Gå til innhold

fido

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei
    Mann 44 år, cuck, bor i Oslo, håper å finne en hotwife som kan bli en partner :-)

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

fido's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. jameg

    søker dere fortsatt?

  2. Søker du fortsatt Bull til vennina di? ;)

  3. Hei

    Fikk bare lyst til å ønske deg en fin helg :-)

     

    klem

  4. Bare litt nysgjerrig? ---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 13:12 ---------- Ble en skrivefeil der på norcuckold ja.. *mumle*.. (ber admin så mye om unnskylding for den).. :-) - admin tilgir alle syndere =) - red admin
  5. Søker etter en Hotwife/Kvinne som kanskje kan bli min kjæreste eller et par som av og til vil ha en cuckold å leke med..
  6. Hmmm... En setning fra Sindy her nå: Han tok meg i doggy. Jeg ramlet sammen som en filledukke i orgasmen min. Han holdt meg fast og pulte meg helt til han også kom:)
  7. Usj... Nå sitter jeg hjemme hos meg selv... Sindy har besøk av OP og jeg får ikke lov til å kontakte henne på noen som helst måte (før i morgen en gang når OP har reist fra henne og hun gir meg klarsignal at jeg kan kontakte henne)... Men... Sindy sender meg innimellom sms (de sms'ene får jeg ikke lov å svare på).. Sist melding nå var: Vi har hatt deilig sex :-) (og her sitter jeg alene hos meg selv og holder på å gå i fistel..
  8. Og da får Sindy besøk av OP som skal overnatte til lørdagen.... Og jeg??? Jeg får ikke lov å komme på besøk til Sindy før OP har reist.
  9. fido

    Virka da kjipt

    uten en felleschat.
  10. Klarte ikke prestere stort nei... Vet hun trenger en BULL...
  11. Hei Jeg (som hennes cuck) har fått en oppgave. Hun bor i Østfold og jeg bor i Oslo. Hun vil gjerne ha kontakt med en bull. Har aldri vært borti dette før, men tanken frister både for henne og meg. Hun vet enda ikke om hun tør å kaste seg ut i dette, men oppnås det kontakt her med en hyggelig bull som har litt tid på seg til å bli kjent med henne, kan det jo hende at lystene tar overhånd etterhvert Hun er 47 år og har en stor og deilig kropp. Hun har øyne som glitrer og et smil som kan sjarmere de fleste. Jeg er ................. meg... Hvordan jeg videreformidler kontakt, vet jeg/vi enda ikke (har ikke pratet om det enda). Men ser for meg at får jeg svar fra en hyggelig og oppegående bull her inne, vil jeg vel gi han hennes mailaddresse. Så får resten bli opp til henne. Hilsen meg
  12. Hei. Jeg har fått endret min status som single, og funnet ei som gjerne vil bli medlem her inne. For det første er det håpløst for henne å få laget seg en profil her, fordi hun (og jeg når jeg prøver) hele tiden får feil på de tegnene vi må skrive inn under registrering. For det andre skulle jeg ha forandret en del tekst i min profil ettersom min status nå er endret. Kan jeg få litt hjelp til å skjønne hvordan jeg får til disse 2 tingene?
  13. Har ei venninde som mer enn gjerne vil bli medlem her. Hun har prøvd (og jeg har prøvd) dusinvis av ganger å registrere henne her, men de tegnene man må skrive inn under registreringen er umulige å tyde. Får bare feil hele tiden. Får jeg ikke henne inn hit, er noe av pointet mitt borte med å være her, og da er det mulig jeg sletter profilen min.
  14. Ja, det kan jo hende du finner drømmeprinsen din her inne :-)

×
×
  • Opprett ny...