Jump to content

Hotwife og broren din?!


Cuckhubby85

Recommended Posts

Har noen cucks her inne med brødere snakket om denne livsstilen med broren sin? Eller dratt det enda lenger tenkt på og låne bort hotwifen til broren sin?

Jeg spøkte litt med denne settingen for min hotwife, men hun fikk full tenning på dette og kunne godt tenke seg og gjennomføre dette. 

Er det noen som har gjort noe lignende og hva med eventuelle familie treff senere? Ganske ydmykende og tenke på at kona di har knullet med broren din!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Noe lignende…….  Jeg hadde deal med en herfra og møtte han. Vi gjorde det slik at han kom en hel helg og lånte sofaen vår. Da fortalte jeg til henne det var min bror. Og at han jobbet som massør og pga Corona ikke fikk praktisere da. Han ville gi oss hver sin massasje i det minste for å få overnatte. 
Han masserte først meg. Solid sportmassasje. Og så henne. Helkroppsmassasje. Da ryggen var tatt flyttet han håndkle fra rumpe til rygg og begynte på lår og legger. Så rumpe. Ekstrem intens rumpe-massasje. 
Plutselig fingret han henne bakfra og slikket ræv samtidig. Han holdt på litt og så trakk hun Seg og sa stopp. Send PM for resten hehe

  • Sexy 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...