Gå til innhold

Hun er på kurs:) Vi trenger dating tips


han

Anbefalte innlegg

Min kjære hotwife med det utrolig eksotiske nicket ´´hun´´på denne siden er på kurs!

 

Hun bor et sted hvor man bader masse, og er tett på kursdeltagere i en hel uke! Hun har til nå funnet en som hun har et godt øye til, de har sittet oppe og drukket flere ganger, det er mye flørting, hun sender sms om hvor kåt hun er på denne personen. De snakker om kveldsbad, de har badet alene, det er litt kos osv, men foreløpig ikke mer. Han har vært med inn på rommet hennes og sett på boblebadet uten at det skjedde noe. Han gav henne en stor kos da de var alene og badet, hun i bikini og han i badeshorts. Men det som for oss begge er mer pirrende er at de i timesvis i flere dager nå har sittet og snakket med hverandre etter kurs slutt over flere glass vin, med masse flørting. Dette er nytt for oss, det at hun flørter med en som ikke vet om livsstilen vår, det at hun på en måte er som en singel jente på kurs og koser seg..

 

Vi trenger hjelp forslag til hvordan hun skal gå frem. Hovedproblemet er nok at han vet at hun er gift med barn, og derfor tør han nok ikke å ta initiativet. Hun vil at han skal ta initiativet, men kan gjerne hinte, noe hun gjorde da hun viste han boblebadet. I tillegg må de klare å dette uten at de andre kursdeltagerne får nyss i dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Våt og villig

En kåt hotwife som bader alene med en potensiell bull, er alene med han og han gir tegn til å ville være med henne, uten at hun tar tak og forteller han om sin frihet...?

Tror du må være litt mer støttende og eksplisitt til din kone om hvor stor frihet hun har og hvor fantastisk mye du tenner på at hun har sex med han. Hun trenger visst litt mer ryggdekning ;-)

Hilsen erfaren Hotwife.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...