Gå til innhold

Fleurperdues

Medlem
  • Innholdsteller

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

5 følgere

Landsdel

  • Landsdel
    Nord-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

634 profilvisninger

Fleurperdues's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

39

Nettsamfunnsomdømme

  1. https://xhamster.com/videos/cuckold-husband-eats-wife-s-lover-s-cum-from-her-vagina-xh8v2c5 En veldig sexy video med en perfekt avslutning.
  2. Nå er jeg bortreist ganske lenge, så jeg har fått overtalt henne til å ha sex med andre menn mens jeg er borte, en av mine store fantasier. Det har ikke vært helt problemfritt emosjonelt, men å klare å håndtere det emosjonelle, er en del av "torturen" og spenningen. Adrenalinrushet har vært helt enormt, og min seksuelle tenning er tett knyttet til høyt nivå av adrenalin, som hos mange andre. Enormt høyt adrenalinnivå, kåthet, og maksimal pirring av tankelivet, samtidig med kroppslig nytelse, er dessverre helt umulig å motstå. Den første hun hadde sex med, for vel tre uker siden, var en hun kjente, de hadde hatt sex mange ganger før, før vår tid, så det var lett - egentlig for oss begge - alt er avklart. Men opphissende mens det pågikk. Jeg fikk ikke vite noenting, ble sittende alene på hotellet mitt og onanere hele kvelden i grenseløs kåthet. Fikk ikke slappe av før jeg gjettet meg til at de hadde sovnet - sammen. Og så knullet de igjen morgenen etter. Han er mye røffere med henne enn det jeg er, som er spennende å tenke på. Den neste partneren måtte hun finne online, og hun brukte mye tid på å bli kjent med ham, før hun lot han få henne - for bare få dager siden. De brukte skremmende mye tid sammen over to dager, som reell dating med en hun skulle forelske seg i. En hyggelig, flott og sexy fyr, morsom, og med en veltrent, mørk og vakker kropp. Og velutrustet fra naturens side. Som hentet ut av en fantasi. Noe det faktisk ikke er. Så det er umulig at hun ikke har forelsket seg litt i ham. Det merker jeg på henne. Og det er både vanskelig og opphissende. Selvsagt må hun bli forelsket i en sånn mann, noe annet ville vært helt ulogisk. Jeg blir pirret mange ganger for dagen, bare av den interne følelsen min av at hun ønsker å treffe han igjen så snart som mulig. Hun prøver å skjule entusiasmen sin, men det skinner tydelig gjennom hvor mye hun ønsker det. Jeg har forberedt meg mye på å håndtere det, og selv om det svikter av og til, så blir jeg stort sett bare pirret av det. Jeg er rimelig stolt av meg selv for å klare å håndtere det, gjøre det om til tanker jeg kan nyte, både mentalt og kroppslig. Men vårt forhold er rimelig intenst, og jeg føler en grenseløs emosjonell tillit til henne. Jeg føler det er oss to. Og det er pirrende å utfordre det, se hvor grensen vår går. Så jeg har tillit til at det skal gå bra, derfor er det bare å nyte det for begge. Hvor vanskelig det blir å bryte av forholdet deres, den gangen det må skje, er umulig å si, men de kommer garantert til å treffes igjen så snart det lar seg gjøre - det ser jeg på dialogen deres - som jeg har fullt innsyn i. Jeg håper de treffes igjen neste helg, så jeg kan få nyte det, og hva som skjer når jeg kommer hjem til høsten, er jeg veldig spent på.
  3. Ikke noe å være ambivalent rundt ? Dette ser ustyrtelig deilig ut...
  4. Fleurperdues

    IMG_5510.jpg

    Smerten som følger av en ereksjon med denne på er uutholdelig. Og desto mer hun pirrer meg...
  5. Fleurperdues

    Han uten henne

    Jeg er for tiden borte på jobb. Hun får leke seg hjemme med de mennene hun selv vil ha. Dette er min profil og jeg planlegger å skrive litt om det jeg tenker i forbindelse med det. Legger stort sett ut bilder av meg selv her.
  6. Har prøvd noen forskjellige typer, og ja, denne er helt perfekt ?
  7. Ja, og veldig ukomfortabel og deilig å ha på når jeg vet de har sex...
×
×
  • Opprett ny...