Jump to content

Oppgradering - Ny Layout


Webmaster

Recommended Posts

Hei alle sammen! :)

Da har vi gleden av å pressantere årets lille førjulspresang som er vår nye oppgraderte side! Vi har strammet opp designet og gjort det mer enhetlig og moderne. Det er gjort minimale endringer på selve brukergrensesnittet slik at dere kan orientere dere på forumet omtrent på samme måte som før. Alt er ikke hundre prosent ferdig så det vil komme enkelte mindre oppgraderinger de neste dagene.

 

Håper dere setter pris på det nye designet og layouten, og hyggelig med eventuelle tilbakemeldinger!

 

Hvis det er noe som dere savner med den nye oppgraderingen vil vi gjerne høre om det! Vi er åpene for nye ideer og forbedringer i forhold til design, layout og brukergrensesnitt. Er det f.eks noe dere synes er vanskelig å finne fram til, noen knapper dere savner, noe som dere ikke synes ser bra ut, noe som kunne vært organisert annerledes for å bedre forumet, ... etc? Eller kanskje dere har funnet noen buggs? Post det enten her i tråden eller skriv det som en melding til Admin.

 

Takker samtidig for deres støtte i form av betalinger av Premium medlemskap som i det hele tatt gjør det mulig å drive forumet og foreta oppgraderinger som dette.

 

Ønsker dere en videre god førjulstid! :)

 

Hilsen cuckold.no

Link to comment
Share on other sites

Hei,

supert med oppgradering.

 

Det føles litt bedre og har ikke opplevd noen feil enda.

 

Det som savnes er bedre chat på mobil. Jeg er overbevist om at denne siten ville fått ett løft om det var mulig å sitte tilbakelent i sofaen å chatte på mobilen.

Link to comment
Share on other sites

Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Hyggelig å høre! :)

 

Ser at det blir nevnt mobil chat her. Denne oppgraderingen er en del av dette.

 

Den mobile plattformen skulle etter planen ha vært på plass for en stund siden, men arbeidet med denne har vært mer omfattende enn først antatt. Problemet er at det har ligget igjen en del gammel koding etter tidligere oppgraderingen som har blir gjort over flere omganger av forskjellige personer. Det har derfor vært litt uoversiktelig, med bla ting som har ligget dobbelt og overlappet hverandre, som har medført en del utfordringer i forhold til programmering og koding.

 

Vi bestemte oss derfor for å rydde opp i det gamle "grumset" før vi startet arbeidet med den nye mobile plattformen. Dette vil forenkle jobben både med den mobile plattformen og i forhold til senere oppgraderinger. Denne oppgraderingen er derfor en del av en større oppgradering som skal ende opp med en ny mobil plattform som inkluderer mobil chat. Dette arbeidet vil bli fullført straks vi har fått inn nok penger ifra betalende Premium abonnement, forhåpentligvis i løpet av et par måneder

Link to comment
Share on other sites

Eller kanskje dere har funnet noen buggs? Post det enten her i tråden

 

Fint å se at siden videreutvikles! Bra jobba!

 

Men det er fortsatt en bug i albumkategoriseringen: Om man gjør et album om fra Offentlig eller Privat til Profil, så blir det Offentlig. Det kan potensielt medføre trøbbel om noen tror de har lagret albumet som Profil, og legger bilder der som de tror at andre ikke ser. (Særlig ille vil det være om noen legger ansikt i Privat kategori, og så vil gjøre det om til Profil. Da blir det Offentlig isteden....!)

 

Så her burde det nok enten rettes opp sånn at det lagres med den kategori som man faktisk har krysset av for, eller fjerne muligheten for å endre kategori på bildealbum.

 

En annen litt irriterende ting er at om man chatter og ikke oppdaterer selve nettsiden, så blir man etter en tid logget ut pga inaktivitet. Men man er jo egentlig aktiv. Antar mange logger seg på for å chatte med gode kontakter og ikke driver og leter og leser så mye på selve siden utover det. Inaktivitetsnedtellingen burde altså også sjekke om man er på chat, og ikke bare siste refresh av siden. :)

 

Forøvrig en brukervennlig og fin side, dette!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...