Gå til innhold

Tomnordic

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tomnordic

  1. Hun fortjener en litt rolig start. Mye fokus på de deilige brystene og rompa. Knaing, kiling og slikking. Fingerlek rundt musa, ikke inne, men rundt skamleppene der det er som mest følsomt. Når hun begynner å bli god og våt, festes grepet noe. Holder begge armene hennes fast over hodet mens klitoris klemmes, akkurat til det punktet før det går over til å bli vondt. Den samme behandlingen får brystene. Det er ikke vondt, men helt opp mot den grensen hvor du vurderer å komme henne til unnsetning. Jeg tar et godt hardt tak rundt hodet hennes og trykker pikken akkurat så langt inn i munnen hennes, og holder den såpass lenge at før jeg trekker den nesten ut før hun hikster etter luft. deretter suger hun meg mens hun står på kne. Etterpå står hun på alle fire mens jeg presser pikken inn i den deilige musa hennes. Selv om hun er ganske våt klynker hun akkurat når pikken trenges inn. Hun er ikke vant til den størrelsen. Du ser på når hun får en finger inn i rompa, og gleder deg over de lydene hun utstøter. Om litt legger jeg henne på ryggen, dytter de lange deilige bena opp mot brystene hennes og forsiktig presser pikken inn i rompehullet hennes. Etter å ha jobbet lenge og vel kommer jeg, sikter inn på musa og rompa, og klarer å spare noen dråper som skytes mot puppene og ansiktet. Deretter er det opp til andre å rydde opp!
  2. Hei.

     

    hjeelp en fersking, IRL hva er det?

     

    T

  3. Hei. Stiller meg til deres disposisjon. Ta kontakt! Håper du får overtalt henne til din drøm, men hjelper gjerne til med hennes ønsker også. Tomnordic
  4. Hei Mer enn gjerne! Ta kontakt Mvh T
  5. Hei

     

    Hjelper gjerne til med oppfyllelse av både dine og din kones ønsker!

  6. Flotte bilder. Ta kontakt

  7. Hei

    Virker interessant. Ta kontakt. Bilder kommer snart på profilen.

  8. God alder! Ta kontakt

  9. Hei.

     

    Ta kontakt. fortsatt gutt!

  10. Hei Merkelig at det bare er så få i Oslo gruppen. Om det er av interesse, så er jeg åpen for treff.
  11. Hei Søker Hotwife, dame, par for spenning. Ren og hel! ...men uerfaren i dette gamet! Bilder kommer på profilen snart.
×
×
  • Opprett ny...