Gå til innhold

tilextel

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om meg

  • Om meg
    Mann på 32 år på utkikk etter å utforske Bull-rollen med en dame/par med tilsvarende interesser. Bor i Oslo-området og jobber til daglig i Oslo sentrum (hvert fall pre-korona). Er åpen for å reise litt for spennende muligheter.

    Jeg er fortsatt relativt fersk i rollen som Bull og til hotwife/cuckold-dynamikken, men har levd flere år i BDSM- og swingersmiljøet i Oslo. Jeg har en samboer som også er kinky og vi lever i det vi beskriver som et semi-åpent polyamorøst forhold. Vi har hver for oss hatt ulike lekepartnere av både kort og mer langvarig karakter, og funnet meget stor glede i en slik livsstil. Jeg identifiserer meg generelt som Dominant og har de siste årene hovedsakelig utforsket mer rendyrkede D/s-relasjoner med single kvinner.

    Er nå i en fase hvor jeg kunne tenke meg å fokusere mer på rollen som Bull, og er følgelig på utkikk etter en kvinne med eksisterende partner for flørt, moro og potensiell lek hvis kjemien og omstendighetene er riktige. Jeg liker tanken på å flørte og forføre henne og å være hennes forbudte guilty pleasure. Fra min side kan det være like interessant med noe så enkelt som å dra ut på date eller litt online flørting/sexting i hverdagen som fysiske play sessions. Om du/dere er åpen for litt D/s-dynamikk i en slik relasjon er jeg definitivt interessert i det, men dette er ikke en forventning eller det jeg primært sett ser etter i en cuckold-dynamikk.

    Av erfaring vet jeg at relasjoner som inkluderer flere og andres partnere fort kan bli komplekse, og at det er mange sine behov som skal ivaretas. Jeg har min egen partner og grenser å forholde meg til, på samme måte som jeg regner med at dere har mange egne tanker, grenser og preferanser som er viktige for dere. Med god kommunikasjon og gjensidig respekt rundt dette er det utrolig mye moro man får til.

    Ser frem til å bli bedre kjent med dere!

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

tilextel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette er praktisk talt en re-post av en kontaktannonse jeg postet for et år siden rett før denne nettsiden fikk store tekniske utfordringer og samtidig som hele verden ble snudd på hodet av pandemien. Mye ble derfor satt på hold ganske lenge. Selv om korona fortsatt begrenser en del har jeg store forhåpninger til vår- og sommersesongen, og forsøker derfor å komme i kontakt med likesinnede nå litt i forkant for eventuelle treff når ting åpner mer opp. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mann på 32 år på utkikk etter å utforske Bull-rollen med en dame/par med tilsvarende interesser. Bor i Oslo-området og jobber til daglig i Oslo sentrum (hvert fall pre-korona). Er åpen for å reise litt for spennende muligheter. Jeg er fortsatt relativt fersk i rollen som Bull og til hotwife/cuckold-dynamikken, men har levd flere år i BDSM- og swingersmiljøet i Oslo. Jeg har en samboer som også er kinky og vi lever i det vi beskriver som et semi-åpent polyamorøst forhold. Vi har hver for oss hatt ulike lekepartnere av både kort og mer langvarig karakter, og funnet meget stor glede i en slik livsstil. Jeg identifiserer meg generelt som Dominant og har de siste årene hovedsakelig utforsket mer rendyrkede D/s-relasjoner med single kvinner. Er nå i en fase hvor jeg kunne tenke meg å fokusere mer på rollen som Bull, og er følgelig på utkikk etter en kvinne med eksisterende partner for flørt, moro og potensiell lek hvis kjemien og omstendighetene er riktige. Jeg liker tanken på å flørte og forføre henne og å være hennes forbudte guilty pleasure. Fra min side kan det være like interessant med noe så enkelt som å dra ut på date eller litt online flørting/sexting i hverdagen som fysiske play sessions. Om du/dere er åpen for litt D/s-dynamikk i en slik relasjon er jeg definitivt interessert i det, men dette er ikke en forventning eller det jeg primært sett ser etter i en cuckold-dynamikk. Av erfaring vet jeg at relasjoner som inkluderer flere og andres partnere fort kan bli komplekse, og at det er mange sine behov som skal ivaretas. Jeg har min egen partner og grenser å forholde meg til, på samme måte som jeg regner med at dere har mange egne tanker, grenser og preferanser som er viktige for dere. Med god kommunikasjon og gjensidig respekt rundt dette er det utrolig mye moro man får til. Ser frem til å bli bedre kjent med dere!
  2. Mann på 31 år på utkikk etter å utforske bullrollen med en dame/par med tilsvarende interesser. Bor i Osloområdet og jobber til daglig i Oslo sentrum. Jeg er relativt ny i bull/cuckold-dynamikken, men har levd flere år i BDSM- og swingersmiljøet i Oslo. Jeg har en samboer som også er kinky og vi lever i det vi beskriver som et semi-åpent polyamorøst forhold. Vi har hver for oss hatt ulike lekepartnere av både kort og mer langvarig karakter, og funnet meget stor glede i en slik livsstil. Jeg identifiserer meg generelt som Dominant og har de siste årene hovedsakelig utforsket mer rendyrkede D/s-relasjoner med single kvinner. Nå er jeg derimot blitt mer interessert i å utforske rollen som Bull, og er følgelig på utkikk etter en kvinne med eksisterende partner for flørt, moro og potensiell lek hvis kjemien og omstendighetene er riktige. Jeg liker tanken på å flørte og forføre henne og å være hennes forbudte guilty pleasure. Fra min side kan det være like interessant med noe så enkelt som å dra ut på date eller litt online flørting/sexting i hverdagen som fysiske play sessions. Om du/dere er åpen for litt D/s-dynamikk i en slik relasjon er jeg definitivt interessert i det, men dette er ikke en forventning eller det jeg primært sett ser etter i en cuckold-dynamikk. Av erfaring vet jeg at relasjoner som inkluderer flere og andres partnere fort kan bli komplekse, og at det er mange sine behov som skal ivaretas. Jeg har min egen partner og grenser å forholde meg til, på samme måte som jeg regner med at dere har mange egne tanker, grenser og preferanser som er viktige for dere. Med god kommunikasjon og gjensidig respekt rundt dette er det utrolig mye moro man får til.
  3. tilextel

    Meg

×
×
  • Opprett ny...