Gå til innhold

Hot par for mann

Medlem
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Vi er et lidenskapelig par som kan holde på hele natten. Ingen fantasier er tabu mellom oss.

    Vi søker en mann/menn mellom 30 og 50 år for å kunne realisere begges tenning på trekant /flerkant hvor hun er i sentrum. Hun og han elsker begge at hun får DP lenge, dypt og grundig. Ønsker kontakt med straighte menn. Det er hun som skal få kjørt seg.

    Han om henne: Hun er et fyrverkeri av kåtskap, intelligens og femininitet. En lekker kvinne, med en nydelig kropp og akkurat riktige former. Hun gir deg blikket til en villkatt hvis du tenner henne, og liker å bli ledet, dominert og brukt, men ikke av hvem som helst.

    Hun om ham: Deilig, vanvittig utholdende, har vist meg veien til flere typer orgasmer. Nyter å se meg nyte, og vil dele meg med andre menn. Generøs men dominant.

    Hvem er du?
    En mann med stil (gjerne dress!!!) og MEGET velutstyrt (ja, utstyret er viktig!). Du har vært med par tidligere og er komfortabel med å være vårt krydder i hverdagen. Fint om du har humor og glimt i øyet. Må finne det naturlig å kunne ha sex med henne sammen med ham, og kunne ta initiativ og vite hva du vil ha. Du må like å ta deg god tid og være utholdende. Kun single eller de som er i åpne forhold er aktuelle.

    Gleder oss til å møte deg!

Bosted

  • Bosted
    Drammen

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Swing-/ trekantpar

Nylige profilbesøk

9571 profilvisninger

Hot par for mann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

79

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette kunne vært skrevet av oss! ? Hilsen HW i paret (for en gangs skyld - jeg ser mer på prateforumene, mens han ser mer på profiler for treff...)
  2. Hot par for mann

    Oss

    Etter lengre pause søker vi igjen.. Se profil, kontakt oss hvis du passer det vi søker
  3. Herlig bilde ! Finner meg på kenavestfold på snap :)

  4. Faktisk ikke så dumt med den ratingen. Vet ikke hvor mange timer, dager, uker og måneder vi har brukt på useriøse menn som bare ghoster, ikke dukker opp eller avlyser rett før man skal møtes. Ekstremt irriterende og demotiverende. Det er så man gir opp å prøve å lete i lang tid etterpå, fordi man bare blir så j**** lei av alt. Det virker som om det for mange er spenningen etter å KUNNE møte noen som driver dem, mer enn at de faktisk gidder og våger å gjennomføre det. Sukk. Hilsen damen i paret
  5. Vi vurderer å feire valentines på VIP i kveld, med håp om å finne en eller flere velustyrte menn, noen som føler seg truffet? kontakt oss gjerne på vår profil. L&F
  6. Vi vil bygge opp en god gammeldags svartbok med velkvalifiserte menn som vi over tid kan invitere inn til flerkant og gangbang treff. Vi er ikke et "klassisk" cuckold-par, da mannen i paret er aktiv deltager. Hun og han elsker begge at hun får DP lenge, dypt og grundig. Ønsker kontakt med straighte menn. Det er hun som skal få kjørt seg. Han om henne: 37 år. Hun er et fyrverkeri av kåtskap, intelligens og femininitet. En lekker kvinne, med en nydelig kropp og akkurat riktige former. Hun gir deg blikket til en villkatt hvis du tenner henne. Hun om ham: 43 år. Deilig, vanvittig utholdende, har vist meg veien til flere typer orgasmer. Nyter å se meg nyte, og vil dele meg med andre menn. Generøs men dominant. Hvem er du? En mann med stil, og meget velutstyrt (ja, utstyret er viktig, tykkelsen teller enda mer enn lengden). Du har vært med par tidligere og er komfortabel med å være flere menn om henne. Fint om du har humor og glimt i øyet..Du må like å ta deg god tid og være utholdende. Kun single eller de som er i åpne forhold er aktuelle. Din alder er mellom 30 - 45. Det er påkrevd at du kan kommunisere, er pålitelig og holder avtaler. Om du føler deg truffet og kvalifisert , kontakt oss via vår profil, ikke gjennom svar på denne tråden.
  7. Herlige bilder, kontakt oss gjerne..

  8. Tusen takk :)

    Og takk det samme, kan man kanskje si? ;)

  9. Blir gjerne kjent med Dere!

  10. Vi er et deilig par som søker lekekamerat med ekstra stort utstyr i Oslo-området. Er ikke et typisk cuckold-par, siden Mannen er alfa-hann og vil ha en styrende hånd i leken. I en hektisk hverdag trenger vi litt tid for å bli kjent og finne tid for å møtes. Mer informasjon om oss kan du finne i profilteksten- og albumet vårt. Håper å høre fra deg!
×
×
  • Opprett ny...