Jump to content

Menn til GB og svartebok søkes, Oslo


Hot par for mann

Recommended Posts

Vi vil bygge opp en god gammeldags svartbok med velkvalifiserte menn som vi over tid kan invitere inn til flerkant og gangbang treff.

 

Vi er ikke et "klassisk" cuckold-par, da mannen i paret er aktiv deltager. Hun og han elsker begge at hun får DP lenge, dypt og grundig. Ønsker kontakt med straighte menn. Det er hun som skal få kjørt seg.

 

Han om henne: 37 år. Hun er et fyrverkeri av kåtskap, intelligens og femininitet. En lekker kvinne, med en nydelig kropp og akkurat riktige former. Hun gir deg blikket til en villkatt hvis du tenner henne.

 

Hun om ham: 43 år. Deilig, vanvittig utholdende, har vist meg veien til flere typer orgasmer. Nyter å se meg nyte, og vil dele meg med andre menn. Generøs men dominant.

 

Hvem er du?

En mann med stil, og meget velutstyrt (ja, utstyret er viktig, tykkelsen teller enda mer enn lengden). Du har vært med par tidligere og er komfortabel med å være flere menn om henne. Fint om du har humor og glimt i øyet..Du må like å ta deg god tid og være utholdende. Kun single eller de som er i åpne forhold er aktuelle. Din alder er mellom 30 - 45.

 

Det er påkrevd at du kan kommunisere, er pålitelig og holder avtaler.

 

Om du føler deg truffet og kvalifisert , kontakt oss via vår profil, ikke gjennom svar på denne tråden.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Boyfriend

Godt nytt aar til alle her inne.

 

Håper at 2017 vil by på mange nye flotte, spennende og kinky opplevelser og forhåpentligvis mange nye venner. Blir jo ikke mer moro enn hva en gjør det til selv. Og takk for at dere tar dere tid til å lese denne profilen.

 

Her har dere en kjekk utadvendt og erfaren BULL på 31år fra Oslo. Jeg er fodt i Gamia og mine måll er 2m høy. Ca 110 kg veltrente muskler. Holde meg i god form gjennom daglig mosjon og har et meget sunt økologisk kosthold. Er ikke røyker og jeg drikker heller ikke særlig mye. Jeg ønsker å treffe en hotwife enten alene eller sammen med sin cuck.

Her handler det om at vi alle kommuniser på rette måte og at vi er ærlige om hva vi ønsker å realisere. Da tillit og respekt er hva jeg gir og forventer tilbake. Jeg tenner på det røft og liker settinger, men jeg kan også ta det vanilje. Er en hingst i senga kan holde pa i ukevis

Jeg er velutstyrt 25 cm og den er stor og sort som natten lang.

 

Bildene mine er private, men kan deles mellom venner.

Så er det noen der ute som kan tenke seg å bli bedre kjent?

 

Bare å ta kontakt

M

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...