Gå til innhold

Husvertens kone


Stvgmann

Anbefalte innlegg

Dette er en fortelling fra gamle dager. Jeg var 22 år og søkte etter sted å bo i lokalavisa. Det var kun ett svar og jeg ble bedt om å komme på visning samme kveld. Først ble jeg invitert inn til samtale. Det var et ektepar i 50årene,han en liten kar uten nevneverdig mye hår på hodet, kona derimot en flott sak med et intenst blikk som stakk rett i gylfen. Guri het hun en brystfager dame med en stor rund deilig rumpe. Etter samtalen var det hun som viste meg sokkelleiligheten og vi ble enig om at jeg fikk leie den.

En søndag hadde jeg besøk av to jenter ang. studiesamarbeid,det ble jo litt flørting og latter uten at mer hendte. Etter at de gikk fant jeg frem aktuell rapport som på den tiden var eneste form for porn,noen sladdete bilder men de gjorde nytten den gang. Jeg dro frem kuken for å ha en kosestund.Jeg er fra naturens side mer en gjennomsnittet,den er ikke lengst men tykk dorulltest viser at hodet ikke går inn i rullen ja stort svulmende hode når den står og det gjorde den ofte i den alderen. Drar den sakte og nytelsen blir mer og mer intens,det pipler blanke dråper og så ringer det på døra. Drar opp buksa som på den tiden var så trang at tilstanden var meget synlig,utenfor står Guri,Kom inn sier jeg og hun går inn i stua,det første hun ser er selvsagt bladet som ligger på gulvet og at hennes skarpe blitt har observert bulen i skrittet er opplagt.

Trenger du slikt da sier hun og peker på bladet. Du som har så mye damer på besøk. Det er bare en jeg kunne tenkt meg og hun er gift sier jeg. Igjen blir vi stående og se rett inn i øynene og jeg ser hennes intense lyst stråle,i min tilstand var jeg vel som en åpen bok.Gifte damer er jo ikke tilgjengelig de holder man seg unna sier jeg,for hva ville mannen sagt og gjort. Ikke alle menn synes det er ille sier Guri. Når man har vært gift i 30 år har man et mer nyansert syn. Ny intens utveksling av blikk og så må hun plutselig gå.

 

Neste fredag jeg har gått tur i lysløypa og nydusja sitter jeg og lurer på om jeg skal gå ut da det ringer på døra,utenfor står Guri. Hun er mer pyntet enn tidligere,skal vel ut de og tenker jeg. Hun kommer inn. Vi ha snakket mye om sist søndag sier hun og er enig begge to om at jeg kan ta en tur ned til deg en gang i blandt hvis jeg er rett gift dame da. Kjenner det rykker til i kuken og går rett bort til henne. Når jeg nå står helt inntil henne virker hun mye mindre enn på avstand. jegss drar henne inntil meg og vi møtes i et heftig tungekyss. Ikke noe sommel hvisker hun i øret mitt bare rett inn i senga og pul meg. Hun insisterer å kle av seg selv,mer og mer av den deilige modne kvinnekropper kommer til syne,Brystene virker mye større nå og hun har store brystvorter som svulmer,trusa glir av og et deilig buskas kommer tilsyne,legger seg ned på rygg og sier kom.I en fei er jeg på plass mellom hennes veldreide lår og leder kuken mot den våte sprekken hennes.Presser hodet inn,hun var ikke vandt med størrelsen så et høyt åhhh runger ut i rommet mens kuken når baner seg vei inn i henne. Jeg tar henne i rolige støt mens hun er høyrøstet i sin nytelse og jeg kommer i henne spruter sæden dypt i henne ,fortsetter allikevel og kommer etter enstund en gang til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 weeks later...
  • 1 måned senere...

Selvsagt skjedde det mer hun var 58 men fortsatt ei stram dame med enorm apetitt på sex,etterhvert skjønte jeg at mannen var pådriver altså en cuckold selv om begrepet var ukjent for meg på den tiden. en tidlig kveld midt i uka kom hun ned og ba meg ta henne bakfra.Hun bøyde seg over lenestolen dro opp skjørtet ,trusa gled fort ned til gulvet.Veien var åpen,kuken klar og fotta søkkvåt. Snart var vi inne i et vilt ritt,den store runde baken vibrerte så deilig der jeg sto bak og jaget hardkuk i fitta hennes.Åhhh Åhhh tøm den dypt i meg ropte hun.Jeg økte takten kjente den nærmet seg og este opp ekstra og så lot jeg det stå til og tømte meg i henne. Så dro hun opp trusa ,sa at det var en oppe som skulle gjøre rent. Like fort som hun kom gikk hu igjen ,Jeg satt igjen alene men med en godt fornøyd blank nypult kuk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...