Jump to content

Frisinnet, seriøs og diskret bull i Trondheim


Staedtleer

Recommended Posts

Heisann. Hyggelig at du/dere tok turen innom annonsen min. ;)

 

Jeg er en frisinnet, åpen og oppegående mann som for tiden bor i Trondheim. Jeg er glad i å bli kjent med nye mennesker, og liker å ha et liv fylt med spenning, glede og nytelse. Derfor søker jeg nye og spennende personer her inne, å bli kjent med og kanskje finne på noe spennende med om kjemien stemmer.

 

Jeg er en utadvendt person, som er lett å snakke med og bli kjent med. Jeg har god humor, og synes selv jeg er ganske morsom, men det må nesten dere avgjøre selv når vi møtes. ;) Jeg tar ikke meg selv høytidelig, og vet å kunne le av meg selv. Jeg har gode sosiale antenner, og er derfor god til å lese andre personer og deres behov. Jeg er moden og erfaren.

 

Jeg ønsker å leve livet fullt ut ved å nyte øyeblikkene. Derfor er jeg glad i prøve nye og spennende ting eksperimentere og leke. Jeg liker å bli kjent med nye og spennende mennesker. Å dele spennende fantasier man har, opplevelser og tidligere erfaringer er noe jeg synes er veldig spennende. Jeg er åpen for absolutt alt av fantasier og lyster. Med meg kan dere trygt dele og leve ut de dypeste fantasiene og lystene som dere har gått med.

 

Jeg er seriøs og til å stole på. Jeg mener det er veldig viktig med ærlighet og åpenhet for at man skal få tilitt til hverandre, slik at man kan senke skuldrene og dele og gi av seg selv når man er sammen. Jeg setter også diskresjon høy. Alt dere velger å dele med meg er fortrolig og kun mellom oss. Jeg respekterer deres grenser og presser aldri noen til å gjøre noe de ikke ønsker.

 

Utseendemessig så har jeg kort sort hår, jeg er glad i å trene og holde meg i form så jeg har en veltrent og fin kropp. (muskuløs) På grunn av diskresjon, så har jeg valgt å ikke ha ansiktsbilde åpent her, men viser meg selvfølgelig om vi kommer i prat. Jeg har fått høre at jeg er ganske kjekk, så jeg stoler på det, men det er enda en ting dere nesten må ta stilling til selv når dere får se meg.

 

Jeg blir gjerne kjent med alle slags mennesker, men når det gjelder treff så er jeg kresen og søker kvalitet før kvantitet. Når jeg sier at jeg er kresen så gjelder det ikke alder, preferanser eller utseendet men kjemien. Utseendet og alder betyr veldig lite for meg. Man kan få veldig dårlige erfaringer om kjemien ikke er tilstede, men er det en god kjemi mellom oss så vil det alltid bli en fin opplevelse for begge parter.

 

Hvis dere vil bli bedre kjent, prate, eller møtes så er det bare å sende meg en hyggelig og spennende melding. Fortell gjerne litt om dere og hva dere liker.

 

Ser fram til å høre fra dere :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...