Gå til innhold

PolyLynn

Medlem
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PolyLynn

  1. Jeg er ikke spesielt prippen... Men... En del av reklamene her får fitten til å tørke inn og se lysten til å flagge ut. Blir kjappt kvitt kåtheten som fikk meg til å logge på i utgangspunktet når en ser reklamer som omtaler kvinner som bitches og stygge... Er det virkelig dette noe dere vil assosieres med cuckold.no? Disse mennene dere ønsker som klientell... I så fall har ikke jeg spesielt lyst å være det må innrømmes.
  2. Det er så utrolig masse dicks ?. Håper flere menn legger ut bilde av litt mer av seg...
  3. Overskriften sier det meste. Jeg liker tanken på en hot daddy som liker å dele meg med kompiser. En stag som vil ha meg og dele meg. En mann som elsker å nyte meg og vil at andre skal gå samme gleden. Men... Nei... Jeg ser ikke etter utro menn som vil ha en hemmelig elskerinne
  4. Jeg liker meg veldig godt der.... Bare synd det er så dyrt
  5. Hyggelig å bli lagt merke til ?

  6. Du har en pen kropp?

  7. Huh? Hva mente du med den gjestemeldingen?

  8. Da blir det nok lite prat..... NP er ikke en favoritt her i gården...

  9. Har ikke planer om å kjøpe premium medlemsskap....

    Finner meg som Lystmy på FL.

  10. Takk for komplimentet, Sir.

  11. Er ikke betalende medlem så kan bare sende 3 meldinger pr døgn. Du får svar senere :-)

  12. Jeg trenger 4-5 sexy , kåte og virile okser til swingersparty 12 november i Bergen. Du må være : 25-35 år Se presentabel ut Prestere godt i setting med flere Kunne sende bilde av deg selv (kropp og fjes) Ha gode sosiale antenner Like å yte og sette kvinnens nytelse i sentrum Send pm snarest. Jeg velger ut de beste kandidatene. Er du over 35 kan du sende melding om du ser ut som en gresk gud , kan mer om kvinnens nytelse enn 99% av menn i verden og holder ut i timevis. Hvis ikke så glem det. Skap en fin dag videre.
  13. Dere får sende meg en pm da....
  14. Jeg er gift.... Min mann er ikke egentlig så glad i cuckold dessverre. Heldigvis er vi Poly, og han har ikke noe i mot å dele... Jeg vil ha en kjæreste som vil være mer med på slik lek. En mann som vil finne sexy Bulls til meg, og som vil nyte å se dem knulle meg på kjøkkenbordet hans. En som vil glede seg til jeg kommer på besøk med nattens fangst og kaster ham ut av sengen kl 2 om natten fordi jeg vil pule en annen. En som vet sin plass og som gladelig vil gå med bur for å glede meg. En som vet at han er heldig om han får se på, men som også kan glede seg over å bare få høre. Helst bør du bo i Bergen. Om du bor i Oslo kan det også gå , siden jeg må til Oslo av og til. Andre deler av landet er verre. Om du har liten pikk er det bare en fordel slik at jeg kan erte deg med det.. Finnes det en slik mann til meg?
  15. Hei folkens. En kamerat av meg viste meg at PolyNorge sakene i media også hadde funnet veien inn hit. Jeg så spørsmålet her og oppfordringen til diskusjon og da måtte jeg jo inn å fortelle litt. Slik jeg ser det er cuckold helt innenfor Poly som paraplybegrep . Når jeg har snakket med journalister om hvem PolyNorge er for så har jeg ved flere anledninger nevnt nettopp cuckold par som eksempel på en form for ikke-monogame forhold som er dekket inn under PolyNorges formålsparagraf. PolyNorge er ikke bare for polyamorøse. Vi vil jobbe for et åpnere samfunn for alle som ønsker å leve i flersomhet på ene eller andre måten , så lenge det er samtykkende. ? Klem fra Lynn
×
×
  • Opprett ny...