Gå til innhold

ungtparvest1

Medlem
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Om meg

  • Om meg
    Par (hovedsakelig cuck) som ser hva som rører seg. Håper å få hotwife mer aktiv etterhvert.

Bosted

  • Bosted
    ROgland

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ungtparvest1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi prøver igen.. Par i Sørrogaland, som av ulike grunner feirer hjemme. Inviterer til nyttårsfeiring hos oss - et tilbud til de som ønsker en hyggelig plass å feire.
  2. Vi er et par 20/30 årene som av ulike grunner feirer nyttår hjemme nyttårsaften. Søker et PAR som kunne tenke seg å feire med oss. Ingen garanti at noe skjer, men hyggelig å bare bli kjent med nye ansikter. 20-35 år.
  3. HW skal på quiz i Egersund i kveld, spennende hvis en bull kunne prøvd å sjekket henne opp. NB: Er cuckblockers også inni bildet
  4. Noen Bulls i Sør Rogaland som kjenner til hva HW er? Har hotwife som lever med unger osv, men spennende hvis det finnes en Bull i samme situasjon i feks Egersund som kjenner koden tar kontakt... Typisk feks babysvømming som er eneste "fristed"?
  5. er denne helga... relativt lett å finne hun. PM m bilde for mer detaljer.
  6. Kona skal ut i Stavanger neste helg, .. Hun er i 20årene... send en PM for mer info. Du må finne henne og prøve sjekke henne opp - hun vet ikke om denne annonsen. Krav: maks 35, ser bra ut (altså ikke slask/overvektig), ha ok selvtillitt og klare å drive ting fremover med ei som gjerne er "usikker" på om hun vil bli flørtet med eller ikke. Ikke overivrig. Vi kan snakkes på PM om mer detaljer.
  7. Vi er for tiden på Fillipinene, hvor vi går litt ut. Fruen er til vanlig veldig skeptisk, men vi har endt opp på litt "red light district". Selvfølgelig er det en manns verden, men vi kom i snakk med noen lokale jenter som ikke var "i gamet" - og jeg sa til dem at fruen ønsket seg en lokal mann (uten at hun var klar over at jeg sa det). Dette gjorde jo at jentene ble ganske giret, og spurte henne om hun hadde lyst å treffe noen venner av dem osv (hun var skeptisk, men etter noen drinker så sa hun ja). Etter en stund kom et par ganske store menn (til å være filipinere), og snakket med våre nye venninner, før de begynte forsiktig flørting med dansing, berøring av hender osv av min frue. Tydelig litt skeptisk, ikke akuratt hverdags at en norsk jente er på flørteren der nede (heller omvendt). Utover kvelden ble flørtingen mer intens, og tydelig at fruen glemte meg og hadde nok med sine 2 nye venner. Så hun var ikke vanskelig å be da jeg spurte om vi skulle reise tilbake til hotellet. Ble noen merkelige blikk fra resepsjonisten da jeg gikk foran med fruen godt plantet mellom to lokale, men kåthet (og alkohol) gjorde at vi ignorerte det. Oppe på rommet så var hun ikke sen om å kaste seg på senga, og plutselig hadde hun en i munnen, og en som slikket henne. Da fikk jeg beskjed om å gå ut, men heldigvis speil i mellom badet og rommet så jeg fikk full innsikt Klær forsvant, mer kyssing, og han ene fant veien inn i henne. Selv om munnen og var full, var det tydelig på lydene at dette falt i smak. Etter han tydelig hadde gjort sitt, satt han seg på siden og han andre fant veien inn. Enda mer stønning, og igjen tydelig at han fikk gjort sitt. Hun sovnet mellom dem, jeg la meg på sofaen. Morgenen etter voknet jeg, satt på vannkoker og møtte blikket hennes og et stort smil. Hun begynte å massere mellom beina på begge, og kort tid etter var de igang igjen. Vi har blitt kjent med disse to som venner, og de er halvbrødre. De skal vise oss rundt i området utforbi "turistområdene" - vi har kjent dem i en uke nå så er ganske sikker på sikkerheten vår. Vi har og fått en annen nordmann som snakker fillipinsk og har bodd her i 15 år til å snakke med dem; og han går god for dem. Tror det blir noen fine 2 uker til her nede
  8. http://xhamster.com/movies/1793685/real_cuckold_movie.html
  9. tror vi må si oss enig i de som tar standpunktet: "selv om du sender en PM, må du gjøre deg fortjent til svar"... Tror som par/hotwifer flest her inne så er det mer en nok meldinger, og tar en betraktning tiden brukt inne på NorCuck, (1 % av internet tid for vår del), så vil ikke "hei", "jeg har stor kuk, se?", "klar i kveld" være meldinger vi svarer på.... Meldinger som faktisk er originale, som vekker interesse, OG SOM STEMMER MED PROFIL (alder, bosted osv) - ja takk!
×
×
  • Opprett ny...