Gå til innhold

Mannebeinet

Medlem
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei
    Hyggelig, ganske flott, elsker sex, kåt og leken mann.

    Ta kontakt så får vi se...

Bosted

  • Bosted
    Rogaland

Søker

  • Søker
    Nei

Mannebeinet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Ser ut til at jeg kan dra til Stavanger i helga. er dette spikret?
  2. Hei Jeg kan gjerne tenke meg å bli bedre kjent med dere...
  3. Hei Hvis været blir bra i morgen, fredag 6. juli, har jeg lyst til å ta turen til Orrestranden. Er det noen som har vært der og har tips etc.?
  4. Jo, jeg fant litt, http://www.cuckoldfantasies.com/cuckolds_and_bulls.html
  5. Hei Har forsøkt å lese meg opp litt her.... men jeg må bare innrømme det: det er mange ord og begreper jeg ikke helt forstår. Er det en slags ordliste/ordforklaring her? Er det noen som kan forklare meg de ulike rollene som finnes her? Ellers må jeg si at det er mye spennende å lese og se her inne. Fantastisk at det finnes slike sider! Snakkes!
  6. Hei, fullstendig uerfaren med dette, men jeg vil gjerne lære mer om hva dette er...

  7. 50 år, 176 cm, atletisk, i god jobb. Singel og søkende. Blid omgjengelig og "ordentlig", men har seksuelle tanker og drømmer som ikke er "så" ordentlige.

    Bor i leilighet, har bil og er relativt mobil.

  8. Hei Jeg søker etter et par som trenger en ekstra mann, i trekant, en og en... Er fullstendig fersk og har aldri prøvd dette. Om du er kone som har mann som er borte på jobb, eller om dere begge vil ha meg med samtidig, eller om du som mann vil prøve ut litt guttesex, så ta kontakt. Det eneste jeg mener er viktig er at din partner aksepterer dette, ikke noe skjult utroskap! 176 høy, i god form, renslig og atletisk, og utseende som ikke skremmer mange. Min alder er 50. Din deres er mellom 30 og 60. Jeg er åpen for det meste og kommer til å svare på eventuelle henvendelser.
×
×
  • Opprett ny...