig klar for å bli cuckoldet!😈💦🍆🍆 Og det på et helt annet nivå enn tidligere❤️
  2. Goddess&Servant

    IMG_6662.jpeg

    Kjekk!🤤 Ser du holder i noe stort!😍
  3. Ja, det er det endelige målet😆😈 ettersom han har hatt det på såpass lenge, så blir han automatisk "tunet" inn til det jeg ønsker. Det beste akkurat nå - etter vi satte på det nye låset, er at han selv ønsker at den skal bli mindre!💗😍🤣 Klarte nesten ikke holde på jubelen inni meg når han sa det, men jeg sa at jeg elsker han høyere nå som vi har et felles mål sammen. 🥰
  4. Goddess&Servant

    Lås

    Sist han fikk forsøke å penetrere meg, var i starten av 2022 - så det var sist han fikk kjenne mine varme fittelepper 😈 Eller kanskje jeg bør si: Den aller siste gangen han får noe som helst! 🤩😅 Kuklåset har jeg byttet i ulike modeller over årene.
  5. Goddess&Servant

    Lås

    Låste han fast med pop-nagel like etter nyttår - men han har hatt kuklås på siden 2016. 😈😍
  6. Hva synes dere? 😈🤩😍 Han kom så fort etter jeg kjørte min strap-on inn!😂 Patetisk lille cuck!
  7. Ja, det er ofte utfordringer med avstand.. men ønsker jo gjerne at en bull tar kontakt hvis han skal forbi/igjennom området. Ønsker gjerne å dele et hotellrom med både bull og cucken min.
  8. Vi er et par som har en fantasi om cuckolding og hotwife. Fantasien har vært nå i flere år, og nylig har jeg låst min cuckold i kuklås på ny, skrevet en omfattende kontrakt og startert for fullt å knulle min cuck med strapon og butpluggs. Ønsker å bli pult av en bull med stor kuk og har veldig lyst å se min cuckold bli pult. Ønsker at bull skal komme inni meg og cuckold gjør oss ren, men det er viktig at du er ren og sykdomsfri. Cuck er også glad i piss play og breathplay. Litt småredd å ta første kontakt og vil gjerne bli mer kjent, men ettersom vi begge er ny og nervøs, så er det viktig for oss å bygge tillit, samt viktigheten med diskresjon.
  9. Bor et stykke unna (Nordland), men deler gjerne tanker og ideer ☺️?
  10. Heisann.

    Liker deres nick og den lille beskrivelsen i sökefeltet...

×
×
  • Opprett ny...