Gå til innhold

MrUlsteinvik

Medlem
  • Innholdsteller

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Kåt bull søker hotwifer i Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Ørsta og Volda kommuner. Ålesund kommune med omegn er forsåvidt også greit, men da må jeg ta en ferge (Hareid- Sulesund). Har egen bil så jeg kommer meg frem og tilbake greit. Bor selv i Ulsteinvik.

    Er god til å ta bilder og filme, så trenger Dere en bildeserie eller film av Dere, kan jeg hjelpe Dere med det. Har både kamera og programvare til å redigere filmen etterpå. Men, på Deres PC og med nye lagringsmedium som Dere beholder. Jeg filmer eller tar bilder bare for erfaringens skyld.

    Er på utkikk etter en hotwife selv i passende alder.

    Viss du har noen spesifikke spørsmål er det bare å spørre.

Bosted

  • Bosted
    Ulsteinvik, Sunnmøre

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MrUlsteinvik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mann, 44 år, Sunnmøre søker dame/par for treff. Har lest mye om hotwifing og cuckolding og kan gjerne dele min kunnskap. Og lenker til nettsteder. Ta gjerne kontakt, jeg biter ikke.
  2. http://www.snapfiles.com/freeware/gmm/fwgcomp.html
  3. Interessant å følge med på: hw blir gravid med bull, bull og hw søker andre par, hw blir forelsket i buller, hw møter en masse menn i alle aldrere og sivilstatus (gift/ugift). Drar til Stockholm på treff, møter forretningspartnere for sex, sex i det fri eller på hotell eller hos bull. Har trekanter, bondage, får smykker og tattoveringer med buller. Et meget interessant glimt inn i en verden med cuckolding.
  4. Til opplysning er det bare å ribbe alle felter i brukerprofilen for tekst eller fylle inn "Bruker er inaktiv" istedet. Og logge ut for å aldri logge inn igjen. Jeg har aldri bedt om å få slettet noen av mine "ørten" forumprofiler og det er vel blitt en ti-talls stykk gjennom årene. Aldri noe problemer med det.
  5. Her er alle lenkene jeg fant og det var DYNAMITT å lese det: Kona har fått seg elsker (23. mars, 2007 - 24. september, 2007) http://debatt.sol.no/content/kona-har-fatt-seg-venn (1. tråden) http://debatt.sol.no/content/kona-har-fatt-seg-elsker (2. tråden, fortsetter her) En ny og spennende opplevelse (6. oktober, 2007 - 16. mars, 2009) http://debatt.sol.no/content/en-ny-og-spennende-opplevelse Vi skal ha trekant igjen på Fredag (18. mars, 2009 - 1. september, 2009) http://debatt.sol.no/content/vi-skal-ha-trekant-igjen-pa-fredag Kona har verdens beste elsker (1. september, 2009 - 19. november, 2009) http://debatt.sol.no/content/kona-har-verdens-beste-elsker Lenge siden sist nå (28. april, 2010 - 14. april, 2012) http://debatt.sol.no/content/lenge-siden-sist-na
  6. Er det ikke bare å legge inn en positiv melding på profilen deres da hvis dere liker noen etter et møte ?
  7. Ja, det var saker. Skikkelige gode motiver.
  8. Ikke mye til historie å lese om akkurat. Man burde vente til kjerringa kommer hjem og da skrive hele historien.
  9. Heh, og du tror banning hjelper ? Dei bare regger seg på nytt og med ny epost konto i tillegg. Slik er det i alle forum. Internett troll kalles dem.
  10. Jeg regner med du surfer titt og ofte på porno i arbeidstiden. Vel, så vidt jeg vet står det i arbeidsreglementet at det er forbudt vil du få problemer. Om ikke sparken, så advarsler.
×
×
  • Opprett ny...