Jump to content

Par søker mann 30-45


Ahana

Recommended Posts

Søker etter en mann, ønsker først å bli kjent så forhåpentligvis utvikle det til sengekos. Har aldri hatt med en mann til før så dette blir nytt for oss, men virker veldig deilig.

Litt om oss. Vi har vært sammen i 15år, har alltid hatt rollespill i sexen vår, de sister årene har det blitt mer til at jeg er litt dominerende og han er blitt min sissy, dette har ledet til at han alltid går med string og som oftest med lås.

Det jeg ser etter hos deg er at du skal være godt trent, velutstyrt og god hygiene. Ser helst at du bor ett sted opå østlandet slik at det kan bli lett å treffes når vi kommer til det punktet. Ønsker at dette skal bli kos der alle parter er involvert men med meg i fokus.

Link to comment
Share on other sites

Hei. Dette hørtes meget deilig ut. Jeg har vert venn med et par tidligere. En dette paret har nå flyttet laaaaangt unna så det blir vanskelig med treff. Så jeg søker nå nye bekjentskaper med nye par. Hvem er jeg.

 

En sporty man 180cm 85kg lyst kort hår blå øyne normal kropp utadvendt leken og kåt. Ta gjerne kontakt uansett så vet jeg om det er noe å vente på eller ikke. Ps jeg er bosatt i Lillehammer området men er mobil innenfor en viss grense.

 

Snakkes vi.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Takk for svar, du er noen år eldre enn det jeg søker, men da dette er nytt for oss er det allttids hyggelig med nye venner, så får man se hvor det bekjentskapert fører hen. Send gjerne en pm slik at vi kan bli bedre kjent

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...