Gå til innhold

parsør

Medlem
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Normalt pent par, liker spenning og utfordringer i sexlivet. Ok erfaring rundt treff, og hun koser seg veldig som midtpunkt blant to menn. Hun er ingen direkte hotwife, men har treff på egenhand. Hun liker best når gubben er med i akten. Oralsex i bauger og kanter liker vi godt begge to.

    Kjekke menn med humor og sjarm er velkomne til å ta kontakt. Noen krav har hun så du bør være over 178cm og ikke tynn eller overtrent. Alder 30-45. Det som har grodd ut mellom bena må helst være greit gjødsla;)

Bosted

  • Bosted
    Sørlandet

Bekreftet profil

  • Bekreftet profil av Admin
    Bekreftet Par

Landsdel

  • Landsdel
    Sørlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Dame i par

Nylige profilbesøk

10800 profilvisninger

parsør's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Herlig! Var ei lykkelig kone jeg fikk hjem

  2. Takk for lånet av en deilig og sexy kone. Håper du også likte bildene :) Låner henne igjen ved neste anledning

  3. fint profilbilde :)

  4. hmm. Er visst tomme for meldinger.

  5. Min vakre kone (35) og jeg vurderer en tur sammen lørdag 7 nov. Sted er ikke bestemt, men bestemmes om den rette tredjemann melder seg på en liten helaften med oss. Du er mellom 30-40, ikke tynn eller altfor stor, velutrustet er en bonus hun liker. Høyde over 178cm. I utgangspunktet skal vi reise sammen, men hun vil uansett dra dersom kabalen ikke går opp hjemme. PM ønskes og du er ikke redd for en rask camcheck med henne om du skriver en bra nok søknad til at du får mailadr. hennes..
  6. Da er det tid for lørdagskos. Vi er et artig par 35/41 som skal ta seg en liten luftetur sammen førstkommende lørdag. Det kunne vært kjekt å ha med en ekstra (hetro) mann på deler av kvelden. Vi treffer ikke folk fra lokale stammer, og vi er egentlig frie til å reise noen mil. Stavanger-Vestfold. Skulle noen fristes til å ta en sørlandstur er det å foretrekke. Vi er ikke noe cuck/hwpar, så her skal ingen nedvergies. Du er; - 25-50 år - over 180cm - Ikke tynn (over 85kg) - Kjekk, sjarmerende og sosial da hele settingen skal være perfect. Vi sender ikke ut bilder, men du bør tørre og sende et normalt av deg. Liker hun det, tar hun camcheck slik at alle verifiseres. Svar på denne annonsen bør inneholde noe konstruktivt og sendes på pm.
  7. En skulle kun hatt "lesemulighet" om en ikke har bekreftet profil. Om teksten er bekreftet Bull, HW etc blir for vår del bare tekst, men likefullt bekreftet profil. Som Jan sier blir ingen en superlover av å være bekreftet, men personen som er bekreftet har hvertfall vist litt arbeidslyst for å få noe ut av dette. Ha en ellers flott torsdag
  8. Ikke værst :cool: Vi har vel pratet før, men husker ikke helt hvor du var fra ? Henne

  9. Heisann! Nå har det seg slik kona vil ha seg en tur for seg selv. Noen spreke, oppegående, intelligente og seriøse karer som har lyst på en spennende hotelldate med ei flott, søt og intelligent dame? Livesjekk er et must, og du er ikke pinoccio, heller mandig og vet hva du driver med På sparket kjemisjekk. Avslag tas som en mann! Hun er ei utrolig artig blondine i midten av 30-årene, bein i nesa og sjarmerende kåte store blå som innehar den lille råskapen en mann liker å se inn i. Vi har en bekreftet profil, det har du og, eller så har du ingen problemer med å bekrefte deg selv generelt! Punktum!
  10. Så bra! Det gjør hun og. Da reiser hun på datoen vi snakket om:)

  11. Gleder meg.... :-)

×
×
  • Opprett ny...