Gå til innhold

Fantasycouple

Medlem
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Hei :)

    Så hyggelig at du tok turen innom!
    Vi er et par på 31 og 27 år, som søker en ekstra mann for litt uforpliktende morro.

    Vi har enn så lenge ikke fått satt vår fantasi ut i live, men er samtidig veletablerte i forholdet hvor vi ønsker å krydre på med litt ekstra i et ellers veldig trygt og bra sexliv. Vi er på jakt etter en ekstra mann som vi kan ha det hyggelig med. Vi ser for oss alle varianter av helt normal sex! Ingen crazy, kinky greier....

    BILDE ER ET MUST! Vi forstår at ikke alle er i posisjon hvor de kan vise ansikt, men jeg (kvinnen) er også litt opptatt av hvordan ansiktet ser ut, så om du har bilde du ønsker å vise, ville jeg vært veldig takknemlig for det, og langt på vei en fordel i vårt valg av mann.

    Men det viktigste er kjemien og personligheten. Ingen av oss ønsker en fyr som er høy på seg selv eller tror han er macho, konge og supermann på en gang fordi han får ha sex med meg mens kjæresten min både ser på og er med. Vi ønsker oss en likesinnet, en trygg og uhøytidelig mann, hvor vi alle har det hyggelig sammen på like vilkår. Respekt, renslighet og ukomplisert er stikkord. Dette er bare sex og lek, og skal være noe hyggelig og deilig vi har sammen, og thats it.

    P.S. Jeg er ikke noe for utroskap, så om du er i forhold hvor partneren din ikke vet om dine fantasier og sidesprang er det uaktuelt!

    Send oss gjerne litt info om deg selv og noen bilder. Om du ikke er premium-medlem er mailadressen vår [email protected]. Vi besvarer alle seriøse henvendelser, og deler bilder med de vi synes virker interessante. Noen tanker og fantasier om hva du ser for deg i en setting med oss tas også imot med takknemlighet, spenning og forventning.

    Vi prates :)

Bosted

  • Bosted
    Telemark/Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fantasycouple's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for en meget hyggelig telefonsamtale idag. :-)

  2. Hei på dere spennende profil og noen kjempeflotte bilder, for en sexy dame! Ta gjerne kontakt om dere kunne tenke dere og bli nærmere kjent med en bull på 44 år som er mobil og klar for leker:)

  3. En av mine fantasier er å ta en dusj sammen med en som ser ut akkurat som deg. Kanskje mens kjæresten min ser på oss (?)
  4. Det er bare å ta kontakt.

  5. Hilser på:) Nice pics...

  6. Fantasycouple

    Oss

×
×
  • Opprett ny...