Gå til innhold

Stvgmann

Medlem
  • Innholdsteller

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

5 følgere

Om meg

  • Om meg
    185 cm ca.90 kg 18 cm norsk handsome.

Bosted

  • Bosted
    Stavanger

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stvgmann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ringte på døra i kveld.Kona "glemte" å si han skulle komme i kveld og nå ligger han og puler henne for andre gang i kveld.Han har vært uten i flere uker.Det gikk ikke mer en fem minutter før de gikk inn på soverommet.Senga begynte å riste ganske umiddelbart .Gikk bort til døråpningen og der var de igang.Han var hard stor og tungt støtte han kuken i kona mi som villig tok imot med den lille fitta si.Han tømte seg i henne og nå puler de igjen og som han tar henne og nå ligger han oppå henne og har til hensikt å muse seg godt opp for en stund.Siste tur ned før Jul og da må jo gubben få kose seg.
  2. Jeg må bare berømme de mange par og damer som legger ut flotte bilder. Og for noen flotte damer dere er alle sammen.Må si at å se en ekte kone som virkelig gir uttrykk for å være interessert i andre enn bare mannen sin er deilig !!!! Om det er bilder med partner eller mer diskret i klesveien så er der bare herlig at dere deler med oss mannfolk som er her inne for litt inspirasjon. Vet ikke om dette er helt i generell prat som kan diskuteres her men det er helt sikkert mange menn som sikkert ønsker å hylle dere deilige par,ektepar og hotwifes. Noen liker dere fyldige,slanke store bryster,forfra bakfra ja her er det nok endel å velge mellom ja en variasjon like stor som dere.Og alle er deilig på sin måte og for hver sin eller sine.
  3. Når hun elsker å bli tatt uten gummi fordi hun elsker å kjenne når den pumper sæden i henne.
  4. Stvgmann

    Hotwife

    Ikke bare hot glovarm og deilig
  5. Jeg har vært her inne noen år nå og har hatt fine stunder allikevel har jeg ikke tidligere søkt veldig aktivt,mer tatt dette som kos. I den senere tid har jeg mer og mer lyst til å bli kjent med ett par. Ett voksent par hvor fruen ønsker og trenger at det kommer en trengende herre med jevne mellomrom.Ett par som har avklart dette mellom seg og mannen setter pris på at kona får seg en god kuk. Jeg er en voksen kar 185cm rundt nitti kg. Og redskapen er velfungerende og kåt. Har lett for å komme i kontakt med folk så sosial er treffende. De jeg søker er voksen oppegående mennesker som er åpen og vet hva dere liker. Godt gift eller sambo bare dere har lyst på husvenn og satser når sjansen byr seg.Jo mer åpen for å utvide horisonten når det gjelder sex jo bedre. Jeg vet det finnes mange fine etablerte ektepar i Rogaland og er sikker på at noen av dere fruer som ønsker litt ekstra en gang i blandt er jeg sikker på og ektemenn som gjerne unner kona en god omgang i senga. Håper der tar "pennen fatt" og svarer sommeren er på vei.
  6. Akkurat kommet hjem når telefonen ringer. FaceTime oisann hva skjer. På skjermen viser min venn ansiktet og sier hei. Ja hei jeg har kommet litt uventet til byen så jeg har vært og hentet kona di hun ligger her i senga sier han og snur linsen slik at min velformede deilige kone kommer frem på skjermen. Hei sier hun fikk deilig invitasjon jeg sier hun mens han igjen snur linsen,denne gang vender han den slik at den store harde kuken vises på skjermen og så vender han den igjen og ansiktet trer frem. Nå skal jeg pule kona di. Telefonen settes slik at jeg kan følge med på hva som skjer. Han trekker bena tilside og dukker ned mellom bena hennes og hun gisper lett når tunga treffen clitten. Så legger han seg oppå henne,hun er lita og han nærmere hundre så hu forsvinner under ham men ser hvordan han styrer kuken mot sprekka hennes og kjører den i henne. Nå ser jeg hvordan baken hans går opp og ned i fast takt før han øker tempo og hun blir mer med,hoftene beveger seg med ham mens hun stønner frem pul meg ta meg og han blir mer ivrig og tar henne hardere virker sanseløs oppå henne,deilig fitte hører jeg mellom klask,jokk,jokk. Han er tydeligvis på bristepunktet men drar seg ut og ber henne snu seg slik at bukken kan komme. Nå står han slik på siden så jeg ser hvordan kuken stanger i inn og ut av musa helt til han støter til bunns og blir stående mens den første satsen kommer så kommer ett par sakte jokk før han parkerer i henne føles som en evighet før han trekker seg ut og creampien kommer dryppende etter. Han går bort til telefonen retter den mot musa hennes og så mot den glinsende kuken som begynner å gå ned og mer henge mellom ballene før han kommer frem p skjermen og sier at nå kan jeg komme og hente henne og at hun er varm og villig fortsatt.
  7. Sånn cirka en gang i måneden kommer vår gode venn på besøk. Han er en voksen mann i sekstiårene, gift og har møter i området i sin ledende stilling. Kona hans er langtids syk og derfor redusert når det gjelder sex. Han derimot er en skikkelig kåting som er skikkelig sugen når han kommer på besøk. Det tok ikke lang tid første gang før han begynte å støte på kona.Vi gutta hadde kontakt her inne en god stund og han var reflektert nok til å spørre hva hun likte og ikke tente så mye på. Heldigvis var vi samstemte når det gjaldt lyster. Etter å fortalt hvor fin og deilig han syntes hun er og jeg ser hun responderer og blikkene møtes og snart er det omfavnelse og han trekker henne inntil så nært at hun kan kjenne ståkuken mot magen.Oisann knurrer hun og det oppmuntrer tydeligvis. Hendene hans stryker henne mer og mer mot erogene soner. Kjenner på de fyldige tunge brystene hennes mens han med andre hånda fører hennes til kuken og så er han på vei mellom bena oppover skjørtet.Fingene stryker kjønnet og tydeligvis er han under trusa og kjenner seg frem mot tappen for hun gisper slik hun gjør da. Og så er de på vei inn i senga igjen i kveld. Han slikker musa hennes før han trenger den store kåte kuken i henne.Tar henne grundig i misjonæren,støter inn og ut slik hun elsker at han tar henne og hun får både to og tre orgasmer før han ber henne snu seg rundt og ta henne i sin yndlingsstilling. Å ta fitta mens han har den deilige runde baken å kose med og nyte synet av samtidig så han kommer godt og dypt i henne. Da går det ikke lenge før jeg hører brunstlyder idet han tømmer seg dypt i fitta hennes. Da er det deilig å trenge inn i den nypulte glatte fitta som ennå skjelver i spasmer og nytelse etter det intense knullet hu nettopp har fått og da går det ikke lang tid før hu får nyte sin andre ladning denne gangen fra gubben i huset. Ett par ganger han han hentet henne ut til middag og treff på hotellrommet. Da ringer de meg opp slik at jeg får høre på når han tar henne.Og når man er nødt å jobbe så er det jo spennende å få en slik oppringing å nyte og vite at kona har det deilig og at han får utløp for opplagret kåtskap og får tømt seg i fitta hennes. Og så får hu kåt gubbe senere på kvelden. Ja sånn håper jeg vi får det fremover velkommen er du.
  8. For å svare deg på om dette er en kontaktannonse. Nei jeg postet at jeg er i Bergen i ett visst tidsrom og har ikke lagt mer i det enn at jeg godt kunne ønske å knytte kontakter samtidig. Er forøvrig enig i at jeg er vag når det gjelder hvem jeg ønsker å treffe men oppegående mennesker forstår vel at en bull ønsker kona og ikke mannen. Hvis du ikke er admin og reagerer på upassende kommentarer bør du ikke bruke dette forumet til å leke belærende lærer. Jeg trenger ikke din hjelp til å skille begreper om noen ting. Håper det er andre fine folk i Bergen som ønsker en positiv kar velkommen til Bergen
  9. Skal til Bergen og vil sette pris på kontakt med cuckolds. Send melding så kan vi gjøre avtale om å treffes.
  10. Personlig er jeg kåt og ønsker å få alenetid med fruen og gi henne en real omgang kuk og gjerne en god Creampie og helst uten at det er forstyrrende elementer så som en ektemann tilstede. Etterpå må han gjerne komme til men forstå jeg har bygget opp en stor lyst som må få utløp før det blir trekant og småprat. Alle tre i ektesengen er jeg enig i er glemt men jeg foretrekker å ha henne alene i starten for å få gi henne en real omgang og det er vel noe av hensikten at fruen skal bli godt fornøyd etter at bull har vært på henne.
  11. Stvgmann

    631 1000

    For ei deilig våt fitte og nydelig kropp.
  12. Stvgmann

    på stranden

    Gud har skapt mye fint og vært særdeles gavmild med deg NYDELIG !
  13. Må si meg enig i at klare avtaler er det beste og i en perfekt verden er det kanskje sånn. Når det er mennesker innvolvert skjer ofte det uventede. Jeg hadde kontakt med mannen i lang tid før og vi pratet om det meste. Det var han som tok initiativ og klart ga uttrykk for å ønske å oppleve å se kona bli tatt av en annen mann. Hun var tilbakeholden og ville egentlig ikke si klart at dette ønsket hun også. Har opplevd flere damer som er tilbakeholden med å gi klart uttrykk for å si rett ut at hun ønsker fremmed og ender opp som den mest aktive når sjansen byr seg. Skal ikke spekulere i hvorfor det er sånn bare antyde det kanskje er en forsvarsmekanisme og en måte å ha kontroll på situasjonen samt mulighet å stoppe hvis hun føler seg ubekvem. Tilbake til min gode venn som endte opp beruset. Årsaken forklart senere den natten. De hadde fin middag med vin og det hele på forhånd. Hun ville ikke ha mer enn en liten smak av vinen fordi hun var sugen på kuk og synes det er best uten kunstig stimulans. Ble derfor mer vin enn planlagt på han. Når han senere tok et par cocnac for å roe ned gikk det galt for en som ikke er vant med alkohol i det daglige. Kan forsikre at han er en real grei kar og de er et herlig ektepar som jeg fortsatt har kontakt med. Har besøkt dem senere og nå er det kona som er det mest aktive når vi treffes,en riktig hot wife har hun blitt. Ja har endog hatt henne med på tur alene. Hun ringer ham slik at han får høre henne bli pult. Det triste er at de flytter utenlands i September så da er det slutt.
  14. Nå er det kommet noen svar ,selv om det ikke er mange gir det vel allikevel en viss pekepinn på hva som rører seg der ute. At det er klart flertall som fantaserer uten å gjennomføre treff er ingen overraskelse.De har allikevel glede av sine fantasier og det synes jeg er fint. At såpass mange har hatt trekant en gang iblandt overrasker vel heller ikke. Men se bulls hvor vanskelig det er å bli den utvalgte. Man må virkelig selge seg godt. I tillegg til at det er få som tar med seg en på leken er det kjemi,alder,utseende,bosted og en hel rad av forutsetninger som må stemme. Godt å se at noen har fast bull og stabilitet. Og tilslutt ære være de gode slutt som tenner på å treffe nye.
×
×
  • Opprett ny...