Gå til innhold

Hankjellrei

Medlem
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

5 følgere

Om meg

  • Om meg
    Liker nudisme, reiser, Cuckolding, Jeg liker at kona ser på andre menn og flørter mye med dem.

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Hankjellrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hankjellrei

    Morrabrød

    Skulle likt å se kona mi leke seg med den.
  2. Ja! Vil følge med videre! Tenk om min kone også kunne hatt en elsker, men hun hadde nok ikke nektet meg noe godt sånn av og til. Men at elskeren puler henne både mer og bedre enn jeg er jo bare helt topp. Kanskje en erfaren bull kommer i vår vei også
  3. Det hadde vært deilig for min kone fått nyte den kuken. Jeg skulle likt å se henne kose seg med ham.
  4. Ja det er jeg med på. Så kan kona skryte etterpå til meg hvor mye bedre han andre er til å pule.
  5. Min drøm er at kona og jeg blir kjent med en hyggelig mann som hun etter hvert tenner på. Han er flink til å massere damer. Etter en hyggelig aften prater vi om løst og fast. Vi sitter hjemme hos vår nye kamerat og tilfeldigvis så kommer jeg borti en pute og under den ligger det en sånn gummi-vagina. Hva er dette? spør jeg. Han blir ikke flau men sier han bruker den for å holde seg i form, akkurat som andre bruker vekter osv. Han understreker at han selvfølgelig har hatt ekte damer, og de har alle vært fornøyde med ham. Kan du demonstrere den for oss, tror du? spør jeg. Hmm... svarer han, men da vil jeg at du demonstrer hvor god du er med kona di. Han begynner å kle av seg til han står i bare trusa og det er tydelig at han er kåt og kuken hans viser godt gjennom trusa. Kona mi begynner å bli interessert og starter å kle av seg, det gjør jeg også. Og så er vi også i bare trusene. Han ser på henne og sier: Flotte pupper! Jeg drar trusa av ham og kuken hans spretter fram. Jeg må bare innrømme at du er bedre utstyrt enn meg, sier jeg. Og jeg tar av meg min truse og kona mi ser at han har en større og stivere kuk enn jeg. Hun tar av seg trusa og legger seg på senga og skrever ut slik at vi kan se rett inn. Jeg får vel demonstrere først da sier han og legger seg ved siden av kona og presser gummivaginaen over kuken sin etter å ha smurt inn glidemiddel. Flotte baller du har sier jeg, og beføler dem. Deilig, sier han, bare fortsett du. Så etter en stund går det for ham og han fjerner gummivaginaen og sier til meg: Nå vil jeg se hvor god du er til å pule kona di. Jeg legger meg over henne og så går det for meg, altfor kjapt. Hva? sier han, Gikk det for deg så snart? Du har ikke tilfredsstilt henne ennå, og det er det du må vise at du kan. Jeg pleier å ta på henne med fingrene etterpå, sier jeg. Nei, å nei, sier han. Du må da bruke manndommen din til å gi henne orgasme. Og han drar i den slappe kuken min. Opp å stå, sier han. Men det nytter ikke. Kona mi sier til ham at jeg trenger minst en dag eller to for å få den stiv igjen, så det blir nok fingrene. Han sier at han trenger ikke mer enn noen minutter. Jeg ser at kuken hans langsomt er blitt halvstiv igjen, og jeg runker litt på den og beføler ballene hans. Har du noe imot at jeg tilfredsstiller kona di ikveld? Han ser henne inn i øynene og hun begynner å puste tungt av opphisselse. Jeg merker at de er kåte på hverandre og sier at hun bestemmer. Så klemmer hun på kuken hans og runker den stiv mens jeg beføler ballene hans. Da han er klar så ser jeg hvordan hans mye større og stivere penis glir inn i min kones fitte og hun stønner av nytelse. Etterpå er det klart at min kone har fått seg en ekstra seksualpartner, og det er noe jeg må godta. (Men med stor glede) Så gjenstår det å se om denne fantasien blir oppfylt.
  6. Håper noen vil dele sine erfaringer som cuckold. Jeg elsker å se min kone prate med andre menn, flørte osv. Spesielt når vi reiser på ferie kan det jo skje noe ekstra, så det er ikke meg i mot å bli kjent med en erfaren kone-puler som vet hvordan han skal få tent andres koner.
  7. Hankjellrei

    perinbedhotel

    Skulle likt å sett han sammen med kona mi også.
  8. Hankjellrei

    Bildetekst

    Den kuken hadde vært noe for kona mi!
×
×
  • Opprett ny...