Gå til innhold

Alexp

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Hei. Jeg er en sporty mann på 47år 180cm 85kg lyst kort hår blå øyne normal kropp utadvendt leken og kåt . Jeg elsker både eldre og yngre damer å kunne tenke meg å prøve å finne ei her inne for felles hygge og glede.

    Jeg er glad i å gi massasje og er ganske erfaren innen det området, også av den litt mer erotiske massasjen.

    Om du fortsatt er interessert i å ha det morro og tenner på erfarne menn som liker å ta vare på kvinnen så ta gjerne kontakt med meg. Om du er gift eller samboende gjør ingen ting. Ta kontakt.

    PS din alder er helt opp til deg. Yngre eller eldre. Alle har sin egen sjarm, det som er viktig for meg er kjemi og at du er fornøyd med deg selv.

    Gleder meg til du tar kontakt.

    Hilsen Meg

Bosted

  • Bosted
    Lillehammer

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Alexp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei å takk for tilbakemelding. Planen var å skrive tidligere men siden har vert nede så da sleit jeg litt med å svare dere. Ja venner får man ikke nok av, så jeg kan gjerne bli venn med dere for å se hvor dette fører.

    Hører gjerne fra dere igjen.

  2. Hei. Dette hørtes meget deilig ut. Jeg har vert venn med et par tidligere. En dette paret har nå flyttet laaaaangt unna så det blir vanskelig med treff. Så jeg søker nå nye bekjentskaper med nye par. Hvem er jeg. En sporty man 180cm 85kg lyst kort hår blå øyne normal kropp utadvendt leken og kåt. Ta gjerne kontakt uansett så vet jeg om det er noe å vente på eller ikke. Ps jeg er bosatt i Lillehammer området men er mobil innenfor en viss grense. Snakkes vi.
  3. Alexp

    Hei. Jeg er en sporty mann på 47år 180cm 85kg lyst kort hår blå øyne normal kropp utadvendt leken og kåt. Ser du søkte 26.01.20 Ps bor i Lillehammer har snap lan-gei om du ønsker å prate der

  4. Hei. Jeg er en sporty mann på 47år som er bosatt i Lillehammer. Ser du søkte den 26.01.20 men da var jeg dessverre ikke medlem her inne. Så om du søker en annen gang ta gjerne kontakt med meg så kan vi se hva som skjer. Har eventuelt snap lan-gei om du ønsker å prate der. Hilsen Meg
  5. Alexp

    Meg

  6. Alexp

    Meg

×
×
  • Opprett ny...