Gå til innhold

Trine48

Medlem
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Trine48

  1. Heisann Vi skal reise med Kielferga den 21.10.12 og vi ønsker besøk på lugaren av en mann 40+ som kan knulle henne mens han ser på og muligens deltar!!
  2. Finnes det en mann 40+ som kunne tenkt seg ei natt sammen med oss på et hotell i Tr.heim i løpet av høsten???

  3. Maspalomas ja det er en herlig plass der man kan gå uten en tråd og har man lyst på sex så er det bare å finne seg en plass bak en sandhaug og sette igang. Sist vi var der så hadde vi trekant med en tysker og det var plenty folk som gikk forbi og noen stoppa og så på oss og det var veldig opphissende!
  4. Hei Falk og takk for meldinga. Kona liker profilbildet ditt hun sa at hun gjerne skulle sittet på fanget ditt :-) Og jeg skulle ha likt å se at du tok henne bakfra!

  5. Ligner på en manns forespørsel!!????
  6. Da er jeg den rette, min frue kan garatere det :-)
  7. Hei alle sammen!

    Vi er et hetro par på 50+ som egentlig ser etter en mann som kan være med for å tilfredsstille henne!

    Han ønsker å se at hun blir tatt og eventuellt delta. Hvis det er noen seriøse og friske menn i rett alder som er interesert i å være med oss så håper vi at vi hører fra dere! Ønsker ikke kontakt med menn som bare er interesert i å ha kontakt på msn for så å sitte å runke på webcam!!!

  8. Hei igjen! Vi ønsker å vite hvordan du ser ut og om du liker trekant osv. Har sett på din profil men der er det minimalt med opplysninger. Er du gift/sambo?
  9. Hei, vi er et par som ønsker å vite litt mer om deg! Hilsen Trine48
  10. Heisann! Vi er et trønderpar som har passert 50 og vi har vært gift i over 20 år og sexlivet vårt er bra men vi ønsker å piffe det opp litt og har blitt enige om at trekant med en ekstra mann er tingen for oss. Vi håper at det finnes en seriøs mann som kunne tenkt seg trekant med oss. Det er kun snakk om sex med henne i sentrum for vi er begge 100% hetro! Hilsen Trine48
×
×
  • Opprett ny...