Jump to content

Er jeg uhøfelig...


Guest Hansanne

Recommended Posts

Guest Hansanne

Bare lurer litt... får stadig vekk spørsmål fra div menn om og få knulle kona.. det hadde vært hyggelig det for min del men hun vil jo ikke det desverre.. noe jeg har informert tydelig om i profilen..

 

Allikevel spør mange om og få lov, treffes i kveld, hvorfor ikke, kan du ikke bare overtale henne osv.. er jeg uhøfelig om jeg ikke svarer på disse? Jeg er her inne for og drømme, lese andres deilige historier, se bilder osv..

 

Vet ikke om det er for mye og be om men burde ikke de som tar kontakt som ett minimum ta en kikk på profilen vår før de tar kontakt?:confused:

 

Hilsen Hans

 

ps. om hun en gang skulle komme på gli så skal jeg selvfølgelig informere om det :)

Link to comment
Share on other sites

Vi opplever akkurat det samme, både her og på CC.

Endel menn som tror at om man søker etter menn så er hun klar for å hoppe på enhver.

Vi har sittet i lange dialoger på chaten og forklart at han nok ikke er hennes type.

At hun synes store muskler er "turn-off" osv. men de skjønner det ikke.

Da blir man tilslutt ufin og ber de ryke og reise, dessverre.

Link to comment
Share on other sites

Absolutt ikke, men det er klart at her, som de fleste andre steder, så ramler IQ'en til mange mannfolk fra mangelfull til rett flaut så snart det er snakk om at kvinner liker sex......ACH!

 

Jeg hadde nok svart at dersom de er så oppsatt på å ha sex med noen som har blitt motvillig overtalt, så finnes det sikkert en bar i nærheten hvor de kan gå og overtale selv.......

 

/DB

Link to comment
Share on other sites

Guest Norwegianhubby

Siden det tydelig kommer frem i profilen din så syntes jeg det ikke er uhøfelig :)

Så lenge profilen er oppdatert til en hver tid så fungerer jo den til sin hensikt :)

Link to comment
Share on other sites

Mulig at det er helt off-topic, men jeg ville bare si takk til vali_ent for at han brukte ordet "besøkstid". Alt for mange sier "besøkelsestid" - som om det var noe som het besøkelse. Tiden for besøk heter besøkstid, og tiden for dansk er over! Nemlig. Nok om det. :)

 

All støtte til Hansanne - Ignorer dem, no worries...

 

Alle vet egentlig at hvis man ikke får svar så er det sannsynligvis på grunn av at teksten ikke er tilfredsstillende, at bildene ikke er tilfredsstillende eller rett og slett at mottaker rett og slett ikke har tid/lyst/anledning (stryk det som ikke passer) til å svare akkurat nå.

 

Det alle burde vite er at å "klage" på at man ikke har fått svar, eller ikke får det svaret man vil ha, lett fører til at man blir strøket fra lista over potensielle kandidater fullstending.,. Oops! Ikke så lurt.

 

Derfor: Smil og vær glad for hver mail som går, så skal du se hvor mange venner du får... Eller noe sånt. :)

Link to comment
Share on other sites

Mulig at det er helt off-topic, men jeg ville bare si takk til vali_ent for at han brukte ordet "besøkstid". Alt for mange sier "besøkelsestid" - som om det var noe som het besøkelse. Tiden for besøk heter besøkstid, og tiden for dansk er over! Nemlig. Nok om det. :)

"Å kjenne sin besøkelsestid" er et ordtak. Det handler om å være på rett sted til rett tid for å utnytte en situasjon best, men brukes også negativt om noen som utnytter feil eller lar en mulighet glippe.

Besøkstid er den gitte tid man kan komme innom "noe", feks; et sykehus sin besøkstid.

 

Så det er slett ikke snakk om det samme. Vali_ent skrev et ordtak feil og du fulgte den feilen opp videre.

 

klem annelise

Link to comment
Share on other sites

annelise76: Nja, da må jeg tillate meg å si at jeg er uenig, hehehe. Jeg mener at ordet besøkelsestid bør fjernes fordi det er et unødvendig og tullete stavet ord. :) Med andre ord ville jeg umiddelbart strøket det fra ordboken om jeg satt i norsk språkråd. Akkurat som "teip", "sjampanje", osv. (Champagne er navnet på et sted, man kan ikke bare forandre skrivemåten som man vil - det blir som å si at det er greit å skrive Låndån.)

 

Du har helt rett i at besøkstiden er den tiden hvor man har anledning til å besøke noen eller et sted. Besøkelsestid betyr nøyaktig det samme, det er bare dansk. At vi har beholdt den danske stavemåten i ordtaket er av samme grunn som vi fortsatt sier "i lige måde" - det er ikke "norske" ord, men vi bruker dem likevel av gammel vane. "Å kjenne sin besøkstid" gjør nøyaktig samme nytten, men kan spare noen stakkars dyslektikere for unødvendig hodebry. Det synes jeg det er verd.

 

Så det dreier seg ikke om at jeg ikke forstår ordet eller opprinnelsen, jeg er bare rett og slett i mot ordet av prinsipp. ;)

 

Jeg kan med andre ord love at jeg gjør meg kjent med besøkstiden som gjelder, forholder meg til den, og at jeg aldri kommer på besøkelse til noen...

 

Og hvis noen skulle føle for å slutte å bruke dette uttrykket etter min lille men intense og følelsesmessig engasjerende kampanje her nå, så er jeg strålende fornøyd... ;)

 

-Lamicare, som ikke er bestevenn med norsk språkråd men vanligvis oppfører seg pent likevel...

Link to comment
Share on other sites

Er du helt sikkert på at du forstår hva du er uenig i? Jeg referer til det allmenne aksepterte og vedtatte ordtaket. Det er ingen som sier "å komme på besøkelse" fordi ordet 'besøkelse' er knyttet til et ordtak og ikke generell normal dagligtale. Det har ingenting å gjøre med at du ikke liker ordet 'besøkelse' og ønsker det fjernet og erstattet. Det blir jo to helt ulike saker. "I lige måde" er bare nok et eksempel på en frase som er opplest og vedtatt. Men du kommer ikke unna dansk uansett hvor du vrir deg. Hele vårt riksmål, bokmål i dag, er basert på det danske skriftspråk. Om du bytter 'måde' med 'måte' er det fremdeles basert på dansk. Nynorsk er vårt særnorske skriftspråk, så da må du nesten begynne å skrive nynorsk for å tilfredsstille ditt eget krav for å unngå dansk.

At du er uenig av prinsipp gjør ikke vårt danskbaserte skriftspråk noe mindre gjeldende som vårt skriftsspråk.

 

Når det er sagt er jeg enig med at norsk språkråds "norskifisering" av ulike ord i noen tilfeller virker påtatt teit, men når det kommer til Champagne og champagne så tar du feil. Champagne er regionen og champagne er fellesbetegnelsen på de berømte musserende vinene som kommer fra distriktet med samme navn. Stor forbokstav C for regionen og liten forbokstav c for drikken. Derfor kan champagne skrives sjampanje på norsk uten at det gjør noe, mens Champagne ikke lar seg oversette fordi det er navnet på en region.

Link to comment
Share on other sites

Synes ikke trådstarter er uhøflig på noen som helst måte, å svare er bare å kaste bort tid for begge parter. Spesielt siden det står i profilen at de ikke er ute etter treff.

 

Ser at mange lager storm i et vannglass når de ikke får svar etter å ha sendt en melding, men i de fleste tilfeller er det jo de selv som ikke tar seg tid til, eller overser informasjonen i profilen de sender meldingen til.

Link to comment
Share on other sites

annelise76: Ja, heh, jeg er relativt sikker på at jeg vet hva jeg mener, og at noe er "allment akseptert og vedtatt" betyr ikke at det er bra eller riktig, jfr. diskusjonen rundt hvorvidt jorda er flat eller rund for en tid tilbake. Det jeg tar meg friheten til å gjøre er å stille spørsmål ved hvorvidt det har noen rasjonell hensikt å bruke et slikt ord, og det klarer altså ikke jeg å finne.

 

Etter at jeg for mange år siden begynte å se nærmere på koblingen mellom rasjonalitet, fornuft og språk har det bare "ballet på seg", og den fantastisk radikale konklusjonen jeg har kommet frem til er at det for menneskeheten i sin helhet bare er en byrde og et kjempeproblem at vi alle snakker forskjellige språk. At folk ikke forstår hverandres språk kan nesten stilles på lik linje med religion når det gjelder å være årsak til problemer i verden. Den logiske konklusjonen blir da for meg at det beste for alle er om vi snakker samme språk. Følger man dette forkortede resonnementet videre kommer spørsmålet: Hvilket språk burde man i såfall velge?

 

I Norge har vi to offisielle språk om vi ser bort fra tegnspråk, hvorav det ene er delt i to varianter, selv om alle som ikke er døve eller stumme helt fint hadde klart å kommunisere med ett - og med ganske betydelige innsparinger for samfunnet. Ingen av dem egner seg som verdensspråk, siden det hovedsaklig bare er nordmenn som snakker dem. Det språket som etter min mening har best potensiale er engelsk, ettersom det allerede er det språket i verden som flest kjenner til, og er et relativt enkelt språk å lære seg på grunn av både oppbygning og utbredelse.

 

Ergo har jeg personlig ingen problemer med å bli kvitt hverken dansk, nynorsk eller bokmål. ;)

 

Men det nytter sjelden å møte følelser med logikk, og språk og nasjonalitet er nok noen av de mer følelsesmessige temaene man kommer borti. Legg til det faktum at jeg synes landegrenser er noe tull - ettersom vi alle er mennesker og heller burde finne frem til et felles grunnleggende sett rettigheter og plikter som kunne gjelde alle, og la folk reise, jobbe og bo hvor de ville så lenge de forholder seg en "global grunnlov" - så jeg kan kanskje være en levende brannfakkel om jeg skulle begi meg ut i feil fora...

 

På toppen av det hele elsker jeg å diskutere - så jeg bet like gjerne på min egen krok og skled lett ut av temaet her. :)

 

Du skriver at "Champagne er regionen og champagne er fellesbetegnelsen på de berømte musserende vinene som kommer fra distriktet med samme navn" og at "Derfor kan champagne skrives sjampanje", men jeg ser ikke sammenhengen. Du sier jo selv at champagne er fellesbetegnelsen på viner fra dette distriktet. Dette gjelder faktisk i hele verden. Sjampanje er et oppdiktet ord, rett og slett en skrivefeil, som sannsynligvis (etter min mening) kommer av at norskutdanningen i skolen er blitt så dårlig at man heller velger å tillate at folk skriver feil enn å bruke ressurser man ikke har på å lære dem hvordan ord egentlig skal skrives. Det er forøvrig ulovlig å kalle musserende vin "champagne" dersom den ikke kommer fra distriktet [1], men hvem som helst kan kalle sin musserende vin "sjampanje". Dette er en ganske klar og tydelig forskjell. At kona mi er fra Frankrike kan selvfølgelig også ha litt innflytelse på mitt synspunkt her... ;)

 

Når alt kommer til alt er det (dessverre fortsatt) språkrådet som bestemmer i slike saker, og det er lite annet jeg kan gjøre enn å utrykke mine meninger og argumentene bak dem. Når noen er uenige med meg ser jeg det imidlertid som en strålende mulighet til å teste mine argumenter og belyse sider jeg kanskje ikke har tenkt på. Det er mye mer pinlig å ta feil og likevel stå på det enn å skifte mening, hvis det motsatte er bevist.

 

Klem fra Lamicare...

 

[1] "In the European Union and many other countries, the name Champagne is legally protected by the Treaty of Madrid (1891) designating only the sparkling wine produced in the eponymous region and adhering to the standards defined for it as an Appellation d'origine contrôlée; the right was reaffirmed in the Treaty of Versailles after World War I." - http://en.wikipedia.org/wiki/Champagne_%28wine%29#Champagne_and_the_law

Link to comment
Share on other sites

Mens denne tråden er aktiv vil jeg benytte muligheten til å understreke for både de som maser -og de som blir mast på- at vi som driver forumet har nulltoleranse for masing på brukere. Så hvis noen er veldig ivrige oppfordrer vi til at dere bruker kontakt skjemaet eller sende en pm til en av våre moderatorer og gi oss beskjed om hvem som maser.

 

Dette er ikke ment som en advarsel på noen måte, kun informativt.

Link to comment
Share on other sites

Zum: Det har ingen ting å gjøre hverken med temaet i tråden eller på siden i det hele tatt... Jeg kommenterte bare noe jeg personlig er opptatt av og som engasjerer meg. Meningen var heller ikke å fornærme noen eller skape dårlig stemning, så jeg lar språkbruken, vurderingene og personkarakteristikken din stå for seg selv og tar det som et tegn på at åpne diskusjoner om andre tema enn sex bør holdes i private meldinger i dette forumet. Synd, fordi dette er morsomme ting å diskutere, men absolutt ikke noe problem. Ønsker deg uansett en fin dag. :)

Link to comment
Share on other sites

Lamicare: Nå synes jeg ikke du skal la deg påvirke over hva Zum sa. Du har lov til å poste dine meninger og du har gjort det på en fin måte uten å ty til noen som helst form for stygge metoder som fornærmelser eller annen ufin personkarakteristikk. Jeg synes hans kommentar var morsom fordi den var spot on med tanke på hva som ble diskutert. En perfekt blanding av fremmedord gjør den særlig ironisk med tanke på temaet. På et forum som dette synes jeg at man absolutt må tåle at noen setter argusøyne på diskusjoner som omhandler temaer som ikke er vanlige her :p

 

For å gå tilbake til diskusjonen så tror jeg ikke at det er hensiktsmessig å fortsette. Mest fordi at for deg så virker det som om ordbruken handler mer om personlige preferanser og gitte ideal du vil at det skal passe innenfor, mens jeg er langt mer generell. Da er vi på ulik plattform så det vil bare bli ordkløveri frem og tilbake til noen går lei :p Men jeg synes det var forfriskende jeg og det er gledelig at menn beviser at de kan snakke om mer enn bare sex :)

Link to comment
Share on other sites

Annelise76: Godt å høre - og du har helt rett. Alle har sine personlige preferanser og ideal, og det vil heldigvis aldri bli slik at alle er enige om alt. Med så mange mulige platformer å bli kjent med og forstå, og så lenge det foregår i en positiv tone, blir meningsutveksling sjelden kjedelig. Skulle det bli det fordi man henger seg opp i flisespikking kan man alltids bytte tema... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Guest WideLoad

Tror nok man kan snakke om det aller meste her inne... men ble ikke denne tråden litt avsporet nå?

 

Brukte jeg noen ord i feil sammenheng?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...