Jump to content

About This Club

Her kan vi avtale treff og annet gøy i Bergen
 1. What's new in this club
 2. Any ladies or couples want to try non-norwegian bull? You will not be disappointed. One night or regular, however you want. Text me and let's check what to do.
 3. Vil jo tro at de fleste foretrekker faste treff fremfor one night stands. sexen blir alltid bedre ettehvert som en blir bedre kjent.
 4. Trivelig på tur i Bergen men det hadde vært stas om ei frue hadde sagt hei eller no. Eller begge deler. Kanskje tre? 😃 Send en melding a gett 😉😃😊
 5. Hei er der bull i Bergen som er interessert i noe annet enn bare one night stand? kona ønsker å finne en fast bull i området som Vil ha faste treff med henne. hos oss, hos seg, på hotell kanskje?
 6. Hei. Vi har en natt på hotell i Bergen i morgen lørdag og hadde nok ikke hatt noe imot å få besøk på rommet litt utpå kvelden. Kanskje noen her inne er interessert?
 7. Hei. Kjenner du ei deilig Hotwife som trenger å bli skikkelig bortskjemt og godt behandlet etter alle kunstens regler så må du bare ta kontakt. Rolig, diskret og høflig gentleman som også har en dyrisk side??
 8. HeiHar du eller dere lyst å bli kjent med en svære og erfaren bbc add meg på snap yosefhus eller send mld her
 9. Hei sorry vert vekke litt, men ja jeg kan levere.
 10. Hei jeg er en kjekk kar under 40, lyst treffes,
 11. Hei alle. Noe spennende som skjer i kveld?
 12. Noen damer par ønsker treff. Er mann 41. Leken og åpen for det meste. Kan jo starte med prat så ta det fra der. Hilsen mann 41
 13. Ta dette i et tempo du selv er komfortabel med ?
 14. Heisann. Reiser ofte til Bergen, noen damer derfra som vil bli litt kjent?
 15. Overnatter på hotell i Bergen 16-18 oktober, noen som vil finne på noe?
 16. Jeg ser dette ble skrevet for sikkert 2 uker siden. Men jeg er en kjekk kar under 40, rett på sak en kveld/natt.
 17. Søker en kjekk kar i bergen (under 40)... for rett på sak med damen i kveld/natt
 18. Hei Noen buller som skal gjøre byen utrygg neste helg?
 19. Par evt dame for trekant eller merkant, alt etter hvilken geometri som ønskes. Seriøs og møter opp for kaffe og diskusjon om rammene for treffet. Sentralt i Bergen sentrum..... Ta kontakt på pm v interesse.
 20. Finnes det et HW, SW eller par som har lyst på besøk av en oppegående og erfaren mann i ettermiddag/kveld i Bergen? Gi en lyd da vel!;-)
 21. Skjer det noe moro i Bergen? Det er sommer, solen skinner (i hvertfall i dag), og jeg er i lekehumør Hvis noen vil finne noe sprell er det mare å si fra KIK: handgroove Skype/epost: [email protected] Snap: slaphand65 Venter i spenning
 22.  


×
×
 • Create New...