Gå til innhold

Sonia80

Medlem
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Jeg er gift. Ønsker å komme kontakt med norske menn.

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sonia80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Heisann Sonia!

  2. Hei jeg er interesert. Send meg en melding så snakkes vi.

  3. @tinyjames,

    Det var ikke bra sagt!

  4. hei der :-) kunne du tenkt deg å ha det litt moro med å le av, erte og ydmyke meg skikkelig fordi jeg har liten tiss? please

  5. Heisann Sonia

    Vil gjerne ha kontakt med deg. Du finner opplysninger og bilder på min profil. Dersom du finner meg brukbar så send PM eller mail meg. Håper du tar kontakt.

    Mvh Falk

  6. Det går bra! Du sier det rikt. Men vi alle er ikke like. Vi er forskjellige mennesker. Jeg er kvinne IKKE mann. Er gift men gjør alt dette for mannen min som elsker alt dette. Jeg er veldig glad i han. Men det går an å ha noen venner i livet også.
  7. Ja vel, Dette er noe din egen fantasi som du er veldig opptatt av. Prøv å tenke positiv om andre og ikke negativ. Men en ting stemmer, at jeg skriver jo dårlig norsk. Fordi jeg er ikke norsk. Det er bedre å la være til å skrive til noen som du ikke liker. Fordi jeg bryr meg ikke så mye om hva du lever av eller tenker om andre. Alt jeg kan si til deg er "LAYOUT" Håper du forstår engelsk?
  8. Hva med å sende først sexy bildet av din kukk til meg?
  9. Kan du forklare litt mer om det?
  10. Hei, Jeg er gift og er fra Asia. Jeg søker helst en norsk mann for moro. Ber deg å sende bilde av ditt kukk før jeg bestemmer. Vi må bli litt kjent først. Jeg er veldig sexy og hot kvinne som liker norske menn.
×
×
  • Opprett ny...