Gå til innhold

fred71

Medlem
  • Innholdsteller

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profilkommentarer skrevet av fred71

  1. Hei på dere lenge siden sist her nå, alt vel med dere om dagen og hører gjerne fra dere fremover om dere har lyst til og ta opp igjen kontakten:) 

    1. hotwifepå123

      hotwifepå123

      Hei, ja lenge siden nå. Vi holder kontakten så ser vi hva vi får til utover våren

    2. fred71

      fred71

      Så bra og ser frem til og høre mer fra dere, ha en fortsatt fin påske på dere?

    3. hotwifepå123

      hotwifepå123

      Hei, vi planlegger treff i slutten av sept. Noen mulighet for at det passer for deg?

  2. Hei på dere lenge siden sist her inne, er veldig klar for å høre fra dere igjen med tanke på treff fremover hos dere eller hos meg. Snakkes?:)

  3. Hei på dere og velkommen hit, har sendt dere en pm og hører gjerne fra dere:)

  4. Hei på dere og takk for en spennende kveld med dere og lån av henne på fredag. Utrolig flott og sexy dame å håper på og gjenta dette! :)

  5. Hei på deg og velkommen hit, flott profilbilde! Håper du får masse spennende stunder her inne mvh fred71 :)

  6. Hei på deg og velkommen hit! For noen flotte og sexy bilder av deg her inne, du har en utrolig lekker kropp som jeg gjerne tar en nærmere titt på! Kos deg her inne mvh Fred:)

  7. Hei på dere for noen flotte og deilige bilder av henne her inne, for en kropp hun har og kommer mer enn gjerne en tur til dere i Drammen for leker med henne! Hør fra dere til en kåt og klar mann på 44 år fra Akershus men mobil! Kos dere så mye her inne F:)

  8. Hei på dere og velkommen hit! for et herlig bilde, ta gjerne kontakt om dere er på utkikk etter en mann for leker. Er mobil så hør gjerne fra dere med en pm! mvh F:)

  9. Hei og velkommen på deg! for noen flotte bilder av deg her inne og ser frem til å se flere herlige bilder av deg! Ta gjerne kontakt på pm :)

  10. Hei på dere spennende profil dere har, hjelper mer enn gjerne til med henne om det er behov//ønskelig! Ta kontakt på pm i så fall. :)

  11. Hei på deg for noen herlige og opphissende historier du har skrevet her inne, venter i spenning på flere! Hør gjerne fra deg til mann på 44 år om jeg kan hjelpe deg med noen nye. ;) Ha en fortsatt fin helg!

  12. Hei på deg flott og sexy profilbilde, for en kropp du har! Hør gjerne fra deg til mann på 44 år om du er på utkikk etter selskap:)

  13. Hei på dere og velkommen hit! hører gjerne fra dere her inne om dere er på utkikk etter en mann for henne!:)

  14. Hei på deg og velkommen hit for et flott profilbilde! Hva er du på utkikk etter her inne da?:)

  15. Hei på dere og velkommen hit! ta gjerne kontakt på pm om dere kunne tenke dere og bli nærmere kjent med en bull på 44 år! :)

  16. Hei på dere ser dere har vært innom profilen og tittet! hører gjerne fra dere med tanke på en prat og har fri til uken:) Snakkes mvh fred71:)

  17. Hei har lagt igjen noen ord på annonsen du har lagt ut og hører gjerne fra deg!!::)

  18. Hei på dere for et flott bilde av henne! utrolig flott rompe hun har og går ut ifra at resten er like flott på henne:) Hva ser dere etter her inne da? Hører gjerne fra dere på pm hilsen en Bull:)

  19. Hei på dere og velkommen hit! for noen flotte bilder i profilen, for en kropp hun har:) Ta gjerne kontakt om dere er på utkikk etter en bull for leker med henne! Lykke til her inne! Mvh fred71

  20. Hei på deg og velkommen hit! flott og sexy profilbilde du har, lykke til her inne! mvh fred :)

  21. Hei på dere ser dere har vært innom profilen min og tittet! hører gjerne fra dere med en pm om dere kunne tenke dere og bli nærmere kjent med en bull på 44 år fra Akershus!:)

  22. Hei og velkommen hit! takk for hyggelig prat og håper å høre mer fra deg her inne!:)

  23. Hei på dere bull på 44 år vil veldig gjerne bli nærmere kjent med dere, ta kontakt på pm da vel!:)

  24. Hei på dere spennende profil og noen kjempeflotte bilder, for en sexy dame! Ta gjerne kontakt om dere kunne tenke dere og bli nærmere kjent med en bull på 44 år som er mobil og klar for leker:)

  25. Hei på dere spennende profil og flotte bilder av henne for en sexy dame! stiller gjerne opp på leker med henne!:)

×
×
  • Opprett ny...