Gå til innhold

mars12

Medlem
  • Innholdsteller

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Mann 58 - Cuckold - Fordi han liker å se dama ha sex med andre menn. Nå har jeg og funnet en drømmedame som passer inn i profilbeskrivelsen her.

    Liker at dama er lady om dagen og tøs om natten.

    Liker dama skaffer seg elsker på egenhånd eller tar meg med når hun vil ha ekstra kuk.


    Er interessert i å komme i chatte kontakt med personer som har samme interesse som meg.

    Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjerne være en husvenn hos dere.

    Et annet alternativ er å bli kjent med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner.
    Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere.
    Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par.
    Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende.

    Har en del erfaring fra swingers miljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker. Jeg liker spesielt godt å være to menn, eller flere om en dame.
    De to eller flere mennene kan være jevnbyrdige eller ikke. Det menes det behøver ikke være noen bull/cuck forhold, men det kan godt være det.
    Jeg liker også godt å se filmer av swingers eller gangbang typen. Golden wet er ikke avskrekkende, men liker ikke få tiss i munn og øyne.
    Når det gjelder menn her jeg ikke berøringsangst, men mann-mann sex ikke er for meg. Jeg liker at damen er i fokus.
    Om damen her sex med en og den andre onanerer er det blant mer en spennende setting jeg har erfaringer med.

    Hvor dere bor eller alder er ikke noe absolutt. Alt kommer an på kjemi.
    Heller noen med stor aldersforskjell som bor langt borte eller noe i nærheten uten riktig kjemi hvor alder og avstand er mer ideelt.

    Har kik chatt hvor navnet er: balataran69

Bosted

  • Bosted
    Sandnes ,,,

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Swing-/ trekantpar

Nylige profilbesøk

5818 profilvisninger

mars12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Well Followed Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

28

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuele gleder. Ville gjerne være en husvenn hos dere.Et annet alternativ er å bli kjent med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner.Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere.Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par.Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende.Har en del erfaring fra swingers miljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker. Jeg liker spesielt godt å være to menn, eller flere om en dame.De to eller flere mennene kan være jevnbyrdige eller ikke. Det menes det behøver ikke være noen bull/cuck forhold, men det kan godt være det.Jeg liker også godt å se filmer av swingers eller gangbang typen. Golden wet er ikke avskrekkende, men liker ikke få tiss i munn og øyne.Når det gjelder menn her jeg ikke berøringsangst, men mann-mann sex ikke er for meg. Jeg liker at damen er i fokus.Om damen her sex med en og den andre onanerer er det blant mer en spennende setting jeg har erfaringer med.Hvor dere bor eller alder er ikke noe absolutt. Alt kommer an på kjemi.Heller noen med stor aldersforskjell som bor langt borte eller noe i nærheten uten riktig kjemi hvor alder og avstand er mer ideelt.
  2. Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere. Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner. Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere. Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par. Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende. Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker. Jeg liker spesielt godt å være to menn, eller flere om en dame. De to eller flere mennene kan være jevbyrdige eller ikke. Det menes det behøver ikke være noen bull/cuck forhold, men det kan godt være det. Jeg liker også godt å se filmer av swingers eller gangbang typen. Golden wet er ikke avskrekkende, men liker ikke få tiss i munn og øyne. Når det gjelder menn her jeg ikke berøringsangst, men mann-mann sex ikke er for meg. Jeg liker at damen er i fokus. Om damen her sex med en og den andre onanerer er det blandt mer en spennende setting jeg har erfaringer med. Hvor dere bor eller alder er ikke noe apsolut. Alt kommer an på kemi. Heller noen med stor aldersforskjell som bor langt borte eller noe i nærheten uten riktig kemi hvor alder og avstand er mer ideelt.
  3. Hei folkens Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere. Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner. Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere. Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par. Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende. Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker. Jeg liker spesielt godt å være to menn, eller flere om en dame. De to eller flere mennene kan være jevbyrdige eller ikke. Det menes det behøver ikke være noen bull/cuck forhold, men det kan godt være det. Jeg liker også godt å se filmer av swingers eller gangbang typen. Golden wet er ikke avskrekkende, men liker ikke få tiss i munn og øyne. Når det gjelder menn her jeg ikke berøringsangst, men mann-mann sex ikke er for meg. Jeg liker at damen er i fokus. Om damen her sex med en og den andre onanerer er det blandt mer en spennende setting jeg har erfaringer med. Hvor dere bor eller alder er ikke noe apsolut. Alt kommer an på kemi. Heller noen med stor aldersforskjell som bor langt borte eller noe i nærheten uten riktig kemi hvor alder og avstand er mer ideelt. Siter
  4. Hei folkens Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere. Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner. Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere. Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par. Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende. Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker. Jeg liker spesielt godt å være to menn, eller flere om en dame. De to eller flere mennene kan være jevbyrdige eller ikke. Det menes det behøver ikke være noen bull/cuck forhold, men det kan godt være det. Jeg liker også godt å se filmer av swingers eller gangbang typen. Golden wet er ikke avskrekkende, men liker ikke få tiss i munn og øyne. Når det gjelder menn her jeg ikke berøringsangst, men mann-mann sex ikke er for meg. Jeg liker at damen er i fokus. Om damen her sex med en og den andre onanerer er det blandt mer en spennende setting jeg har erfaringer med. Hvor dere bor eller alder er ikke noe apsolut. Alt kommer an på kemi. Heller noen med stor aldersforskjell som bor langt borte eller noe i nærheten uten riktig kemi hvor alder og avstand er mer ideelt. Siter
  5. Rart ingen damer her med erfaring med sex med menn både med og uten forhud kan svare ???
  6. Hei folkens

    Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere.

    Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner.
    Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere.
    Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par.
    Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende.

    Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker.  Jeg liker spesielt godt å være to menn, eller flere om en dame. 
    De to eller flere mennene kan være jevbyrdige eller ikke. Det menes det behøver ikke være noen bull/cuck forhold, men det kan godt være det.
    Jeg liker også godt å se filmer av swingers eller gangbang typen. Golden wet er ikke avskrekkende, men liker ikke få tiss i munn og øyne.
    Når det gjelder menn her jeg ikke berøringsangst, men mann-mann sex ikke  er for meg. Jeg liker at damen er i fokus.
    Om damen her sex med en og den andre onanerer er det blandt mer en spennende setting jeg har erfaringer med. 

    Hvor dere bor eller alder er ikke noe apsolut. Alt kommer an på kemi.
    Heller noen med stor aldersforskjell som bor langt borte eller noe i nærheten uten riktig kemi hvor alder og avstand er mer ideelt.

    1. YoungcoupleBergen

      YoungcoupleBergen

      Send PM

      Mann 31, kvinne 41

  7. Hei folkens Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere. Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner. Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere. Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par. Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende. Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker. Jeg liker spesielt godt å være to menn, eller flere om en dame. De to eller flere mennene kan være jevbyrdige eller ikke. Det menes det behøver ikke være noen bull/cuck forhold, men det kan godt være det. Jeg liker også godt å se filmer av swingers eller gangbang typen. Golden wet er ikke avskrekkende, men liker ikke få tiss i munn og øyne. Når det gjelder menn her jeg ikke berøringsangst, men mann-mann sex ikke er for meg. Jeg liker at damen er i fokus. Om damen her sex med en og den andre onanerer er det blandt mer en spennende setting jeg har erfaringer med. Hvor dere bor eller alder er ikke noe apsolut. Alt kommer an på kemi. Heller noen med stor aldersforskjell som bor langt borte eller noe i nærheten uten riktig kemi hvor alder og avstand er mer ideelt.
  8. Ble senere samen med en veldig kåt dame som likte å pule myyye.. Etter å ha snakket om det en stund fant vi ut av vi var nysjerrige på og se hva som sjedde i en swingersklubb. Første gangen vi var i swingersklubben fant vi etter en stund på at vi skulle kose oss litt på en av de store sengene der. Først lå vi å klinte litt. Så satte hun seg på kne til skrevs over ansikte hennes så jeg slikket fitta hennes. Så gled hun mer nedover og jeg sugde på brystene hennes.. Der etter satte hun fitta over den stive kuken min og vi pulte litt.Nå var det samlet seg endel tilskuere. Det gikk faktisk overaskende greidt, (vi ble ikke sjenert) sikkert for mange av dem sto åpenlyst og runket uhemmet. Det var også damer blandt tilskuerne. Så fant dama mi på at nå ville hun suge kuken min. Hun aket seg ytterligere nedover sengen og sto på kne med den nakne rumpa opp og munnen over kuken min. Det var deilig, og jeg lukket øynene og nøt det som sjedde i fleres påsyn. Det var og ganske dempet belysning. Da jeg etter en stund kikket på dama som ivrig sugde kuken min så jeg at det var en nærgående mann like bak henne. Jeg bøyde meg litt mot henne og hvisket til henne: "nå tror jeg du må være forsiktig med fitta di, det er en som er ganske nær deg nå" Da løftet hun munnen fra kuken min, smilte og sa; "FORSENT. han der har knullet meg en god stund allrede. Jeg fikk da noen merkelige føleser, både gode og dårlige, varme og kalde på samme tid.Jeg spurte fortvilet en som sto rett på siden om han som pulte brukte kondom,, Joda han forsikret meg om at alle brukte kondom her. Etter jeg hadde oppdaget hva som foregikk ble det ikke lenger noe diskret knulling, mannen bak henne øket tempoet og dama mi stønnet høyt og skrek om kuk. Det resulterte i at sikkert 8 -10 menn der tok henne etter tur. Da hun hadde blitt tatt bakfra en stund slang hun seg over på ryggen, skrevet med bena opp i luften og ropte: " mer kuuuk" mens det gikk for henne stadig vekk, Jeg følte meg som en flue på veggen der jeg lå på siden av mens hun ble tatt av mange etter tur. Senere. Når mange menn nakene sto og så inn gjennom et vindu til et rom med en seng der noen knullet.Hun gikk da bort til denne gruppen "for hun villeog gjærne se in vinduet" hun også.Dere kan jo tenke dere hvordan det gikk når en naken dame presser deg inn i mellom flere nakne menn som ser på noen som knuller.. Siden det heldigvis var veldig påbudt med bruk av kondom der var det også kondomdispensere over alt nesten. Også her.. Når hun hadde blit berørt av stive kuker rundt hoftene sine en liten stund ble hun ganske bredbent. Dette benyttet både den ene og den andre muligheten til å kile kuken sin inn i fitta hennes bakfra. Så der sto hun da og ble pult av tilfeldige. Deilig å stå litt på avstand å runkemens hun får mange orgasmer. Savner henne og at vi inkluderte flere i vårt sexliv. Er det et par som vil ha meg med er jeg villig til det. Er og intrissert å komme i kontakt med en mann eller dame hvor vi sammen kan finne en tredje person til å ha sex sammen med oss. Elsker K+M+M.
  9. Siterer Bulls tekst for bildet: Spurte ei dame som var ferdig med sol om hun kunne ta bilde av meg. Det gjorde hun gjerne ? FRA ALBUMET: Bull (7 bilder) Spørsmål: Hun fikk vel prøve kuken i fitta si som takk for fotograferingen ?
  10. Første gangen vi var i swingersklubben fant vi etter en stund på at vi skulle kose oss litt på en av de store sengene der. Først lå vi å klinte litt. Så satte hun seg på kne til skrevs over ansikte hennes så jeg slikket fitta hennes. Så gled hun mer nedover og jeg sugde på brystene hennes.. Der etter satte hun fitta over den stive kuken min og vi pulte litt. Nå var det samlet seg endel tilskuere. Det gikk faktisk overaskende greidt, (vi ble ikke sjenert) sikkert for mange av dem sto åpenlyst og runket uhemmet. Det var også damer blandt tilskuerne. Så fant dama mi på at nå ville hun suge kuken min. Hun aket seg ytterligere nedover sengen og sto på kne med den nakne rumpa opp og munnen over kuken min. Det var deilig, og jeg lukket øynene og nøt det som sjedde i mangen påsyn. Det var og ganske dempet belysning. Da jeg etter en stund kikket på dama som ivrig sugde kuken min så jeg at det var en nærgående mann like bak henne. Jeg bøyde meg litt mot henne og hvisket til henne: "nå tror jeg du må være forsiktig med fitta di, det er en som er ganske nær deg nå" Da løftet hun munnen fra kuken min, smilte og sa; "FORSENT. han der har knullet meg en god stund allrede. Jeg fikk da noen merkelige føleser, både gode og dårlige, varme og kalde på samme tid. Jeg spurte fortvilet en som sto rett på siden om han som pulte brukte kondom,, Joda han forsikret meg om at alle brukte kondom her. Etter jeg hadde oppdaget hva som foregikk ble det ikke lenger noe diskret knulling, mannen bak henne øket tempoet og dama mi stønnet høyt og skrek om kuk. Det resulterte i at sikkert 8 -10 menn der tok henne etter tur. Da hun hadde blitt tatt bakfra en stund slang hun seg over på ryggen, skrevet med bena opp i luften og ropte: " mer kuuuk", Jeg følte meg som en flue på veggen der jeg lå på siden av mens hun ble tatt av mange etter tur. Senere. Det var når mange naknemenn sto og så inn gjennom et vindu til et rom med en seng der noen knullet. Hun gikk da bort til denne gruppen "for hun ville gjærne se inn vinduet" hun også. Dere kan jo tenke dere hvordan det gikk når en naken dame presser deg inn i mellom flere nakne menn som ser på noen som knuller.. Siden det heldigvis var veldig påbudt med bruk av kondom der var det også kondomdispensere over alt nesten. Også her.. Når hun hadde blit berørt av stive kuker rundt hoftene sine en liten stund ble hun ganske bredbent. Dette benyttet både den ene og den andre muligheten til å kile kuken sin inn i fitta hennes bakfra. Så der sto hun da og ble pult av tilfeldige.
  11. Cucker skal som hovedregel ikke lånes ut. Det kan imidlertid gjøres unntak om det finnes andre hotwifer som ønsker å ha annens kvinne cuck til å se hun selv blir knullet lenge og grundig av sin egen bull.
  12. Var en gang en dame jeg var så forelsket i. Vi drev å flørtet med hverandre hele tiden.. Det var heller ikke uvanlig at andre gutter flørtet med henne. En gang vi var på en fest gikk det nok litt lenger. Hun var kledd i en kjoledress som var minisjørt og en string truse. Plutselig så jeg henne sittende til skrevs over fanget på en annen gutt. Han satt ganske bakover lent på stolen, og med bena rett hvilende på en annen stol. Da jeg opdaget dette og snakket til henne var hun ganske smal i øynenen og slørete i blikket. Jeg sa at jeg ikke suns om at hun satt slik på fanget hans. Kjolen hang litt utover så den dekket over øverste delav buksen hans.. Hun svarte meg at stoler du ikke på meg da.. jeg tenkte at hun hadde nok kuken hans i fitta da.
×
×
  • Opprett ny...