Jump to content

Min kvinne søker elsker i Oslofjordområdet


Cuckold

Recommended Posts

Min kvinne trenger en elsker som kan møte hennes behov både mentalt og fysisk. Du bør bo så nær Oslofjordområdet at dere kan møtes jevnlig. Hun er 43 år, lys, høy, normalvektig og flott. Du bør være høyere enn henne, sosialt oppegående, ha stabil psykisk helse, sterk kropp og en pikk av anstendig størrelse - altså større en gjennomsnittet. Det siste er noe jeg selv mangler. Hun liker menn som er seksuelt dominante, som forstår å tilfredsstille en kvinne gjennom seksuelt samspill, lekent, sensuelt og rått.

Det er viktig at du er genuint opptatt av hennes nytelse, at du tar deg god tid, og at dere også kan ha glede av samvær utenfor sengen. Jeg er cuckold og vil i mange tilfeller være til stede og tjene og varte dere opp uten egne krav, som en kontrast til deg både fysisk og mentalt - for å tilføre treffene en ekstra dimensjon. Dette er en avgjørende del av vår felles seksuelle dynamikk, og det er derfor avgjørende at min tilstedeværelse og ydmykende rolle ikke bare er noe du finner akseptabelt, men at du faktisk nyter følelse av å triumfere over en annen mann ved å gi hans kvinne det han ikke makter - rett for øynene på ham.

Edited by Cuckold
  • Liker 6
  • Sexy 2
Link to comment
Share on other sites

Dette må være den fineste og mest "spot-on" annonsen/invitasjonen som er laget noensinne her inne. Perfekt beskrivelse på en cuckolds fantasier og ønsker og ikke minst; den beskriver vel alt en Bull skal være, både for cucken og ikke minst hans kvinne. Applaus! Og lykke til med selekteringen, her blir det nok en "long-list" ganske raskt😃

  • Liker 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...