Gå til innhold

Nytt liv plutselig


t00l

Anbefalte innlegg

Det var nå snart tre uker siden sist det var noe action her i gården. Og den actionen ble ikke på meg... Det vil si, jeg fikk såvidt prøvd. og Etter den gangen hadde vi vært igjennom en emosjonell berg og dalbane, hvertfall for min del. Da det plutselig viste seg a dama (Line) mi hadde benyttet flere anledninger til å være utro enten på den ene aller den andre måten. Men jeg var jo glad i henne og vi hadde et kjempeforhold ellers, så vi hadde nå fått nytt perspektiv på sakene, ettersom hun hadde fått meg til å innse en ny side ved meg selv . Jeg var plutselig ikke fremmed for tanken å dele henne med andre, men det var fortsatt ferskt for meg.

 

Jeg bestemte meg hurtig iløpet av denne helgen at vi skulle reise bort. vi hadde begge ferie nå, og jeg kjente at en tur vekk ville gjøre oss godt. Lite hjelper på damene mer å få av trusa enn en hoteltur. Jeg bestillte to netter med minisuitte på et hotell jeg hadde fått anbefalt av en kompis. Han hadde vært der flere ganger og det var alltid liv og røre der. Så det kunne kansje bli gøy.. vi var jo begge ferske myndige, og utelivet var viktig.

 

Vi satt oss i bilen på ettermiddagen og kjørte flere timer før vi kom frem søndagskvelden. Solen stekte og bilen var gammel, så aircondition hadde vi ikke.

Hotellet lå for seg selv oppe ved et fjell, hvor det var skisport som var trekkplasteret. milevis med turløper og frisk natur og et digert velværehotell pranget det hele. (jeg unnlater å nevne stedet da vi ikke ønsker å bli gjenkjent)

 

Jeg tok med kofferten og Line gikk mot resepsjonen for å få romnøkkelen. Jeg ble stående ute for å ta meg en sigg, og beundret dama mi i det hun gikk inn. Hun hadde på seg en svært tettsittende tubekjole ala dette Tubedress-with-slashed-back--120.jpg så synet var mer enn behagelig.

 

Hun kom bort til døra og vinket meg inn og holdt opp to nøkkelkort. så jeg gikk etter og vi tok heisen til 3. etasje. Laaaangt innover gangen fant vi tilslutt rommet vårt og åpnet opp døra.. Nedturen var til å ta og føle på. Der sto det en enkeltseng, og rommet inneholdt kun det, et bittelite bad og et nattbord.. Så Line tente på alle pluggene. Rotet frem bookingbekreftelsen i veska si og strenet bortover gangen.

 

Da vi kom ned til resepsjonen igjen var jeg nesten rødglødende.. Jeg kjente at temperamentet var litt over kanten, så Line ga meg beskjed om å vente ved heisene så skulle hun ordne opp i dette, men hun måtte på toalettet først.

 

Da hun kom ut igjen fra toalettet strenet hun bort til resepsjonen. Jeg så hun forklarte og gestikulerte til resepsjonisten. En godt voksen mann i 40 årene som sansynligvis hadde jobbet som utkaster her hele sitt liv. Han var hvertfall diger nok. Det lyste treningsstudio lang vei. Kansje like godt jeg ikke gikk dit å brølte til han tenkte jeg og begynte studere kartet over rømningsveier for å fylle litt tid.

 

Plutselig sto line ved meg, hun sa at problemet var løst og at vi nå skulle til 5. etg.

 

Vi tok heisen opp, dette var øverste etasje. I heisen la jeg merke til at Brystvortene hennes syntes uvanlig godt. hun hadde tatt av seg bh'en Line hadde fyldige faste bryster. ikke de største i verden, men godt over snittet. Bh'en da? sa jeg til henne.

 

"skulle vi ikke ha et bedre rom? " kom det kontant fra Line med et digert glis.

 

Joda, selvfølgelig sa jeg, skal bli spennende å se hvor bra dette virket tenkte jeg.

 

Da vi gikk bortover hallen la jeg merke til at det var få rom her, lang imellom de. og plutselig stod vi ved vårt romnummer. Nøkkelkortet på plass og der gikk døren opp. Jeg tittet inn. Joda!!! Lines flørting hadde VIRKELIG funket! Her var det skikkelig suitte! En helt slags dagligstue, med diger glassvegg inn til badet, med dør som kun var frostet, og rett innom døren stod toalettet, så det var jo gunstig. Stor flott tv, en to seter og to lenestoler i beige skinn. Eget soverom avdelt fra resten, med diger seng som var satt på sokkel. Eget bad ved soverommet!!! dette var saker!!!

 

vi satte oss ned og tittet oss rundt, fri minibar med i regningen sa Line og gliste til meg. såpass ja! kom det fra meg. Funker fint den kroppen din altså! vi bude gjøre dette oftere kom det kontant fra meg.

 

Vi tok oss hver vår flaske fra kjøleren og skålte. Line hadde funnet en liten vinflaske, imens jeg tok til takke med gode gamle pilsner.

Vi hadde bare såvidt tatt noen svelg før Line sa at hun ville dusje av kroppen før vi skulle ned å sjekke i nattklubben.. Så hun gikk ut på badet. Kledde av seg og satte opp håret før jeg så hunn gikk inn i den digre glassdusjen. Jeg begynte å zappe på tv'n og oppdaget at vi hadde et bredt utvalg av kanaler. Vi hadde alt. Så blikket ble festet på en paytv kanal som tydeligvis ikke var låst. Jeg satt perfekt. Fra toseteren med bena oppi sofaen så jeg rett på den deilige dama mi i dusjen. og på en kanal hvor en deilig brunette ikke gyvde løs på naboen. "girl next door" . Jeg skrudde på radioen som stod ved siden av meg på et lite bord, og ned med tv volumet .

Jeg merket fort at det var lenge siden noe hadde skjedd, for trykket i jeansen var ikke til å ta feil av.

 

Plutselig hørte jeg romdøren gikk opp, og inn kom resepsjonisten med hendene fulle. Badekåper og håndkleder osv. Jeg skulle til å reise meg, men "junioren" presset givakt mot buksa, så jeg måtte bli sittende. Han tok det hele med knusende ro, jeg hadde akkurat rukket å skifte kanal til han kom dit hvor han kunne se tv skjermen. Ja, liker dere rommet? sa han. Joda svarte jeg og rettet meg ti slik at det ikke skulle vise hva jeg holdt på med . Og der kom jeg på LINE! hun stod splitter naken i dusjen, og badedøren skjulte ikke henne, for å si det på den måten, hun stod fullt opplyst av spottene med ryggen til og vasket seg på brystene. Han fortsatte, du skjønner disse rommene her øverst er helt nyoppusset, så vi har ikke fått frostet hele glassveggene enda, men frøkenen din insisterte på at kun det beste var godt nok etter bookingtabben vår, så her er dere helt alene i hele etasjen foreløpig. Han så ikke ut til å bry seg det minste med at vi så rett mot den glinsende kroppen hennes 6-320x240.jpg

 

Han tok seg allverdens tid og ga meg badekåpene, der var det med to biletter til hotellets velvære avdeling, og armbånd til nattklubben. Han virket helt uanstrengt til at dama mi sto splitter naken på badet. Jeg kjente jeg ble mer og mer brydd og prøvde avslutte samtalen, han la ut om hotellet og hvor flotte naturopplevelser det var i området og om at de nå satset på full comfort til gjestene og at vi hadde fri minibar, full tv pakke og resten jeg visste godt om.

 

"Vel, da får dere ha et flott opphold, så om det er noe, er det bare å si ifra." kom det fra han. og så gikk han.

 

Jeg kjente meg målløs. Dette var en særdeles spesiell opplevelse. Dusjen ble slått av og Line kom ut i badedøren, "det er ingen håndkleder her!" kom det fra henne.

 

Ehh.. Jeg fikk de akkurat sa jeg til henne og gikk imot henne.

 

"var du ute å hentet de eller?" kom det fra hun.

 

Nei. Han i resepsjonen kom med de, og han sto her i flere minutter, så han har nå sett deg HELT naken! kom det fra meg..

 

Hun begynte å le, vel er vel lenge siden han har fått sett en såpass ung jente, han har vel noe å tenke på når han drar hjem til kona si i kveld da svarte hun til meg.

 

"han virket helt uanfektet svarte jeg, virker som om han ikke brydde seg det minste.."

 

Line tørket seg og spaserte inn i sofaen mot meg, vel vel.. han får vel en del, slik han ser ut. er jo en flott mann, så det spørs om jeg ikke appelerte til han. kom det fra henne i det hun satte seg ned på gulvet forran meg.

 

Hun strøk meg over skrittet utenpå buksa og dro ned buksesmekken min.. Liker du det du ser da? sa hun i det hun dro pikken min ut over bokserkanten..

 

Selvfølgelig sa jeg og gliste til henne. Hun tok og la kuken min mot munnen sin og lot den gli sakte inn. fapitscr11872.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjente tungen hennes rotere rundt kuken min og tenkte at NÅ endelig! hotelltur er genialt!

Og reiste henne opp atmed meg og lot buksen falle. Kledde av meg og begynte å ta på brystene hennes.

 

Nei! nå er det din tur å dusje først, og de hårene der nede skal bort! kom det fra Line. Jeg kjente det rev i hele kroppen. Jeg var 110% klar for å ta henne der og da.

 

"Vi får ta dette igjen i kveld. Hvis ikke blir det ikke noe å glede seg til" sa hun.

 

Jeg ble med innpå badet og hoppet i dusjen, skrudde ned temperaturen noe, slik at det ble litt kaldt der inne.

 

I det jeg komut og begynte tørke meg kom Line mot meg og smurte meg inn nedentil med en krem hun hadde med. Giv akt med en eneste gang. Hun tok tak i kuken min løftet den opp og gav meg et kjapt knips rett over pungen. den datt ned til null på et millisekund. Ikke enda!! kom det fra henne. I posen der ligger det komplett sett med klær til deg, jeg har handla inn til oss begge til helgen. sa hun og smilte. Jeg gikk bort og tok opp en bukse, et sett med sokker og en tskjorte.

jeg gikk mot bade døra i det hun spurte hva jeg skulle.

 

hente meg en boksershorts, svarte jeg.

 

"denne kvelden skal du gå kommando! ingen kjenner oss her, og jeg vil ha deg tilgjengelig når jeg føler for det." sa Line.

 

Jeg tente straks på ideen.

 

Buksa var litt tettsittende, i et slags bomullsstoff, litt sånn som en dressbukse. Så her vistes ting godt. Tskjorta tettsittende, og gikk av rett over lommene mine. Perfekt passform! Line hadde alltid hatt god smak og truffet bra på størrelsene mine. På med sokker og frem til speilet for å ta en kjapp runde med kam og voks.

 

Line var ferdig sminket fra før, hadde lagt på litt mer, slik hun brukte til vi skulle ut. hun var fremdeles helt naken.

 

Hun tok frem en pose og fant frem noen klær til seg selv.

Hun tok på seg en bitteliten g-streng som etter hun hadde fått den på seg viste seg å være mer enn sexy. Det var en ordinær g-streng å se til, bortsett fra at den hadde solid fransk åpning. Men ikke slik at det så ut som "pornoundertøy". noe lignende av dennecriss-cross-crotchless-thong-595x471.jpg

 

På med et veldig kort miniskjørt og en stram topp med bar mage. null bh under i kveld. De deilige brystene hennes sto rett ut og skapte en solid utringning.

 

Da er vi vel klare sa hun, vi får drikke opp før vi går ned.

 

Vi satte oss ned i sittegruppa og jeg ble sittende å se på henne. Aldri før hadde hun vært så deilig! høye hæler og den kroppen i de klærne! oioioi.

"du ser bra ut!" kom det fra henne! vi må drikke opp og gå ned i nattklubben.

 

Vi skyllte nedpå, og tok på oss armbåndene i hadde fått av Mister "jeg er enten blind eller homo resepsjonist".

 

På tur ned i heisen stod Line og beundret seg selv , rettet litt på brystene og dro skjørtet litt lengre ned.

Ding sa det og heisdøren åpnet seg, det var rolig musikk på i bagrunnen og vi hadde kommet direkte ned i nattklubben. heisen åpnet seg midt i rommet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var ganske greit med folk her til å være en Søndag, tydeligvis både lokale helter og en del gjester. alderen i fritt spring fra 18 til 60.

 

Helt klart majoritet menn, men også en del damer. Mange godt voksne.

 

Jeg så øynene til mange fulgte oss i det vi gikk ut av heisen, plutselig følte jeg meg veldig naken under buksa, og tenkte at det var kansje ikke en god ide likevel...

Line gikk som hun aldri hadde gjort annet. dette var definitivt den mest lettkledde damen i rommet!

Hun geleidet meg mot et bord litt lengre unna og spurte etter kortet mitt.

 

Jeg ga henne bankkortet og sa jeg ville ha en smirnoff ice. Line spankulerte mot baren.

hun ble borte en stund, så jeg begynte å se meg om litt hva slags folk som var her.

 

Mange var engelsktalende, og godt voksne. Noen av de yngre jentene sto i en klynge borte ved det bordet jeg antar var lokale folk og noen pekte på dama mi.

De var tydeligvis ikke helt imponert over oss...

 

Men det til side, jeg hadde en nydelig jente i minimalt med klær, som de fleste bare var misunnelig på.

 

Line kom tilbake og satte seg ned på andre siden av bordet. De skal stenge snart! kom det fra henne, de har bare åpent til 23 på søndager... Jaja sa jeg vi får gjøre det beste utav det, vi har jo ca to timer på oss, svarte jeg. Line ga meg smirnoffen og tok en svelg av glasset sitt. Champagne. Lite gjør henne såpass villig som champagne, så det ble garantert action i kveld. Vi satt en stund, og jeg gikk flere turer for å kjøpe mer å drikke til oss. Den ene gangen jeg kom tilbake var det kommet noen karer dit. Typiske bygdafolk med caps og olabukser. Jeg satte meg ned og de rekte ut hånden og presenterte seg. Praten gikk godt igang, og Line følte seg mer enn bekvem, de var ikke flokket her for å snakke med meg hvertfall. han ene av de var litt mørkere enn de andre, både i trekk og hudfarge. han var tydeligvis "bygdas kjekkas".

Han var veldig på Line, spurte og grov om det ene og det andre, hvor vi kom fra osv osv. Line svarte i vildens sky. og så ut til å storkose seg. han kom nermere og nermere henne. hun satt like solid og fortrekte ikke en mine. Jeg prøvde å følge godt med, men jeg ble bombardert med spørsmål fra de andre, og de lokale jentene sluttet seg til samtalen. Hun ene var litt kraftig, men hadde et utrolig pent ansikt, og STORE bryster, så jeg ble litt blendet i tilegg til at jeg begynte å kjenne at vi hadde reist langt og at alkoholen gjorde sin fremtreden i kroppen.. Hun satte seg ned ved siden av meg og begynte å prate ivei.

 

Jeg hørte han ved Line spurte om vi var sammen, hvorpå hun svarte at , neida. vi var bare gode venner ute på tur for å ha det litt gøy. Dette fikk damen ved siden av meg med seg og la ut om at hun trodde vi var et par osv osv. Innimellom praten til berta hørte jeg fyren presentere seg som Mario ettellerannet bygdeetternavn. han hadde far fra portugal eller noe. Line fulgte nøye med på alt han sa. Jeg mistet litt tråden i hva damen ved siden av meg snakket om, inntil hun la hånden på låret mitt.. tilfeldigvis rett oppå utstyret mitt!!!! Hun skvatt litt til med det samme, men hun var tydeligvis ute etter noe. Så hånden ble liggende, imens lillefingeren hennes strøk meg forsiktig. Dette så Line, hun gliste mot meg og tok opp telefonen. Jeg kjente det vibrerte i lommen. Line hadde sendt meg en melding "det blir ikke lokal høne på deg i kveld!!!" stod det fra henne. jeg så mot henne og løftet glasset for å skåle mot henne, men da hadde hun og mario gått bort på dansegulvet. der vrimlet det av folk. Så jeg sendte henne en melding hvor det sto at "neida, jeg er din gutt vettu :-* "

 

Damen ved siden av meg spurte om vi var her ofte, så jeg svarte at dette var første gangen. Hun hadde fortsatt hånden på låret mitt, men nå noe lengre ned.

Hun spurte om jeg ville bli med de på neachspiel, i det hun kjørte neglene litt ned i låret mitt, som for å gi meg et hint.

 

"nei det får bli en annen kveld. tror det blir tidlig natt i kveld" svarte jeg til henne. Det var som å slå over en bryter, hun reiste seg sporenstreks opp og sa hadetbra til meg.

De andre fulgte gradvis etter. jeg ble sittende alene og speidet etter Line på gulvet. Der var det tydeligvis pensjonistaften blitt, og dansingen gikk rolig for seg.

Plutselig kom lyset på, og dansingen opphørte rimelig kjapt. Par etter par forsvant, men jeg så fremdeles ikke mye til Line. Jeg reiste meg og begynte å se meg litt irundt. De var som sunket i jorden, både hun og Mario. Etterhvert begynte bartenderen å rydde sammen og jeg måtte gå ut i gangen som gikk mot lobbyen.. jeg kjente jeg ble stresset.

Jeg prøvde ringe henne, men ingen svar og ingen ringelyd. sendte henne melding om å møte meg ved resepsjonen, og gikk en snartur innom toalettet i gangen underveis.

 

Da jeg gikk inn i båsen, gjorde mitt fornødne og skulle til å trekke opp hørte jeg pusting. tung pusting. det var noe som foregikk et par båser bortenfor meg. jeg ble stående å lytte. Det var en mann som pustet, usikkerheten bredte om seg, men Line høres. så jeg konkluderte med at hun kunne hvertfall ikke være der. Jeg trekte opp og gikk bort til vasken, vasket hendene og tørket meg. jeg ble igjen stående å lytte. pustingen ble tyngre og tyngre og jeg hørte at noe foregikk. om det var en som var der for seg selv, eller noe annet klarte jeg ikke plassere. Jeg tok igjen opp telefonen. ingen svar på medlinga mi. Jeg begynte å formulere en sms i det jeg hørte han fra inni båsen sa "åå helveteeeee" og satte i et stønn og jeg hørte det smalt i veggen der inne. jeg smålo litt inni meg og sendte meldingen til Line. samtidig hørte jeg en bukse med belte som ble løftet opp fra gulvet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"vrrr-vrrrr" kom det fra inni båsen. Jeg skjønte med en gang at dette var telefonen til Line. Jeg kjente jeg ble stresset og hørte noe småmumling der inne. Det var stemmen hennes hvertfall!!!! men men.. spørsmålene var MANGE!!

jeg strenet ut i korridoren og inn mot lobbyen. Satte meg ned ved hotellbaren og nistirret mot koridoråpningen. Der kom Mario gående og litt etter kom Line..

 

Hun hadde tatt opp telefonen og holdt den mot øret.

 

Det ringte hos meg... Jeg tok opp telefonen og ga henne beskjed om å se mot venstre. hun så meg, la på og kom smilende mot meg. Line var ganske beruset. og jeg var ikke mye bedre.

 

Hei! sa hun til meg..

 

Hvor har du vært sa jeg..

 

"Jeg ble med mario for å se på bygdas stolthet!" sa hun..

 

"og hva var det? jeg har prøvd å få tak i deg en stund!!" sa jeg litt småsurt tilbake.

 

"slapp av! jeg har ikke knullet han! jeg ble bare med han på do og rotet litt med han." sa hun tilbake.

 

Hun satte seg ned ved siden av meg og smilte til meg, ga meg et kyss på kinnet.

 

Hva er smårotet da sa jag til henne.

 

"vel vi klina litt, også tok han en del på meg. Han oppdaget fort at jeg var åpen der nede. Så når han fant ut det fingret han meg litt samtidig som vi kysset, så prøvde han å snu meg for å knulle meg bakfra på doen. Det ville ikke jeg! jeg vil ikke være den typen man får seg på do, så jeg gikk ned på han. "

 

806.jpg

 

Gikk du ned på han?!!! sa jeg. Men vi hadde jo avtalt at vi skulle være enige om slikt sa jeg til Line.

 

" Du har sagt at det er greit å dele meg!!! og jeg så hu "chubby cheeks" satt å strøyk deg over kuken! det så ikke ut som det var deg imot. Desforuten så kom han nesten med en gang. så du har ikke lett etter meg lenge. Vi gikk jo rett før den siste dansen startet. og jeg prøvde å vinke til deg for å gi deg et hint, men du var opptatt med å la hun andre få ta på deg! det er noe VI IKKE har avtalt! jeg deler ikke uten at jeg er med selv. og det var en hendelse jeg kunne klart mweg uten sist hvertfall.."

 

Jeg kjente vi begynte å nerme oss et emne vi hadde hatt mye turbulens med tidligere, så jeg lot det passere.

 

hun hadde hvertfall ikke latt det gå lengre.

Vil du ha noe mer å drikke? sa jeg til henne.. "ja! jeg trenger noe å skylle med sa hun og gliste til meg".

 

Jeg kjente at jeg fortsatt tente på dette, og gledet meg til vi kom på rommet hvor jeg kunne få litt mer saftige detaljer.

 

Jeg gikk bort til lobbyen, og der sto han som var der tidligere på kvelden ennå.. Vi skulle hatt noe å drikke sa jeg, og bestillte en flaske champagne.

Jeg kommer med den! svarte han og førte den på rommet.

 

Jeg gikk å satte meg ved siden av line igjen. Hun støyk meg på låret, så på meg og sa; "kjenn på meg da! jeg tror aldri jeg har vært mer tent enn jeg er nå." hun tok hånden min og førte den opp innsiden på låret sitt. jeg kjente varmen strålte fra musa hennes, og hun var dyvåt!

 

Jeg skulle akkurat til å lure inn en finger i det resepsjonisten kom bort til oss. Han hadde med seg en stor flaske champagne og et par drinker.

 

Var det her det var servering? sa han ja jøssda sa jeg, og vi hadde faktisk klart å skjule hva vi netopp gjorde.

han satte fra seg brettet på nabobordet og satte frem glassene til oss og fylte de opp..

 

"Er det greit om jeg tar en drink sammen med paret?" kom det fra han. Ja selvfølgelig!! sa Line.

 

Han satte seg ned og forklarte at han akkurat hadde stemplet ut og at Ekskona hadde tatt over i resepsjonen. Så det var trivelig med litt blide folk før han skulle ta kvelden.

 

Han rekte ut hånden og presenterte seg; "Martin! det er foresten hotellet mitt dere bor på!, eller det vil si alt unntatt nattklubben. den drives av eksen. hun beholdt huset og ungene, jeg hotellet." Så jeg bor i den første suitten på etasjen deres."

 

Line rekte ut hånden og møtte hans, Line, og dette er Richard sa hun og nikket mot meg.

 

Vi satt og småpratet om løst og fast en god stund, helt til champagneflasken var tom og Martin hadde hentet seg noen flere drinker.

Vi reiste oss opp og gikk mot heisen alle tre. Da er det øverst da! sa Martin, og trykte på knappen. Jeg nikket bekreftende tilbake.

Da vi kom opp i etasjen spurte han om vi ikke ville bli med å ta et par drinker hos han, noe vi sa ja til. SÅ vi gikk inn i den første døren. Det var ikke slikt rom som vi hadde. Helt standard rom , med en seng, en skrivepult og bad. Han åpnet barskapet og tok frem en flaske cognac. "skal vi ikke heller sitte hos oss da?" sa jeg. Jo det kan vi godt kom det fra han og vi spaserte ut i gangen og inn på rommet vårt.

 

line slo på spotene i taket og dempet de noe, vi satte oss ned i hver vår lenestol og Martin tok toseteren.

 

Han fant frem tre glass og spurte om vi ville ha et glass cognac. Ja! det kan vi godt svarte jeg og han fylte oppi til oss.

 

jeg nippet til cognacen, hadde ikke mye gane for dette hverken jeg eller Line, det smakte bare utrolig sterkt, og vi hadde etterhvert fått i oss en del, men ikke såpass at vi var drita eller noe, bare litt ustødig og godt humør. Line fniste en del.

 

Vi satt ikke lenge før Line spurte om hvor lenge han hadde vært skilt. Han svarte at de hadde vært skilt i bare noen måndeder, for seperasjon osv måtte gå sin gang. han fortsatte med å forklare at han hadde først flyttet ned i leiligheta i huset deres, men at det ikke funket og at de ville ha et orntlig vennskap siden de hadde unger, så han flyttet på hotellet for ca fire måneder siden.

 

men det blir da sikkert mye fart på deg som driver hotell og der slik ut! sa Line til han og blunket, han så på henne og smilte, nei.. det blir det lite av. folk er så distanserte og de fleste her kommer som par slik som dere sa han og blunket til oss.

 

Og Likevel reagerte du ikke på å se meg i dusjen?!! sa Line.. Jeg kjente jeg ble brydd...

"skulle jeg reagert hver gang jeg går meg på en vakker jentekropp her på hotellet hadde jeg tørnet! men det er ikke hver dag jeg ser en såpass flott stuss som det du har! men jeg vet jo at markedet er smalt for en fraskilt 43åring som jobber hele tiden" forklarte han. Line satt og trykte på telefonen.

Det kom en melding til meg, jeg tok den opp der sto det "han vil jeg ha! jeg vil prøve en voksen mann! får jeg lov å prøve å se om jeg får det til?"

jeg var snart tom for strøm på mobilen, og gikk mot soverommet for å hente laderen min.

 

"jeg svarte, du kan sikkert prøve, men han virket ikke særlig interissert tidligere i dag, og det er ikke alle som er komfortabel med at typen er tilstede."

 

Jeg prøver kom det tilbake fra Line.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg kom inn igjen satte line seg litt tilbake i stolen og sa "det må da være turn on at du ser såpass bra ut for om du er passert 40! må da være masse jenter som tenner på deg! Jeg liker hvertfall det jeg ser! "

 

Martin svarte kontant tilbake med et flir "er ikke mye fres her i gården nei, og du er da ei flott jente som får akkurat det du vil ha, og du har jo type, så da blir det nok natta og henda over dyna her som vanlig."

 

Line lot bena gli litt fra hverandre, jeg skjønte akkurat hva hun holdt på med. "vel. jeg kunne godt tenkt meg å sett hva som skjuler seg under de klærne der, og jeg er ikke så fastbundet. vi har et åpent forhold vi skjønner du" sa hun. Jeg så Martin tenkte seg om før han sa "Vel, jeg er ikke så sikker på om du tåler det jeg har, husk på at jeg har lang erfaring, og kan være mer enn du tåler".

 

Line reiste seg opp og gikk bort til han, han lente seg litt tilbake og gliste til henne. Du er yppig nå! sa han, men jeg tenker pipa får en annen lyd om du visste hva du snakket om!

 

Line så på han og sa "vis meg da! vis meg hva du tror jeg ikke tåler." hun tok tak i hånden hans og fikk han med seg ut mot soverommet. Han så på meg og sa "er dette noe som er greit for deg?! er dere sikre på dette?"

 

Jeg nikket mot han og kjente det kriblet i kroppen.

 

Han stoppet opp før de kom på rommet og klemte henne inn mot veggen, Line klynket til forsiktig i det han tok tak bak hodet hennes og klinte med henne. Det var bare såvidt je så henne bak denne digre karen. han dekte henne nesten helt. Line tok rundt livet hans og han fortsatte å ta på henne strøyk henne over brystene i det han sa, "lite visste jeg da du lurte til deg et rom med disse i dag at jeg skulle få hele pakka, men det gjenstår fremdeles å se om du klarer på meg". Han virket Usansynlig selvsikker. Line gled ned på kne forran han og skøyt ut knærne slik at jeg så musa hennes inni skjørtet mellom bena hennes

images?q=tbn:ANd9GcTFz9YHbdX7qsS56rYI-wAiXIcNyJpbNttjIKm5dI99d4H5HUjh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun åpnet buksesmekken hans og kneppet opp knappen. han kneppet opp skjorta si samtidig.

 

Line fikk ned buksa og bokseren hans og jeg så ansiktet hennes forandre seg.

 

martin satte i å le litt.

 

Jeg satte meg i toseteren, og Line vred seg til slik at jeg fikk fullt innsyn. Jeg skjønner hun reagerte, han hadde ikke verdens største utstyr, men i alle dager dette var tykt. han var halvstiv og den hang ut forran fjeset hennes.

e13408e6.jpg

 

 

Hun tok tak irund den og runket han forsiktig imens hun betraktet at han vokste.

 

Det gikk plutselig opp for meg at dette var andre gangen dama mi kom til å knulle andre enn meg, og at også denne gangen snakker vi en kar som er så sterk at han kunne ballet meg sammen og rundjult meg om jeg forsøkte gjøre motstand. i Tilegg var han her ikke bare stor, men unormalt stor nedentil. den sluttet ikke å vokse, og jeg følte meg som en junior.

 

Tanken var så tennende at det gikk rundt for meg. Jeg kjente meg kortpustet og holdt på å forgå der jeg satt

Line lot han gli forsiktig inn mellom leppene sine,black_girl_throat_fucking_a_white_cock.jpg

 

 

Jeg så hun slet med å håndtere han så hun tok han ut igjen en tur images?q=tbn:ANd9GcQrsa_qHe8qqVbPS2kMTAbWThU_gdGWUUtgb-JLut2XjaLjYnFE

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fulgt nøye med. Line slikket kukhodet hans som om det var en is, rolig... Martin lot skjorta gli ned armene og stod i bar overkropp. Han hadde en diger tribal tatovering på venstre armen, fra skuldra og helt ned til klokka.

Line reiste seg opp, Martin stod nå som en påle. rett mot henne. tok tak i han og de fortsatte inn på soverommet. ut av min synsrekkevidde.

Jeg fikk meg ikke til å gå å se etter de heller. døren ble lukket og det ble stille. HELT stille.

 

Jeg begynte å snike meg opp av sofaen for å lytte om de satt og pratet eller hva som egentlig skjedde i det jeg hørte et skikkelig hyl av et stønn fra Line. det var som om det var en mellomting mellom skrekkslagent og nytelse. Hylingen fortsatte og Jeg hørte hun satte i flere runder med HERREGUUUD!!! JAAAAA!

Jeg sperret opp øynene, det hørtes ut som en pornofilm. Jeg kjente det sprengte i buksa. Jeg snek en hand nedi bukselinningen og satte meg slik at jeg kom godt til.

det RANT av meg. kuken var helt glatt av "precum".

 

Stønningen fortsatte fra soverommet. Jeg hørte Martins tunge dype stønn i samsvar med kjæresten min sine lyse klynk . Jeg hadde aldri hørt Line lage så mye lyd! hun hadde alltid vært en høylytt stønner, men dette overgikk alt noensinne.

Etter ca 15-20 minutt etter de hadde lukket døren ble det stille. Jeg tok raskt opp hånda fra buksa mi, og kneppet igjen den øverste knappen igjen. Jeg regnet med de kom ut hvert øyeblikk.

 

Plutselig hørte jeg Line rope; "richard!! ta med deg noe vann og kom inn hit.!"

Jeg reagerte lynraskt. opp med minibaren, og tok ut en flaske Imsdal som stod der. gikk mot døren og åpnet den forsiktig opp, og stirret inn igjennom dørgløtten.

 

"kom inn da vel! få vannet!" sa Line.

 

Dynene våre lå på gulvet og midt oppi sengen Lå de, Martin ved siden av Line, og line på rygg med bena litt spredt, det var ingen tvil om at han hadde knullet henne hvertfall. det rant sæd ut av den glattbarberte lille musa hennes, og det luktet sex i hele rommet.

 

Line så på meg og smilte Shy-girl-creampie.jpg

 

Så rekte hun ut hånden og spurte etter vannet.

 

Martin lå og strøk henne på innsiden av låret. Det glinset av han. Line tømte innpå med vann. Martin tok tak i flasken hennes og tok den til seg, satte flaska på kjeften og styrtet resten. Han ga flaska tilbake til meg og så på Line. hun lå og smålo og sa herregud herregud! om og om igjen.

 

Martin la seg ned ved siden av henne , og jeg ble stående inne på rommet og se på de.

 

"Går det bedre nå?" sa martin til Line.. m-mm svarte hun.

 

Han la seg inntil henne og tok den ene hånden rundt kuken sin. Ledet den mot den nypulte musa hennes og lot kukhodet spvidt gli inn igjen i henne.

cassandra-mix-teen-pussy-creampie.jpg

 

Line stønnet dypt og pustet tungt.

 

Martin gled HELT inn i henne, jeg så den digre kukken hans gjorde at den deilige trange musa hennes åpnet seg skikkelig opp i det han botnet henne. Der tok han det rolig i et par sekunder. Line begynte å skjelve. Jeg så bokstavelig talt at hun stremte rundt han i pulserende bevegelser.

Dette var intenst!!! Han begynte rolig å ta henne, inn og ut nesten helt ut igjen, slik at kukhodet kom til synet før han gled inn igjen. Jeg hørte det var mer enn fuktig, og det skummet rundt han i det han klemte seg inn igjen. Jeg skled nedover mot gulvet med ryggen mot veggen. helt hypnotisert av synet.

Jeg tenkte om og om igjen inni hodet mitt "der ligger det en diger voksen mann og knuller den 18 år gamle dama mi, rett forran meg."

 

Jeg lot hånden finne kuken min igjennom lomma på buksa. jeg gikk jo fremdeles komando under den.

 

Det var så sykt pirrende og Nesten få tatt på seg selv samtidig som Line lå og stønnet imens en svær kuk gled inn og ut av henne.

Martin la henne over på siden i sengen og la seg inntil henne. jeg så plutselig ingen ting i klartekst lenger..

 

Line åpnet øynene og så på meg. Kom hit hikstet hun. Jeg reiste meg og gikk bort til henne.

 

 

"kle av deg!" kom det fra hun.

 

Jeg sperret opp øynene, Martin så ikke ut til å bry seg.

 

Jeg vrengte skjorta over hodet og lut buksa falle til knærne, av med sokker og satte meg på sengekanten ved siden av de. Martin lå fortsatt og knullet henne med rolige lange drag.

 

"Legg deg ved siden av meg som om i 69"

 

Jeg så martin gliste imens han lot seg synke helt til bunns i henne. han stoppet opp helt inni henne. Jeg la meg ned ved siden av henne med med bena nært henne og ryggen litt svai fra kroppen hennes.

 

Hun løftet opp høyrebenet slik at jeg så rett hjem,

 

"jeg vil du skal slikke meg samtidig!" kom det fra Line. Jeg kjente jeg ble veldig overasket over ønsket hennes.

 

"NÅ?!!!" sa jeg

 

Line stønnet i et ja, i det hun tok tak rundt kuken min og begynte runke meg . Jeg bøyde meg forsiktig ned mot musa hennes, og kjente jeg ble stresset med tanken.

 

"ta det med ro, Martin skal ta det rolig, så du slipper noen uhell sa hun og lo litt" Martin begynte også i det han trekte seg litt ut av henne, men ikke helt..

 

Jeg la meg ned og la den ene hånden på låret hennes som støtte og studerte musa hennes, hun var helt glattbarbert, og det var masse sæd rundt kuken til Martin, men ikke noe ved klitten hennes. Før jeg rakk å tenke meg om kom hånden til Line ned mellom oss, hun masserte klitten sin imens martin tok noen dype tak inni henne, hun tok til seg hånden igjen og jeg kjente fingrene hennes stremtes rundt kuken min , samtidig som hun satte tungespissen borti kukhodet mott og begynte slikke på undersiden av det.

 

Jeg la meg inntil og lot tungespissen min såvidt røre klitten hennes. Jeg var ekstremt nært en mann nedentil, og jeg er 100% hetero.

 

Jeg lot tunga gli litt opp og ned, martin så ut til å ha stålkontroll på dette. jeg var ikke halvnært han .

 

Line begynte å suge meg mer intenst i det jeg bestemte meg for å la det stå til og begynte slikke henne nedentil.

 

Grepet hennes rundt meg ble hardere og hun mistet helt fokus på meg i det hun satte i et enormt stønn, Martin lå og småknullet henne og holdt henne på det ene brystet.

Jeg hadde orkesterplass! Dette var fantastisk. 3.jpg Jeg trekte meg litt tilbake imens jeg masserte kliten hennes samtidig som Martin fortsatte å knulle henne, Line stønnet tettere og tettere, eller hikstet er vel mer ordet.

Hun klarte samle seg og begynte å suge meg samtidig igjen. det stremte i hele underlivet.

Martin økte intensiteten litt, ikke fortere men HARDERE, og jeg la meg til og slikket musa hennes samtidig.

 

Line stønnet hardere og hardere, jeg hørte at hun nermet seg å komme. Denne lyden kjente jeg igjen, men ikke intensiteten.

 

Martin lot nå kuken gli helt ut av henne og styrte den på plass igjen med hånden samtidig.dype harde drag. Jeg nøt synet, og var samtidig overrasket over at dette var noe jeg likte. Line klarte ikke suge meg lengre, og runket meg med skikkelig rykk og napp, men grepen hennes var knallhardt rundt meg. Hun satte i et dypt "ÅÅÅÅÅÅjjaaaaa" med stemmen nesten i fistel på det siste. også trekte hun pusten helt inn og der ble den. Martin kjørte på med knallharde drag samtidig som jeg trekte meg litt tilbake og betraktet synet. det begynte hun brølte ut "JAAAAAAAAHHHH!!" i det hun kom ! hun nesten krampekom! med skikkelige rykk og napp i hele kroppen. Jeg så faktisk hvor hun stremte igjen runt kuken hans med skikkelige pulserende bevegelser.. Dette ble for mye for meg! jeg klarte ikke holde meg, og kom knallhardt selv, utover fjeset og inni munnen hennes.. Hun trykte seg mot kuken min og lot den gli inn i munnen sin og sugde knallhardt imens jeg fortsatte å pumpe inn i henne. Det var nesten smertefullt, men det gjorde ingen ting akkurat nå. Jeg rullet meg bak på ryggen og ble liggende i min egen verden i noen få sekunder, helt til jeg kom til meg selv igjen , lyden av hud mot hud "vekket" meg.

Martin hadde satt opp tempoet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2-320x240.jpg

 

 

 

Han satt på kne mellom, bena hennes og tok henne hardt!!! 6779_03_180sec_00.jpg

 

Line stønnet hardere og hardere og ropte, "ja for faen ta meg!!""

 

Det varte ikke lenge før Line kom enda en gang,m Martin sakket ikke tempoet et sekund, og Line så ut til å miste pusten helt.

 

" han bråstoppet og ga henne beskjed om å snu seg, Line snudde seg og satte seg opp på alle fire.

 

martin trengte inn i henne, men denne gangen gikk det LETT! Han satte igang med dype harde "jokk"

teen-facial-goo-09.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

photo-Amateur-Babe-Big-Tits-Hardcore-Sex-212877306.jpg

line hikstet og så på meg imens de deilige brystene hennes gynget hver gang han botnet henne.

 

Martin begynte å puste tyngre og tyngre, Line også! Han økte på farten og tok henne hardere og hardere, grepet rundt midjen hennes var knallhardt! Han satte i et høyt stønn og kom inni henne, med dype harde drag. Han fyllte henne fullstendig! og stoppet opp inni henne. åhh.. var det mer vann?! sa han med dyp stemme.

 

Ja, sa jeg bare gå å hent deg.

 

han trekte seg ut av Line, og hun datt ned i sengen, snudde seg over på ryggen og lå med bena spredd mot meg. det rant ut av henne, musa hennes var smårød og litt hoven å se til. b0cj2zdnx3ygqyqr40uq.jpg

 

ikke sånne overdådige mengder (slik du ser på film) men mer enn tydelig at noen hadde tømt seg inni henne.

 

Jeg kjente jeg var sliten, beruselsen hadde gitt seg og jeg var gåen i hele kroppen. Line gikk i dusjen, og jeg ble liggende helt flatt ut i senga et øyeblikk.

 

Inn døra kommer Martin. han takket for en spesiell kveld, Jeg visste nesten ikke hvordan jeg skulle svare. så jeg bare sa jaja. til han.

 

han gliste og tok med seg klærne sine ut av rommet. Kort tid etterpå hørte jeg romdøra vår gikk opp og igjen.

 

Line kom ut av dusjen igjen. Hun smilte fra øre til øre. Da kan du gå å dusje sa hun. Så jeg gikk ut på det lille bade på soverommet vårt og fikk spylt av meg.

 

Da jeg kom ut igjen hadde Line redd opp senga, slått på tv'n og lå og ventet på meg. Jeg la med oppi ved siden av henne og hun la seg til så jeg strøk henne på ryggen,

 

hun fortalte at hun elsket meg og ga meg et digert kyss på munnen før vi sovnet.

 

 

Om morgenen våknet jeg av at Line stod på badet og ordnet seg. Jeg sto opp og gikk utpå til henne. hun hadde tydleigvis vært våken en stund før meg, for hun var nesten ferig ordnet og klar for frokost.

 

Line så på meg og sa; "jeg tror faen meg vi knullet av oss promillenb i går, jeg er helt topp form og dødssulten"

 

Jeg begynte å flire, ja det spørs det sa jeg og begynte kle på meg.

 

Like etterpå kom vi ned i lobbyen med heisen. gikk mot spisesalen i det resepsjonisten ropte på oss.

 

Jeg gikk bort til henne og hun fortalte; hotellsjefen har lagt inn noe til dere her før han dro i dag tidlig, hun ga meg en konvolutt og smilte..

Jeg takket og tok imot.. Line tok konvolutten og åpnet.

 

hun dro ut noen kort.

Der lå det gavekort på hotellsuitte for to i en uke, fire velværebiletter til hotellets spa, vip pass til nattklubben og en tur med raftingflåte.

 

sammen med dette lå det et signert visittkort; takk for en hyggelig kveld, håper det blir flere. ved utsjekk tar dere den tiden dere trenger. håper dere trives på "xxxxxx Hotell" . mvh Martin.

 

Jeg kjente jeg ble positivt overrasket.

 

Line smilte omtrent irundt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Dagen begynte med en knall frokost, og vi var begge litt slitne etter en lang natt. så Line bestemte seg for å benytte seg av en av spa bilettene. Jeg fant ut at sofaen på rommet hørtes bedre ut, og tok turen opp , Line ble med for å finne seg undertøy og noen saker å ha med seg. jeg slengte meg ned i sofaen og slo på tv'n. Passelig døsig så jeg Line romstere rundt før hun gikk ut døra. Nydelig var hun. en fantastisk kropp og et herlig vesen. Følte meg virkelig heldig.

kroppen hennes var uten å overdrive omtrent slik mwywpe.jpg det var både rumpe, lår og bryster der. sammen med et nydelig ansikt.

Jeg ble liggende å se på tv ganske lenge, så ble jeg litt rastløs og begynte å svitsje igjennom kanalene. Og der dukket det opp en pornokanal som fanget interessen min i noen minutter. Jeg kjente det kriblet i kroppen, så jeg bestemte meg for å gå på soverommet og ta en dusj der.

som sagt så gjort. tasset inn i på badet vi hadde på soverommet, og begynte kle av meg. klærne våre hadde Line lagt i det ene hjørnet, så jeg skulle til å legge fra meg de der da jeg så trusa hennes fra før hun dusjet i dag tidlig. det var helt tydelig at hun hadde fått seg hvertfall. ikke at jeg tenner på brukte truser, men det satte tankene mine tilbake til natten før, og jeg fikk det plutselig travelt med å gå inn i dusjen.

jeg stilte meg til i dusjen og tok meg god tid. barberte av det lille av hår jeg hadde fått nedentil siden sist gang det var høvel der, og koste meg vel og lenge. Line var jo borte likevel, og noenganger er fantasien og meg selv et godt alternativ. tror jeg stod i dusjen i en drøy time. hvertfall såpass lenge at hendene begynte skrukke seg smått, og da har du vært der en stund.

 

Etter en forfriskende dusj og litt letting av trykk, tørket jeg meg og la meg i senga. Der ble jeg liggende å se litt på tv igjen før jeg sluknet som et lys.

 

Da jeg våknet igjen var det blitt mørkt ute. Jeg følte meg litt desorientert, for jeg var da ikke tenkt å sove. Fiplet litt etter telefonen, men den lå igjen på badet.

 

Jeg reiste meg opp og gikk ut dit igjen.

 

Der var det ikke skjedd en ting. Merkelig. Fant meg nye klær igjen og gikk ut i "stuedelen" av rommet vårt og fremdeles ingen Line.

 

På det lille bordet atmed møblene lå det en lapp.

 

Var innom, men du sov så godt. Tar en taxi inn til sentrum og shopper litt, kommer tilbake om litt." Elsker deg Line

 

Så fortsatte lappen.

 

Var innom igjen Herr søvnig, tok en dusj og skiftet. Du finner meg nede, ps. mobilen min var tom for strøm, så den står til lading.

 

Elsker deg. Line."

 

 

jeg tittet meg rundt, og fant ingen mobil, så jeg fikk ikke tatt den med til henne. Så jeg gikk utpå hovedbadet og så der. Det var ikke nå nylig at hun hadde vært der hvertfall, for dusjen var blitt så og si tørr igjen. Men ingen telefon der heller. Så jeg antok at hun hadde tatt å hentet den.

 

Jeg fant frem telefonen min og ringte på henne. Ingen lyd i rommet og ikke noe svar... Jaja.. Fant romnøkkelen og et pass til nattklubben i lomma, så jeg var beredt i tilfelle hun var der.

 

Tok heisen ned til 1.etg og lobbyen. Der sto Martin på plass igjen. og det var blitt kødannelse forran han. han så meg og vinket meg bort til han.

 

"Leter du etter Line?" sa han.

 

Ja.. jeg gjør vel det kom det fra meg.

 

"Ja hun forsvant ut døren her sammen med noen det virket som hun kjente for en times tid siden, og jeg fikk beskjed om å si ifra til deg at hun kom snart tilbake, du skulle bare ta deg en pils og vente her."

 

 

Martin fortsatte med gjestene.

 

Ok tenkte jeg og gikk bort til lobbybaren. bestillte meg en Cola for en gangs skyld og ble sittende å se meg rundt. sjekket telefonen et par ganger, men tok livet helt med ro.

Dette var ikke store plassen, og Line var en tøff jente, så jeg var trygg på at hun ikke var i noen fare hvertfall.

 

Jeg kom i prat med noen folk som satt der, og det ble noen runder biljard og darts, noen kompiser fra hjemme ringte og lurte på hvordan vi hadde det, så tiden fløy avsted. Plutselig innser jeg at jeg hadde vært der relativt lenge uten så mye som et knyst fra dama mi.

 

Jeg kjente jeg ble stresset. og tok opp igjen telefonen og ringte henne igjen.

 

"hallo" sa det , Det var Line,.

 

hei! hvor er du da?! kom det litt brått fra meg.

 

Nei, jeg trodde ikke du savnet meg jeg sa hun og lo. "Jeg sitter nede i puben, og vi er bare noen få her, så kom ned da vel."

 

Jeg gikk ned trappene og inn mot nattklubben.

Det vår bare åpen dør, tydeligvis ingen behov for armbånd, så jeg gikk bare rett inn.

 

Inne i den ene sofagruppa satt det noen folk, så jeg det satt noen. Så jeg gikk bort til de, der så jeg Line. Hun satt over fanget på Martin med en rusbrus i hånden.

Rundt de satt det noen jevnaldringer av martin, to damer og tre menn .

Line ropte her kommer kompisen min vettu!!!!

Jeg skjønte at noe var i gjerde, for kompis var jeg ikke.

 

Martin løftet ølen sin og ga meg beskjed om å hente meg det jeg ville. det var stengt her i kveld og han spanderte.

 

Jeg snudde og gikk borti baren, Da jeg tappet meg en øl kom det melding fra Line. "Jeg spiller tøsen til Martin i kveld. Dette er vennegjengen hans. Blir gøy dette. elsker deg "

 

 

Jeg smilte for meg selv, tok med meg ølen min og satte meg ned ved de andre.

 

Presentasjonsrunden gikk og alle ble kjent med alle.

 

Jeg ble slik at jeg bare såvidt turte gløtte på line, som fortsatt satt i fanget hans.

 

hun hadde hvertfall shoppet klær, hun hadde på seg en hvit SVÆRT tett inntilsittende tubekjole noe ala dette sexy-dresses-ES-4155-D.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi satt alle sammen og drakk og koste oss en god stund, Line klinte MYE med Martin og han satt og strøyk henne oppetter lårene, på ryggen og kom til å berøre brystene hennes med albuen og underarmen når han skulle hente ølen sin.

En etter en begynte folkene å dra, men han ene karen og dama satt igjen.

Line spurte om ikke vi skulle få på noe musikk, Martin svarte at desverre, da tror gjestene at nattklubben en åpen og da får jeg et forklaringsproblem.

Ok, da stikker vi opp på rommet til meg og Richard. sa hun og skle av fanget til Martin.

 

Vi fulgte på og gikk inn i heisen.

I heisen stod Martin og Line og holdt hender som et annet kjærestepar, de to andre så ut til at de syntes synet var greit. Da vi gikk ut fra heisen og gikk mot rommet vårt stoppet martin og Line opp litt bak oss, Martin stod og leste en tekstmelding. Vi skal bare hente noe hos meg sa Martin, og de gikk motsatt vei mot rommet hans.

Jeg kjente jeg fikk litt klump i halsen men hadde ikke lyst å avsløre noe nå etter at jeg hadde vært helt åpentlys "cuckold" forran de to andre.

 

Vi gikk inn og satte oss, Jeg skrudde på tv'n for å sette på en av hotellradiokanalene, og glemte helt at jeg fortsatt var på paytv" kanalen. Det kom et stønn fra tv'n og en damrøst sa "oh yeah baby! do me good!"

 

Jeg kjente jeg rødmet, og skulle til å forklare meg da dama (Anette) satte i å le.

 

"jaja, der skjønner jeg hvordan Martin har hatt det i natt" sa hun og lo.

 

Jeg smilte og lo med de, han typen som var med (Svein) gliste og sa "er ikke hver dag noen i vår alder får seg et slikt stykke"

 

jeg kjente jeg ble litt flau på hans vegne da jeg antok at de var sammen, men Anette bare lo og fortsatte," jeg har inntrykk av at dere alle i vår alder jakter slikt jeg, men det hjelper vel å se ut som Martin, jeg husker da vi to var sammen tidligere jeg. hun er heldig! får håpe hun er snill med han" sa hun og nikket mot meg.

 

Vel det er vel litt for moro skyld. sa jeg, og kjente jeg ble stresset. Jeg ønsket jo ikke å miste dama mi.

 

"nei det var ikke slik jeg mente det, sa hun. Martin har ikke tid til damer han, så med snill mener jeg å lar han komme til, han trenger å få ut litt etterhvert.

 

Det kom en tekstmelding til Svein, og han ble sittende med telefonen. lenge.

 

Anette sa plutselig i den pinlige stillheten som plutselig oppsto, vel jeg får dra hjem til barna.

 

så hun reiste seg og gikk.

 

Rett etter hun dro, snudde Svein seg mot meg og viste meg telefonen sin. Tror Martin får det han trenger jeg gitt, om du skjønner hva jeg mener.

 

Jeg så på telefonen og der var det et bilde av Line omlag slik som dette

 

upskirt.upskirt2091.jpg

 

Under bildet stod det, se hva jeg har!

 

I det jeg var ferdig å lese meldingen kom Line og Martin inn døra, Line kom inn først og bak kom Martin bærende på en stol.

 

"Har anette dratt alt?" kom det fra Martin.

 

Ja, hun skulle hjem til barna svarte Svein.

 

"jaja, da trenger vi jo ikke stolen, men nå er den nå her. Så om det er greit for dere lar jeg den bare stå" sa han.

 

Line smilte og sa "selvfølgelig kan den stå, vi skal jo sjekke ut i morgen likevel, så da kan jo stuepikene ta den ut igjen."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Line og Martin slo seg ned, vi ble sittende å jabbe utover natten denne kvelden også. Line lekte Martin's nye tøs utover kvelden, og Svein lot seg imponere over Martins nye fangst. Etterhvert begynte vi alle og bli sigene, og Line begynte trykke på telefonen. Jeg kjente det vibrerte i lommen.

 

der kom det en melding fra hun. "jeg blir med over til martin i natt, så kan du komme etter når Svein har dratt. Jeg har lyst på dere, og det nå! Er dette ok?"

 

Jeg svarte tilbake at det er ok, men da skal jeg ha igjen for det. Liker tanken på at du koser deg med en annnen mer og mer.

 

 

Line la fra seg telefonen, lente seg mot Martin og sa, "jeg er trøtt jeg, skal vi gå å legge oss?"

 

Martin sperret opp øynene og så flyktig bort mot meg i det han smilte og nikket til henne.

 

Vel vi går og legger oss, så får dere nyte natten! kom det fra han.

 

Svein gliste og responderte, "vi gutta tar et par pils til før vi kvelder tenker jeg, sov godt og henda oppå dyna nå Martin"

 

Martin lo og han og Line gikk mot romdøren, han tok et skikkelig tak i rumpa hennes og snudde seg og gliste mot oss.

 

De forsvant ut døra, og Svein åpnet to flasker til oss. her, vi får kose oss med en kald en imens de får det hett!

 

Jeg lo med og tok imot ølen og satte den på kjeften. Det hastet å tømme denne så jeg fikk være med .

 

Svein begynte å legge ut om at det var imponerende å se hvor draget Martin hadde, og at han hadde lært han ALT om sjekking oppigjennom årene, han kunne godt komme med noen tips til meg også, slik at jeg slapp å sitte alene om kveldene, og være i "bestevenn" dilemmaet slik som nå.

Jeg smilte og jattet med han, vi var tross alt to som satt der, og Line var dama mi.. mye han ikke visste om meg.

 

Svein jabbet og jabbet og jabbet, jeg gikk på toalettet flere ganger og sjekket mobilen min om det kom noe fra Line, men der var det stille. tok meg god tid slik at han skulle bli lei og dra sin vei. men Svein hadde god tid. Veldig god tid.

 

Vi ble sittende lenge, han hadde slått på tv'n alt og ble sittende og se noen sportskanaler som interesserer meg midt på treet.

 

Tilslutt sa jeg : "vel, jeg får vel ta kvelden, vi har en lang tur hjem i morgen"

 

Da kom det fra Svein: "ok, da ser jeg litt på dette før jeg går. må drikke opp ølen min vettu."

 

Jeg gikk mot soverommet i ren irritasjon over hvor drøy denne karen var, men jeg ville nødig erte han på meg og havne på feil side til Martin. De var tross alt bestevenner.

 

Jeg la meg oppi senga og lyttet til om han dro snart.

 

 

 

plutselig våknet jeg til, hadde visst sovnet av. Det var blitt lyst ute igjen og jeg hadde tydeligvis sovnet av hele natten.

 

Jeg strenet meg ut i dagligstuen igjen. Der var det ingen. Så turen gikk ut i gangen og bort til romdøra til Martin.

 

Jeg banket på, det ble litt romstering der inne.

 

jeg banket på enda en gang. Jaaa? hørte jeg forsiktig. Det var Line's stemme.

 

"det er meg. kan du åpne?" sa jeg.

 

Line kom og åpnet døra. hun var splitter naken og helt alene i rommet.

 

Skal du bli med over til oss? sa jeg. Line så desorientert ut. ja, jeg skal bare ha på meg noen klær. hun samlet sammen klærne sine, dro de på seg og ble med over til rommet vårt igjen.

 

Hun strenet inn og gikk rett mot soverommet. der la hun seg i senga og jeg la meg ved siden av henne motsatt vei.

 

hva skjedde med deg da? kom det fra Line..

 

Jeg skulle lure Svein til å dra, for han er en skikkelig langdryg kar! så jeg lata som jeg la meg, også sovna jeg,.

 

enn med dere? ble det noe på deg ?

 

Ja, det ble det, hun fortsatte. Da vi kom ut i gangen begynte Martin å klå på meg, så vi kom halvveis mellom rommene så klemte han meg mot veggen. der klinte vi en stund imens han fant veien under skjørtet mitt med fingrene. Så der ble vi noen minutter før vi kom oss inn på rommet hans.

Fingret han deg i gangen? kom det fra meg.

 

"ja fortsatte Line i det hun vrengte kjolen over hodet.

Hun var helt naken under akkurat som i går kveld. Jeg kjente jeg skalv. hun la seg til på ryggen og spredde bena fra hverandre. Jeg så rett hjem. Musa hennes var hoven og det var rant fra henne. Hele musa var glinsende, så det vistes godt hva hun hadde holdt på med. hun smilte til meg.

Amateur+Blonde+Plays+With+A+Pussy+Pump+the-gutteruncensorednews.blogspot.com+015.jpg

"vil du høre resten?" sa hun

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...