Gå til innhold

Rhino

Medlem
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bosted

  • Bosted
    Akershus

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei uten partner

Rhino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Rhino

    Noen som vil...?

    Deilig å kunne ligge under slik da. Been there, done that Men gjør det gjerne igjen også.
  2. Om du har flyttet fra Hedmark knuten, så er det kanskje en ide å oppdatere profilen sin også
  3. Høres ut som en forsmådd mann som har blitt dumpet, og som søker hevn dette her.
  4. Forutsatt at man også kan dokumentere at man ikke har hatt risikosex ETTER at man tok testen.
  5. robert54.. Dette er vel det største "bullshit" jeg har hørt. Hvor har du det fra at man for å være en god bull må være en velutstyrt dominant mann med "master" i sengegymnastikk? Hw's er da vel like individuelle og ulike i sine ønsker som resten av oss.
  6. En deilig historie og spennende setting.. Men om jeg kan få komme med en konstruktiv tilbakemelding, så skulle jeg ønske at du brukte flere avsnitt. Det vil gjøre novellen mer lettlest og enda bedre.
  7. Nå har ikke jeg møtt noen eller vært så veldig aktiv her inne foreløpig. Men mine erfaringer er at det kan være en fordel å ha chattet litt sammen før man møtes. Finne litt ut om hvor landet ligger, og hva man ønsker. Da har kjemien også vært mye mer til stede når man har møttes. Det betyr jo ikke at man må chatte i ukesvis for å komme dit. Men litt mer enn to setninger må til ja.
  8. SpenOl.. Da fikk vel dere begge i pose og sekk da. Siden du jo sier at du nøyt andre menn. Men det er jo ikke saken her egentlig.. Jeg synes TS tar opp ett viktig tema her, og det er absolutt interessant å få høre de historiene som ikke er så rosenrøde også. For jeg er helt sikker på at de finnes det mange av. Der hvor det som startet som en spennende greie og pirrende fantasi, utviklet seg ikke helt slik man hadde sett for seg.
  9. Hun har vel også slettet sin profil her inne..
  10. Jeg var ikke klar over at det å være gift eller lignende var en garanti for sykdomsfrihet
  11. Hun har nok slettet hele bloggen desverre Ser vel ut til at hun har slettet seg herfra også, for nå står hun jo bare oppført som gjest..
  12. Så utrolig deilig historie hewa.. Synd man ikke er nærmere deg Men får jo håpe du deler flere stunder med oss her eller via bloggen din
  13. Rhino

    Gloryhole

    Er det noe galt med oss trailersjåfører da tewn ;-)
  14. hehe.. Du får fylle ett glass med vann og dyppe den nedi, så måler du hvor mye vann du fortrenger så får du volumet av den i allefall
  15. Hei SirDuke... I følge den første linken du ga, så står det klart at det kan måles på begge måter.. Både fra siden og oversiden.. Her er også en link fra lommelegen.no http://www.lommelegen.no/377511/maaling-av-penis som også sier at man skal måle fra siden.. Så vi kan vel konkludere med at det finnes flere måter å måle på Men at det skal måles med ett målebånd som kan følge den krummingen som enkelte har, og for å kunne måle helt frem til tuppen som det også nevnes i alle linker jeg har funnet er hevet over enhver tvil.. Så tommestokk som du benyttet på bildet vil ikke gi ett riktig resultat basert utifra hvordan den ligger på bildet ditt. Du kan nok sikkert plusse på 1 cm på dine 13 som du har skrevet.. Men all ære til deg, er ikke så mange menn som "skryter" på seg en mindre kuk enn de egentlig har
×
×
  • Opprett ny...