Gå til innhold

lan

Medlem
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Hundre prosent seriøs,veltrenet,utholden og frisk mann med et redskap over gjennomsnittet tykk og stort søker et hundre prosent seriøst par i Vadsø og øst-finnmark som har kommet frem til at hun skal få erfare sex med en annen mann kanskje for første gang så siden et slikt fast forhold som bull for dere.kanskje er du en dame i par som ser etter en elsker.Hvor dere bor i landet har liten eller ikke så stor betydning og dere er et seriøst par som skal bryte den grensen ved at hun skal få erfare en fremmed så gjerne ett slikt fast forhold i etter tid som bull for dere men slike treff vil da bli med lengre mellomrom,vet ikke men om dere er noe erfaren med slikt så kan vi vel skrives så ser vi om vi blir enige ut i fra det.
    Søker og kontakt med par lenger sør i landet så mail sendes og besvares og det er par som ikke har i mot en noe eldre som holder seg svært godt i utseendet og i fysisk god form.
    Har sms for kontakt mellom oss så kan vi gå over til fortsettelsen av normale høflige direktesamtaler ved bruk av mobiltalefonen,har da sms et og pratet tidligere ved bruk av mobltelefon. Snap fungerer
    Bilder i albumet er tatt fra over min navel høyde med et eldre mobilkamera NOKIA 5140i og bildene må tolkes ut i fra sett rett på for de det viser virkelig størrelsen min.Har da vist meg på cam og fått mer en godkjent men har ikke kommet i kontakt med det riktige paret ennå men bi par som ikke har vært intresserte i å fortsette.

    Søker kontakt med et gift par som er helt sikre på skal møte en mann/Søker kontakt med et par som er samboende/Søker kontakt med et kjæreste par som er helt sikre på skal virkelig gjøre noe slikt
    Ikke mange fra fylket å se her på nordcucold å her øst i fra og nettsiden er vel ikke så kjent så der med ikke nye medlemmer.

    De bilder jeg har lagt ut hær bær ses rett på og bedømmes derfra disse bildene er tatt fra over min navelhøyde,.Jeg foretrekker å vise meg frem på msn skype for da ser en direkte og siden kan fortsette direktesamtalene der som det passer.
    100% Seriøs mann for 100% Seriøst par
    Er det et par her i landet som ser at de kan møte meg etter å ha lest i gjennom min profil å hva jeg har skrevet kan tenke seg å ta kontakt så samtales så om vi blir enige nok vil møtes for den første virkeliggjørelse så siden om mulig et slikt fast forhold i etter tid.
    Ta kontakt
    //Min profil her ser det ut som at jeg er innlogget hele tiden men det er jeg nok ikke men er selvfølgeli innom her å ser etter om det er noen henvendeler//
    -----------> Kan ikke være mange som kjenner til den her nettsiden å ikke her fra nord-norges fylker samt finnmark og som passer i forhold til mine søke kriterier så en får vel tenke på å sånn etter hvert skal bli til og slette sin profil hær.

Bosted

  • Bosted
    Vadsø

Landsdel

  • Landsdel
    Nord-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

lan's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Svært velutrustet frisk muskuløs,trent og utholden godt voksen mann som holder seg svært godt søker seriøs kontakt med par som har blitt enige om at hun skal få sin kanskje første erfaring med en annen mann med muligheter for et slikt fast forhold med slike besøk og treff i etter tid Ser etter et par i Finnmark men sørover er å mulig men det vil bli lengre mellom treffene men er dere et slikt par som kan tenke dere et slikt forhold med slike besøk og treff med store mellomrom så i orden for meg men det finner vi vel ut av.Par som mener min annonse kan være noe for hva kan passe dem ta gjerne kontakt.
  2. lan

    album

    Svært Velutrustet mann for par
  3. Som har blitt enige om at hun skal erfare en fremmed med muligheter for et slikt fast forhold med besøk i ettertid..deres bosted har liten eller ingen betydning for meg om det er ikke for tungt og reise til og fra.
  4. lan

    Mann søker par

    Ser etter et par der hun skal få erfare en annemann kanskje for sin første gang og siden forhold med dere.Jeg er utstyrt med ett redskap over gjennomsnittet lang og tykk og ser etter et par som er seriøse å vil ha med en xtramann i sengen,å jeg søker par over hele landet.
×
×
  • Opprett ny...