Gå til innhold

ferdelanze

Medlem
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ferdelanze

  1. ferdelanze

    My Toy

    Så utrolig deilig hun er!
  2. Jeg er den kvinnelige halvdelen av et ungt par som har vært sammen i 5 år nå.

     

    Typen har ikke lenger tilgang til denne profilen.

     

    Jeg møter menn alene uten typen, og tenner på røff, hardhendt sex. Kondom er uaktuelt.

     

    Ta gjerne kontakt :)

     

     

     

    DU ER: Mellom 18 - 45 år gammel, veltrent og velutstyrt.

  3. Profiltekst for de som ikke har premium:

     

    Vi er et ungt par som har vært sammen i 5 år nå.

     

    Jeg møter menn alene uten typen, og tenner på røff, hardhendt sex. Kondom er uaktuelt.

     

    Ta gjerne kontakt :)

  4. Frøken er på vei hjem og reiser gjennom Kristiansand søndag ettermiddag. Om det er en kåt bull som er interessert i et kjapt treff, gi beskjed ;-) Stikkord: Røft, hardhendt, uten kondom, velutstyrt.
  5. Hei! Vi er et par som ønsker treff til fredag (snarest mulig). søker en bull til henne hvor typen gjerne kan delta. (Ikke et krav) send gjerne en PM om det skulle være av interesse. Vi bor i Aust-Agder
  6. Takk for bra respons på innlegget alle sammen! Det er bare å fortsette å PM'e oss da vi gjerne vil treffe flere
  7. Vi er et ungt par som søker en veltrent, velutstyrt bull (20-35 år) for treff. Scenariet vi ser for oss er at jeg tar frøken med på en kjøretur en natt, ifører henne håndjern og blindfold og møter bull utendørs et sted, hvor han får gjøre hva han vil med henne, før vi drar igjen, alt uten at frøken får se hvem hun har sex med. Send gjerne en PM om noen er interessert Vi holder til i Grimstad.
  8. Vi er et ungt par som søker en veltrent, velutstyrt bull (20-35 år) for treff. Scenariet vi ser for oss er at jeg tar frøken med på en kjøretur en natt, ifører henne håndjern og blindfold og møter bull utendørs et sted, hvor han får gjøre hva han vil med henne, før vi drar igjen, alt uten at frøken får se hvem hun har sex med. Send gjerne en PM om noen er interessert Vi holder til i Grimstad.
  9. Vi er et ungt par som søker en veltrent, velutstyrt bull (20-35 år) for treff. Scenariet vi ser for oss er at jeg tar frøken med på en kjøretur en natt, ifører henne håndjern og blindfold og møter bull utendørs et sted, hvor han får gjøre hva han vil med henne, før vi drar igjen, alt uten at frøken får se hvem hun har sex med. Send gjerne en PM om noen er interessert Vi holder til i Grimstad.
  10. Vi er et ungt par som søker en veltrent, velutstyrt bull (20-35 år) for et kjapt treff utendørs. Scenariet vi ser for oss er at jeg tar med frøken på biltur en natt, hun iført håndjern og blindfold, og at vi stopper et usjenert sted hvor vi treffer bull og at bull får gjøre som han vil med henne, før vi drar, alt uten at hun får se hvem det er hun har sex med. Send gjerne PM om noen er interessert Vi holder til i Aust-Agder.
  11. Tusen takk for det ;)

  12. Vi gleder oss til fortsettelsen!
  13. Liker veldig godt historiene dine! ;)

  14. Vi er et ungt par som bor i Grimstad ;)

  15. Det er ikke umulig Sexelsker ;)

  16. Ta en kikk på profilen vår :)

  17. Vi er et ungt par som søker en veltrent, velutstyrt mann (gjerne 20-38 år ish) for sex med henne og eventuelt også ham. Sjekk ut profilen for info.
×
×
  • Opprett ny...