Gå til innhold

Love Big Black Eroticum

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Søker KUN mann med xtra stor, tykk.....på strekningen Sørlandet - Oslo, og selvfølgelig kun interessert i menn med bilder. Søker elskerforhold; vi anti-tenner på dere som kaller dere Bull...det er ikke det hun søker..... Du må kunne presentere deg helt spesielt for å komme i betraktning....håper du forstår at jeg ikke trenger være her for å få vanlig pikk.....fra en vanlig mann...og i alle fall ikke fra buller....;)

    Altså:
    Søt jente, gift, søker mann med xxl stor, spesielt tykk deilig.... til (erotisk) forhold. Bor forsåvidt på sørlandet men har sted i Telemark (sentralt), og vi kan åpent treffes og møtes hos meg, eller jeg komme til deg. Er du hos meg sover du hos meg mens mannen min må sove annet sted, ønsker det mest mulig naturlig (har barn). Ønsker meg litt mer enn bare sex, men gjerne mye av det og;) Er ung, søt, asiatisk, slank....

    Only men with a big cock, BBC is my dream....

Bosted

  • Bosted
    Kun Menn strekning Sørlandet til Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Sørlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Love Big Black Eroticum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ferien er utsatt....må vente til helgen 8-9-10... Får se om vi finner hotell, holmenkollstafetten har lagt beslag. Er det noen som har sted og sunne forslag til jente som liker stor/tykk, og gjerne black, så gi lyd.
  2. Hun kommer hjem fra ferie 30.4. og vi tilbringer helgen i Oslo, med VIP besøk og GB, pluss at hun vil se etter fremtidig elsker....gjerne BBC. Søker menn som er oppegående, hyggelige og normale! Friske, selvfølgelig, men du må kunne b-vise det... Boola og donjuaner er ikke ønskelig, men gjerne gift. Liker ikke massse hår, tatto og boola muskler... Hun ser temmelig bra ut....og tenner på cum-stor-tykk.
  3. Hei på deg og velkommen hit! For noen flotte og sexy bilder av deg her inne, du har en utrolig lekker kropp som jeg gjerne tar en nærmere titt på! Kos deg her inne mvh Fred:)

×
×
  • Opprett ny...