Gå til innhold

Chriztine

Medlem
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

7 følgere

Om meg

  • Om meg
    Ser spesifikt etter en mulig fast. Får du til å tenne hodet mitt så kommer kroppen garantert også. Du kan bli brukt når det er behov for en ekstramann eller du kan også være min slave. Da organiserer du noen ganger i året en setting hvor jeg binder og ydmyker deg. Ditt ønske er å tilfredsstille meg med oppmerksomheter, stille opp for bruk fysisk og psykisk, og jo mer fornøyd jeg er jo gladere blir du. Jeg vet å ta vare på en som jeg leker med så den har det bra også, det er gjensidighet i relasjonen. Du kan gjerne ha en ledende stilling, for jeg tenner på å dominere dominante menn, og da kan du levere det jeg trenger av komfort.
    Jeg aksepterer ikke drama.
    Jeg setter pris på en hyggelig og respektful samtaleform.

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Kvinne

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Hotwife med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Chriztine's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skal kanskje på The Blackout. Var på den siste.
  2. Jeg er alene hjemme og har kvelden ledig. Om vi har skrevet med hverandre før så er det mulighet til å treffes i kveld for en kaffe (Østfold). Les profilen min engang til før du tar kontakt. Det blir ofte litt for mange meldinger hvor det er tydelig at den ikke er lest;-). Det er fint om meldingen inneholder størrelse og når vi chattet sist. Da blir det lettere for meg å plasere deg. Sees vi i kveld?
  3. Vi er i Oslo sentrum nå. Fikk lyst å se om det er noen som kunne tenke seg et kjemitreff. Stort utstyr er viktig(skriv målene i meldingen). C
  4. Send meg en melding dine mål, og med dine egenskaper. Hva jeg får med deg.
  5. Ser spesifikt etter en potensiell slave med stort utstyr, omkrets er viktigere enn lengde. Får du til å tenne hodet mitt så kommer kroppen garantert også. Du vil bli brukt når min partner og jeg har behov for en ekstramann med stor penis. Du skal også være min personlige slave. Du organisere noen ganger i året hotellrom hvor jeg binder og ydmykher deg og eventuelt bruker utstyret ditt, men det er mulig det ikke interesserer meg at du spruter. Etterpå drar du når jeg er ferdig med deg. Ditt ønske er å tilfredsstille meg fysisk og psykisk, og jo mer fornøyd jeg er jo gladere blir du. Jeg vet å ta vare på en som jeg leker med så den har det bra, men slaven blir også utfordret og må streve for å tilfredsstille meg. Du kan gjerne ha en ledende stilling for jeg tenner på og det fryder meg å dominere dominante menn, og da kan du levere det jeg trenger av komfort. Det er en fordel om du er gift, da det er mindre drama innvolvert. Jeg aksepterer ikke drama. (Jeg har en slave som oppfyller alle disse kravene, men han mangler størrelsen). Forøvrig er dannelse, høflighet og respekt noe som forventes og som blir gitt. Oppfyller du ALLE disse punktene og du har tenkt nøye gjennom dette, så kan du ta kontakt. Neste skritt er å sjekke kjemi og detaljer, med en kaffedate raskest mulig.
  6. Jeg skal finne deg☺

  7. la til på skype, får ikke sendt privat melding her

  8. Ser for øyeblikket ikke etter par.

  9. Har du tid til noe mer ? Vi er et PAR som kunne tenke oss å bli kjent.. Med deg og din mann og event et annet par / mann...

  10. Spennende profil...snap : reddajoppe1972

  11. Om du er interessert, så les profilen min. Tar gjerne imot noen råd fra andre erfarne hotwifes:-)
×
×
  • Opprett ny...