Gå til innhold

HIM616

Medlem
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av HIM616

  1. HIM616

    IMG 0395

    Er det sånn du hilser altså? Deilig bilde da
  2. HIM616

    IMG 0391

    For en nydelig rumpe
  3. og igjen, burde vel snart skrive en ny en?
  4. bumper opp denne igjen
  5. HIM616

    IMG 8069

    dæven, kommer ikke opp med noen bedre ord enn wow
  6. HIM616

    Anne

    Gorgeous Gorgeous GORGEOUS!!
  7. Same philosophy different day!
  8. Jeg kan vel ikke si annet enn bare hyggelig. Takk for at dere er så ubrukelige
  9. Nedover datt jeg og responsen har vel vært så som så (altså egentlig ingenting). Så isteden for å skrive den på nytt så tyr jeg til latskap denne gangen og ser om det skjer noe. Om ikke så er det vel på tide å skrive en ny en. Evt. tips til hva dere mener jeg burde putte i den er jo alltid trivelig
  10. Enig med roar.h om disse "stusselige" som utgir seg for å være et par. Har ingenting mot de som fantaserer om at kona kanskje skal bli med i denne typen fantasier og de er ofte flinke til å presisere akkurat dette. Er verre med disse som utgir seg, de har jeg nok ikke noe særlig igjen for.
  11. I likhet med mange andre her så må jeg si at jeg bare har mange fine erfaringer.. Nå er det jo klart, det er vel den gruppen jeg kommer fra som kanskje har de mest utprega "grisene", but then again man kan vel ikke forvente noe annet på sider som dette? Selv prøver jeg ihvertfall å være så hyggelig og imøtekommende mot de jeg prater med som mulig, men det er klart det er vel en del skepsis ute å rår grunnet de som kanskje ikke har samme approach som meg?
  12. Heihei! Så endte jeg med å skrive her, det er vel en bragd i seg selv da jeg til tider syntes det er et tiltak å skrive langt og fornuftig. Men det er det som er kriteriene mine når jeg først og fremst skal legge ut en annonse, og skrive litt langt og fornuftig så dere skjønner at jeg faktisk er en ganske vittig, hyggelig og seriøs bull som søker kontakt med Hotwives og etablerte par. Så hvordan skal jeg klare å fange interessen til deg som faktisk har klikket deg inn her og begynt å lese? Jeg får vel svare meg selv (way to be Schizophrenic buddy)... Men tja der spør du godt du person som spør, for jeg har faktisk ikke noe godt svar! Men for å ta ting fra spøk til alvor, jeg er da en bull som befinner seg i Oslo! Ung bull sto det, ja det stemmer jeg er 23 på nippet til å bli 24. Strekker meg 190cm veier 83 kg, har normal kroppsbygning. Driver nå å trener støtt og stadig så forhåpentligvis etter denne vinteren kan jeg si at jeg har en atletisk kroppsbygning Jeg er nå en blid og hyggelig kar, positiv og artig! Jeg elsker å få folk til å le (tror jeg har en skap komiker inne i meg), og liker veldig godt å prate med nye folk.. Men nok jibberjabber, hvorfor la jeg ut en kontaktannonse i første omgang? Jeg håper jo på å øke litt oppmerksomhet rundt profilen min og meg som bull og håper at det er noen Hotwives/Par som blir litt interessert. Det er altså det jeg søker... Føler jeg har nevnt dette mange ganger nå men, da har vi ihvertfall fått presisert det. Jeg har tidligere vært "bull" for et annet par. Grunnen til at jeg satt det i anførselstegn er fordi det ikke var direkte cuckolding, men mer iform av trekant. Men gubben hennes satt stort sett å så på at jeg styra og årna med frøkna hans. Og fant jo ut i ettertid at det var en form for cuckolding vi bedrev med. De har nå flyttet og det litt for langt unna for oss begge så da sitter jeg her igjen da bull uten hotwife. Så kort oppsummert, jeg søker en fast hotwife eller en kvinne som er ute etter en openminded og lystig kar. Kan fungere som en dominant bull, underdanig bull, bull generelt. Men dette kan vi snakke nærmere om. Vis du/dere ble litt interessert så ikke nøl med å ta kontakt på PM eller på chat. Jeg svarer som regel for og utfyllende. I mellomtiden, ha en flott dag Klem fra HIM616 Forresten så mener jeg selv at jeg er:
  13. HIM616

    behind

    Kan ikke si annet enn wow
×
×
  • Opprett ny...