Jump to content

Mann 31 år søker hotwife/par i Osloområdet


tilextel

Recommended Posts

Mann på 31 år på utkikk etter å utforske bullrollen med en dame/par med tilsvarende interesser. Bor i Osloområdet og jobber til daglig i Oslo sentrum.

 

Jeg er relativt ny i bull/cuckold-dynamikken, men har levd flere år i BDSM- og swingersmiljøet i Oslo. Jeg har en samboer som også er kinky og vi lever i det vi beskriver som et semi-åpent polyamorøst forhold. Vi har hver for oss hatt ulike lekepartnere av både kort og mer langvarig karakter, og funnet meget stor glede i en slik livsstil. Jeg identifiserer meg generelt som Dominant og har de siste årene hovedsakelig utforsket mer rendyrkede D/s-relasjoner med single kvinner.

 

Nå er jeg derimot blitt mer interessert i å utforske rollen som Bull, og er følgelig på utkikk etter en kvinne med eksisterende partner for flørt, moro og potensiell lek hvis kjemien og omstendighetene er riktige. Jeg liker tanken på å flørte og forføre henne og å være hennes forbudte guilty pleasure. Fra min side kan det være like interessant med noe så enkelt som å dra ut på date eller litt online flørting/sexting i hverdagen som fysiske play sessions. Om du/dere er åpen for litt D/s-dynamikk i en slik relasjon er jeg definitivt interessert i det, men dette er ikke en forventning eller det jeg primært sett ser etter i en cuckold-dynamikk.

 

Av erfaring vet jeg at relasjoner som inkluderer flere og andres partnere fort kan bli komplekse, og at det er mange sine behov som skal ivaretas. Jeg har min egen partner og grenser å forholde meg til, på samme måte som jeg regner med at dere har mange egne tanker, grenser og preferanser som er viktige for dere. Med god kommunikasjon og gjensidig respekt rundt dette er det utrolig mye moro man får til.

  • Liker 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...