Gå til innhold

Stvgman

Medlem
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Voksen mann som søker par

Bosted

  • Bosted
    Stavanger

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

2237 profilvisninger

Stvgman's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

89

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har dere ikke fått svar ? Så den Desverre først nå.
  2. Tar ikke stilling da det er opp til den enkelte men for egen del syns jeg det er best å pule uten kondom. Mer spenning involvert spesielt om hun er viril men nok om det. Tok ei bakfra en gang mens mannen lå med hodet under og så opp og slikket henne mens jeg tok henne. Gikk av samtidig med kona hans. Da jeg trakk den ut rant det safter ut av henne og over ansiktet til gubben. Hadde ikke vært like minneverdig med kondom ?
  3. Hotell Gardermoen mener du
  4. Ja det er deilig når hun forteller. Da vet jeg at i kveld har hun lyst.Vi har vært gift så lenge at hun vet akkurat hvilken knapper hun skal trykke på. Hun har fast elsker som bor i annen landsdel. Utpå kvelden ringer hun ofte han og med høytaler på får jeg de mest intime detaljer og lyster de deler. Da får hun det hun elsker mest av alt etterpå. En steinhard kuk med ballespreng som tar henne og fyller henne.
  5. En absolutt herlig dame. Du er nok stolt av henne. Hun er nok veldig deilig i senga med de deilige formene og store deilige bryster.
  6. Ei herlig fitte som får deilig kuk og nyter den er deilig å se
  7. Ja absolutt den ser utrolig deilig ut den dama.
  8. Ser veldig deilig ut
  9. Kona som trykket like
  10. Ja hun har hatt noen gjennom årene. Foretrekker faste så det begrenser antallet endel men noen impulsive knull har det og blitt. Likte å flørte og da måtte det jo bli full pakke av og til. Deilig at du fikk stå da.
  11. Kona og jeg var i København og gikk på klubb. Der var det mørkerom og kona ville prøve det. Ei lita sprek dame som har rundet 60. Inn gikk hun gitt, så bare den lille stjerten vrikke seg inn døra som lukket seg etter henne. Slik har stunden i mørket blitt gjenfortalt av henne mange ganger og jeg like kåt og klar hver gang å levere. Det ble helt mørkt. Jeg følte meg frem med hånda som ble fanget av en stor neve . Han trekker meg inntil seg og jeg kjenner hans svulmende lem mot magen samtidig som nye hender kommer bakfra og tar tak i brystene samtidig som jeg kjenner en hard kuk mot rumpa. Jeg er kliss våt bare av å føle de store deilige mot meg og bøyer meg villig frem da han bak vil inn. Åpner opp og kjenner han kommer, trenger inn og starter å ta meg. Han foran kommer med kuken og vil bli sugd. Jeg gaper opp og gaper over kuk hodet,suger kuk mens jeg kjenner det flommer sæd i meg. Han siger ut og vekk og så blir jeg lagt på rygg på en madrass før han andre kommer og tar meg. Selv om jeg hadde fått to sterke orgasmer allerede tok det ikke lang tid før jeg nådde toppen da han tok meg og selvsagt ble det en herlig orgasme da han tømte seg i meg.
  12. Jeg tok henne etterpå deilig nypult kone med masse sæd fortsatt veldig mottagelig og kåt.
  13. Stvgman

    Silver

    Hei dere der ute som digger denne livsstilen. Det må jo være noen som vil sette pris på besøk av en kåt deilig kuk regelmessig. Tror mange der ute tenker på hvordan det vil være så ta kontakt da vel.
  14. Stvgman

    Silver

    Hei noen par i Rogaland som har lyst å treffe real mann. Hadde tidligere kontakt med noen men så falt siden ut og borte ble de. Jeg drømmer om å kjenne et par hvor damen liker å bli oppvartet med jevne mellomrom. Om mannen tar kontakt først ser jeg det som normalt. Jeg er 66 og 184 høy Samt i underkant av 80 ser bra ut. Sosial og grei kar som bare venter på dere.
×
×
  • Opprett ny...