Gå til innhold

Goddess&Servant

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Goddess&Servant

  1. Goddess&Servant

    Bakfra

    Elsker den nye cuckyen min😍😇 Etter at popnagelen ble satt inn har endelig mine dype fantasier fått fotfeste🥰❤️💦💦 Jeg trodde popnagelen og låset ble for mye for han, men han har omfavnet prosessen og sagt til meg at han endelig kunne slippe seg litt mer løs🥰❤️ spesielt etter vi skrev en ny kontrakt🤗 Jeg har fått tatt han oftere med strapon, han går ned på meg oftere og han er veldig klar for å bli cuckoldet!😈💦🍆🍆 Og det på et helt annet nivå enn tidligere❤️
  2. Goddess&Servant

    IMG_6662.jpeg

    Kjekk!🤤 Ser du holder i noe stort!😍
  3. Ja, det er det endelige målet😆😈 ettersom han har hatt det på såpass lenge, så blir han automatisk "tunet" inn til det jeg ønsker. Det beste akkurat nå - etter vi satte på det nye låset, er at han selv ønsker at den skal bli mindre!💗😍🤣 Klarte nesten ikke holde på jubelen inni meg når han sa det, men jeg sa at jeg elsker han høyere nå som vi har et felles mål sammen. 🥰
  4. Goddess&Servant

    Lås

    Sist han fikk forsøke å penetrere meg, var i starten av 2022 - så det var sist han fikk kjenne mine varme fittelepper 😈 Eller kanskje jeg bør si: Den aller siste gangen han får noe som helst! 🤩😅 Kuklåset har jeg byttet i ulike modeller over årene.
  5. Goddess&Servant

    Lås

    Låste han fast med pop-nagel like etter nyttår - men han har hatt kuklås på siden 2016. 😈😍
  6. Goddess&Servant

    Bakfra

    Fra albumet: Cuck i lås og belønning

    Belønning for å ikke lage så mye lyd når låset ble satt på.
  7. Hva synes dere? 😈🤩😍 Han kom så fort etter jeg kjørte min strap-on inn!😂 Patetisk lille cuck!
  8. Goddess&Servant

    Klemt fast

    Fra albumet: Cuck i lås og belønning

    I mine øyne, så er dette permanent!
  9. Goddess&Servant

    Lås

    Fra albumet: Cuck i lås og belønning

    Låst inne med pop-nagel!
  10. Ja, det er ofte utfordringer med avstand.. men ønsker jo gjerne at en bull tar kontakt hvis han skal forbi/igjennom området. Ønsker gjerne å dele et hotellrom med både bull og cucken min.
  11. Vi er et par som har en fantasi om cuckolding og hotwife. Fantasien har vært nå i flere år, og nylig har jeg låst min cuckold i kuklås på ny, skrevet en omfattende kontrakt og startert for fullt å knulle min cuck med strapon og butpluggs. Ønsker å bli pult av en bull med stor kuk og har veldig lyst å se min cuckold bli pult. Ønsker at bull skal komme inni meg og cuckold gjør oss ren, men det er viktig at du er ren og sykdomsfri. Cuck er også glad i piss play og breathplay. Litt småredd å ta første kontakt og vil gjerne bli mer kjent, men ettersom vi begge er ny og nervøs, så er det viktig for oss å bygge tillit, samt viktigheten med diskresjon.
  12. Bor et stykke unna (Nordland), men deler gjerne tanker og ideer ☺️?
×
×
  • Opprett ny...