Gå til innhold

Mistress

Medlem
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mistress

  1. Mistress

    Mistress

  2. Mistress

    Mistress

    Fra albumet: Mistress

  3. Mistress

    Mistress

    Fra albumet: Mistress

  4. Mistress

    Mistress

    Fra albumet: Mistress

  5. Javel. Det kommer jo an på hva cucken syns er ydmykende eller blir flau over, og hva cuckoldressen vil ydmyke han med. Kan være alt fra kommentarer om cuckens størrelse og utholdenhet sammenlignet med bullens, eller å måtte kle seg som en sissy, være i chastity, bytte sengetøy, kjøre cuckoldressen til/fra bullen, åpne en øl til bullen eller holde håret til cuckoldressen. Er vel bare fantasien som setter grenser for dette.
  6. Både ydmykelse og cuckolding kan jo være en form for veldig sterk emosjonell/psykisk sadisme og masochisme. Og akkurat som med fysisk sadisme/masochisme, vil det jo gjerne være når man pusher grenser at disse følelsene blir ekstra intense og man «når nye høyder» (produserer store mengder dopamin, serotonin, endorfiner og ikke minst oksytocin, såkalte «lykke/velvære/gledeshormoner»). Eventuelt nærmer seg eller når domspace og subspace, om du vil. Cuckolding er jo i seg selv ganske tabu, og kombinert med andre ting, kan det være veldig ydmykende. Hvis man bare tør, blir det derfor «lett» å nærme seg domspace/subspace med cuckolding og ydmykelse, og man ønsker stadig å holde seg rundt disse grensene som gir disse følelsene (hvor vi er fulle av disse gledeshormonene). Så «jo mer patetisk og ydmykende» det er, dess sterkere blir disse følelsene som man (de som tenner på ydmykelse) bare vil ha mer av (takket være disse gledeshormonene). Det blir litt som å spise overkokte og smakløse nudler, for så å smake en perfekt biff. Du kan gå tilbake til nudlene, men du vil alltid lengte etter den deilige biffen og ønske (kanskje til og med trenge) mer av den. Så det er like greit å bare gi etter for lystene sine og utforske dem, tenker jeg.
  7. Sikkert ganske individuelt og stor ulikhet i praksis her, men ja, jeg syns det. Så langt det lar seg gjøre uten å komme i veien for hverdagslige ting som jobb og sosialt liv; jo mer patetisk og ydmykende, dess bedre og mer tennende er det. Helt klart. Men det gjelder jo å være realistisk, og bruke tid, kommunikasjon og kjærlighet på å finne en sunn og god balanse.
  8. Søker kjekke, deilige bulls og elskere i Telemark Helst i Grenlandsområdet, i alderen 25-35 år. Send meg en seriøs melding hvor du forteller om deg selv og hvorfor vi bør treffes
×
×
  • Opprett ny...