Gå til innhold

cucktaper

Medlem
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    28 år

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

cucktaper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk fot det hyggelig å høre!
  2. cucktaper

    Dama

  3. Veldig enig med deg der. Var også forberedt på at det kunne gå slik det gjorde. Det tente meg enormt, men kostet meg dyrt!
  4. Ble oppfordret til å dele denne historien og noen screenshots her. Jeg hadde i en lengre periode tilgang til facebook profilen til min daværende kjæreste. Etter at hun hadde vært utro et par ganger og jeg hadde tilgitt henne, begynte jeg etter hvert å tenne på tanken på at hun gikk bak ryggen min, og hvordan jeg ikke klarte å tilfredsstille henne i senga. Da vi etter hvert ble tvunget til å ha et avstandsforhold pga. studier tok eksen min seg mer og mer til rette, uten å fortelle noe om dette til meg. Det hun derimot ikke visste var at jeg var veldig klar over hva hun holdt på med, men at det gjorde meg altfor kåt til å gripe inn. Så istedenfor å konfrontere henne, satt jeg heller hjemme og runket mens jeg fulgte med på samtalene hennes på facebook. Hvordan hun og venninnene hennes snakket om guttene hun lå med, og hvordan hun konstant løy til meg om hva hun drev med. Jo mer hun løy, og jo dårligere hun behandlet meg, desto mer tente det meg. Det endte til slutt med at hun dumpet meg til fordel for en av guttene hun holdt på med. Følte meg som verdens største taper som hadde latt det gå så langt, og var ganske knust ganske lenge, men den følelsen tente meg også mer enn noe annet.
  5. Takk for hyggelig chat... ;)

  6. cucktaper

    Meg

  7. Gutt på 27 år her. Jeg søker en eller flere menn, helst i 20-årene, til å ydmyke meg foran min nye kjæreste på byen i Oslo, for så å legge an på henne. Ønsker gjerne forslag til hvordan dette kan skje. Kjæresten min kjenner ikke til dette "stuntet", så kan ikke garantere at det vil føre noe sted, men jeg håper at det kanskje kan sette i gang noe. Hun er 24 år, blond og deilig Håper å høre fra dere
  8. Hun holder forresten til i Kristiansand.
  9. Det er mer komplisert. Vi ses fortsatt, og hun elsker meg fortsatt, ingen tvil om det, men vi bor for langt fra hverandre til at et forhold fungerer.
  10. Jeg hjelper deg å komme i kontakt med henne, og derfra ønsker jeg at du gjør alt du kan for å ødelegge for meg Enten ved å forføre henne selv, eller ved å introdusere henne for andre kjekke gutter. Vil gjerne at du holder meg oppdatert om hvordan det går etterhvert. Hun er ganske lett på tråden
×
×
  • Opprett ny...