Gå til innhold

Bringsold

Brukere som venter på email bekreftelse
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Landsdel

  • Landsdel
    Sørlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bringsold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Heisann! Mann på 26 her, bor like utenfor arendal, tenner veldig på tanken om trekant med ett par! Ta kontakt viss dere vil bli bedre kjent :)

  2. Kan møte dere både i kristiansand og grimstad;))

  3. Hei mann 46 i kr.sand ønsker å komme i kontak tmed dere.

    Send en melding så kan vi bli bedre kjent.

     

    Mvh

    Tooyg

  4. Vi er et ungt par som bor i Grimstad ;)

  5. Vi har vært her en stund og fant ut at det var på tide med et lite bilde av fruen
  6. Kompis er kompis, om kjemien er der og anledningen byr seg ville jeg ha "peisa på" - ikke alltid lett å få dette til :-) Men er enig at det ikke er lurt å involvere seg med "nære venner".
  7. heisann..er en mann på 39... er en trent å hyggelig man som er til disposisjon for henne...er utholdende å frigjort... diskre er en selvfølge pga trenger det selv.. er 188 høy å har hår på kroppen men ser bra ut... bur rett utenfor arendal

    ser frem til å høre fra dere=)

  8. Vi er et par som skal være i Trondheim 7 - 10 juni. Noen som vet om bra sjekkeplasser for henne å besøke, der det stort sett vanker heterofile mannfolk? Er det noen swingers klubb lenger i Trondheim? Ellers noen som har gode tips for et vellykket opphold? :-)
  9. Savner sexfilmer som virkelig tenner madammen i huset. Det meste på f.eks. piratebay.org er for voldsomt og rått. Har søkt etter "playgirls" etc. men finner ikke noe spennende. Kvinner er jo som oftest skrudd litt annerledes enn oss menn, de vil gjerne se filmer med noe handling, kyssing og klining. Erigert penis er ikke det viktigste og nærbilder av kjønn. Roping og skriking er heller ikke noe særlig opphissende har jeg forstått. Er det noen her som har tips om gode filmer damene virkelig liker, blir kåte av å se på? Ville satt stor pris på svar fra kvinner her i forumet.
  10. Vi ønsker å treffe en hyggelig mann i alderen 35-40 for deilig sex med henne i sentrum i pinsehelgen. Send oss en privatmelding og så avtaler vi sted og stund.
  11. Flott dame! Nydelig mus ;-)
  12. Bringsold

    Hei

    Nydelig dama du har :-)
  13. Nydelig kone, din heldiggris :-)
×
×
  • Opprett ny...