Jump to content

Hotwife erfaringer - uerfaren


Jupps

Recommended Posts

Hei.

Kom over dette forumet ved en tilfeldighet, og lurte på om noen kunne bidra med tips og erfaringer.

Har vært sammen med min kone i 20 år, og i det siste har hotwife fantasiene kommet snikende. Det startet med en innkjøpt dildo, og utveksling av bilder hvis jeg var borte. Særlig bilder der hun hadde dildoen i munn tente meg. Dette utviklet seg til at dildoen fikk "navn", og mld om at han skulle "få seg noe".

Dette pirret så klart nysgjerrigheten på hvordan dette ville oppleves dersom dette var snakk om en ekte pikk, og bilder og beskrivelser av at hun fikk det. Dette har nå blitt min favorittfantasi, og vi har snakket mye om det.

Det praktiske rundt det er nok både utfordrende og kanskje kleint å gjennomføre, men nå skal fru på en tur med Color Fantasy (pun not intended :) ). Vi har derfor snakket om Hall Pass for denne turen, med visse regler.

Noen med tilsvarende erfaringer som kan dele erfaringene, tips, råd eller annet? Stort steg å ta, så vil tenke godt igjennom det.

På forhånd takk for alle bidrag.

Link to comment
Share on other sites

Enig i hva Brgbd sier her, og for å understreke videre; ærlighet, uansett hvor vanskelig det måtte være, vær ærlig om deres følelser. 
 

Min kone og jeg har vokst voldsomt på slikt, på alle plan. Men det ville ikke funket om vi ikke var dønn ærlige med hverandre.

Link to comment
Share on other sites

Vi hadde snakket mye om det på forhånd. Satte så få regler som mulig, mye dette fordi det handler om hennes frihet som individ. I etterkant fant vi ut at det var en god idé. Ettersom det fikk henne til å slappe mer av. Dette har funket fint for oss. Når ting oppstår, så snakker vi alltid om det, og vi løser det. Det viktigste av alt er at vi begge to er sikre på hvor vi står i forhold til hverandre ☺️

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jeg har samme erfaring som deg da partneren min åpnet for meg at en av hennes fantasier var å bruke sexleketøy på henne mens hun hadde sex. Først ble jeg sjokkert over å vite det fordi jeg aldri trodde partneren min hadde den slags fantasi. Så vi snakket og bestemte oss for å utføre fantasien hennes, så vi kjøpte sexleketøy på lovebuddy.no som er noe vanlig akkurat nå. Etter det ble sexlivet vårt aktivt, og vi ble lukkede og ærlige med hverandre.

Edited by JosteinH
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...