Gå til innhold

Mistress

Medlem
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Singel Mistress som søker en fast partner å cuckolde, holde i langvarig kyskhet, gjøre om til min sissybitch, utøve bdsm med, kose med, og på alle andre måter nyte et «female led relationship” med. Jeg er streng og nådeløs når det trengs, og akkurat passe slem, men også veldig kjærlig og kosete hvis jeg anser deg som verdig og blir glad i deg.

    Du har lenge vært klar over og er trygg på dine submissive sider. Du er under 34 år, klar for å forelske deg og hengi deg fullstendig, og lengter etter å få skjemme meg bort og gjøre meg lykkelig, uten å mase. Du har livet ditt i orden, er høy, kjekk og morsom, og er generelt en jeg vil være stolt over å kalle mannen min. Ute i offentligheten er du en kjærlig, omtenksom, romantisk og oppmerksom kjæreste, men det er ingen som ville gjettet at du har på deg et kyskhetsbur under buksene dine, tilrettelegger for meg og mine elskere, og noen ganger holder håret mitt når jeg er med dem. ;)

    Jeg holder til et par timers kjøretur unna Oslo, men er der mer eller mindre jevnlig. Kan også reise andre steder hvis det skulle klaffe mellom oss. Forventer også at du kan komme til meg.

    Høres dette ut som deg, så skriv da vel. Kun seriøse og gjennomtenkte henvendelser, takk. Jeg foretrekker meldinger fremfor chat.

    Er interessert i sexy moro med noen deilige bulls/elskere også ;) Kan like det lidenskapelig og litt røft, men vil ikke bli dominert, det er turn off for meg. Vær høflig og respektfull.

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Kvinne

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuckqueen/Domina

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Mistress's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

13

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skulle selvfølgelig stå "Fantastiske"

  2. Mistress

    Mistress

  3. Javel. Det kommer jo an på hva cucken syns er ydmykende eller blir flau over, og hva cuckoldressen vil ydmyke han med. Kan være alt fra kommentarer om cuckens størrelse og utholdenhet sammenlignet med bullens, eller å måtte kle seg som en sissy, være i chastity, bytte sengetøy, kjøre cuckoldressen til/fra bullen, åpne en øl til bullen eller holde håret til cuckoldressen. Er vel bare fantasien som setter grenser for dette.
  4. Både ydmykelse og cuckolding kan jo være en form for veldig sterk emosjonell/psykisk sadisme og masochisme. Og akkurat som med fysisk sadisme/masochisme, vil det jo gjerne være når man pusher grenser at disse følelsene blir ekstra intense og man «når nye høyder» (produserer store mengder dopamin, serotonin, endorfiner og ikke minst oksytocin, såkalte «lykke/velvære/gledeshormoner»). Eventuelt nærmer seg eller når domspace og subspace, om du vil. Cuckolding er jo i seg selv ganske tabu, og kombinert med andre ting, kan det være veldig ydmykende. Hvis man bare tør, blir det derfor «lett» å nærme seg domspace/subspace med cuckolding og ydmykelse, og man ønsker stadig å holde seg rundt disse grensene som gir disse følelsene (hvor vi er fulle av disse gledeshormonene). Så «jo mer patetisk og ydmykende» det er, dess sterkere blir disse følelsene som man (de som tenner på ydmykelse) bare vil ha mer av (takket være disse gledeshormonene). Det blir litt som å spise overkokte og smakløse nudler, for så å smake en perfekt biff. Du kan gå tilbake til nudlene, men du vil alltid lengte etter den deilige biffen og ønske (kanskje til og med trenge) mer av den. Så det er like greit å bare gi etter for lystene sine og utforske dem, tenker jeg.
  5. Sikkert ganske individuelt og stor ulikhet i praksis her, men ja, jeg syns det. Så langt det lar seg gjøre uten å komme i veien for hverdagslige ting som jobb og sosialt liv; jo mer patetisk og ydmykende, dess bedre og mer tennende er det. Helt klart. Men det gjelder jo å være realistisk, og bruke tid, kommunikasjon og kjærlighet på å finne en sunn og god balanse.
  6. Hei :) Likte profilen Din. Følte meg veldig truffet.. ;)

  7. Søker kjekke, deilige bulls og elskere i Telemark Helst i Grenlandsområdet, i alderen 25-35 år. Send meg en seriøs melding hvor du forteller om deg selv og hvorfor vi bør treffes
  8. Velkommen Mistress:-)

×
×
  • Opprett ny...