Gå til innhold

robert54

Medlem
  • Innholdsteller

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av robert54

  1. Skal man være en god Bull, er det nok en del ting som kreves.

     

    Man må kunne "performe" mens mannen er til stede.

    Man bør være en naturlig dominant type. Å prøve å være dominant uten at man i utgangspunktet er slik, blir fort bare komisk.

    Man bør også ha erfaring noe over gjennomsnittet.

    Er man i tillegg utstyrt noe over gjennomsnittet, er nok det en fordel.

     

    Å være kåt gutt holder altså ikke i denne sammenhengen :)

  2. Jeg kaster meg innpå fra den andre siden. Jeg har som Bull møtt flere par fra forumet her, og har aldri hatt problemer med folk som ikke er seriøse, eller som ikke møter opp.

     

    Man bør jo selvfølgelig utveksle noen meldinger først, slik at man får et inntrykk av de menneskene man har kontakt med, og kun gjøre avtaler med de man føler seg komfortable med under meldingsutvekslingen.

     

    Så, ja, som flere her er inne på. Dere kan ha vært uheldige.

  3. Man kan si "Så fint ankelkjede du har - kan jeg se litt på det?" Hvis det da har noen anheng som indikerer vår livsstil, er det enkelt å kunne starte en samtale. Litt verre om det ikke er noen anheng, men da kan man jo spørre "Betyr det noe spesielt?"

    • Liker 1
  4. Dette har vært diskutert tidligere. Den gang syntes jeg det ble slik at når en profil foreslo et sted, så foreslo en annen et annet sted o.s.v. Så det endte vel bare med flere forslag og ingen konklusjon.

     

    Jeg mener å huske at flere mente at Bar1 på Aker brygge var et aktuelt sted for Oslos vedkommende.

  5. Jeg synes dette er en veldig god ide. Eller egentlig to gode ideer - både båttur og lukket kveld på VIP-room. Jeg har deltatt på slike lukkede kvelder på VIP-room i annen sammenheng, og det fungerer utmerket, men man bør nok være minst 20-30 personer for at det skal funke (og da selvfølgelig ikke 90% menn).

     

    Av den grunn har jeg kanskje mest tro på båt-turen fordi det der er mange mennesker uansett.

     

    Uansett vil dette kreve en form for arrangementskomite som står for påmelding og arrangement forvøvrig.

  6. Ankellenke kan, som dere sier, være litt problematisk vinterstid, og det er heller ikke så enkelt når man kommer inn på en bar, og kanskje skulle se ned under bordet for å se om kvinnen har ankellenke :)

     

    Hva med dette:

     

    Når man sitter der, og det kommer inn nye folk som ser seg rundt, så kan vi ta tak i, og holde vårt glass med begge hender som et slags signal?

  7. Cuckolder er nok like forskjellige som andre menn når det gjelder hva som tenner dem, hva de anser som flaut i settingen og hva de synes er ydmykende. Dette må man ta hensyn til når cuckolden blir henvist til enten å se på, stå på gangen, eller forlate huset/leiligheten helt.

     

    Dersom man for eksempel har å gjøre med en cuckold som blir voldsomt tent av å se på, og veldig gjerne vil runke til, samtidig som han vil ydmykes, kan det være en god ide å la ham sitte naken og se på helt inntil sengen, men der han må sitte på hendene sine slik at han ikke kan få runket seg.

     

    En annen ting man kan gjøre dersom man har å gjøre med en cuckold som har liten pikk, er å ha ham ved siden av sengen, og prate med ham under akten. Da kan man si ting som "Nå er jeg lenger inne i henne enn du noengang har vært" og gjerne følge på med "Se på henne nå - se og hør hvordan hun nyter å bli fylt helt opp"

     

    Dette var bare et par eksempler. Vil du ha flere får du invitere meg hjem til dere :)

×
×
  • Opprett ny...